Jump to content

Mazda'mı Satmayı Düşünüyorum Fakat...

olgunnn

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 269
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

İnşallah Veli Abi. Elim mahkum. Ha gekeni yaptım ben. Masraf 600 tl tuttu. 400 ü bekletiyorum. Arkadaş dürüst davrandı bende öyle davrandım. Hayırlısı olsun diyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnşallah  sorunsuz şekilde tamamlarsın satışı.Ne insanlar var araç ortada aldığın aracın yaşı itibariyle ortaya çıkacak sorunları da satın alıyorsun. Eksik gördüğün yer varsa alırsın arabanı gönlüne göre güvendiğin ustana yaptırırsın.Umarım bir problem çıkarmaz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Arkadaş Cuma gün artık son, gelip alıyorum dedi fakat hala hazırda bir ses seda yok. Bırak gelmeyi, telefonlara bile bakmıyor.??? Ne der Mazda Ailesinin Tecrübeli Fertleri bu işe?  :jedi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah gönlüne göre versin... Böyle bir satışı da ilk defa duyuyorum... Sıkıntı olmaz inşallah...

Demişim Olgun daha ne diyeyim... Hayırdır diye hayra yoralım bakalım ne çıkacak...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abiler Nişanım geldi çattı 3 ay kaldı. Oyun oynayacak zamanım kalmadı adamlardaki rahatlık paşalarda yok. 1000 tl verip aracı yaptırttı, cayarsa ne yapacağız satınca alırsın diyeceğiz yapacak bir şey yok. Allah hayırlı eylesin İnşallah  ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abiler Nişanım geldi çattı 3 ay kaldı. Oyun oynayacak zamanım kalmadı adamlardaki rahatlık paşalarda yok. 1000 tl verip aracı yaptırttı, cayarsa ne yapacağız satınca alırsın diyeceğiz yapacak bir şey yok. Allah hayırlı eylesin İnşallah  ???

O parayı geri vermeyi mi düşünüyorsun... Hata yaparsın, cayan düşünsün... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O parayı geri vermeyi mi düşünüyorsun... Hata yaparsın, cayan düşünsün... :)

Sözel anlaşmamız şu şekilde abi;

Aracın ses gelen yerlerini vs yaptırırım. test edersin aynı ses geliyorsa almaz paranı geri alır gidersin, yok yapılır ses soluk yoksa aracı 10000 tl ödeyip alır gidersin...

Fakat arkadaş ne arıyor ne soruyor... Bugün yarın aracı neden sattın demesin diye bekliyorum. Ama bugün son, ilanı aktif ediyorum yarın İnşallah.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sözel anlaşmamız şu şekilde abi;

Aracın ses gelen yerlerini vs yaptırırım. test edersin aynı ses geliyorsa almaz paranı geri alır gidersin, yok yapılır ses soluk yoksa aracı 10000 tl ödeyip alır gidersin...

Fakat arkadaş ne arıyor ne soruyor... Bugün yarın aracı neden sattın demesin diye bekliyorum. Ama bugün son, ilanı aktif ediyorum yarın İnşallah.

Adam vazgeçmeyi kafaya koyduysa, o arabada her türlü ses bulur ve bin lirasını alır gider... Allah kolaylık versin...

Arabayı sattım diye mesaj at bak nasıl geliyor... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adam vazgeçmeyi kafaya koyduysa, o arabada her türlü ses bulur ve bin lirasını alır gider... Allah kolaylık versin...

Arabayı sattım diye mesaj at bak nasıl geliyor... :D

Bakacağım artık abi, yarın ola hayrola. İyi taktik ama işte ...  :nea: Ben mi salağım millet mi çok uyanık çözemedim. Başka telden aradım yine bakmadı. İnşallah kötü bir şey yoktur. Bu açıdan da bakmak gerek... Hayırlısı abim.  Mesaim bitti ben gidiyorum eve  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayat sana güzel ;)

Umarım en az benim kadar hayat sana da güzel olur üstad  :dua:

Hocam bu hafta Cuma Rize'deyim İnşallah. Sen Çamlıhemşinli misin?

Bu arada araç alıcısına 3 gün daha süre verdim, telefona bak yada bakma, eğer gelmezsen kaporan yanar, araç satılır dedim...  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Umarım en az benim kadar hayat sana da güzel olur üstad  :dua:

Hocam bu hafta Cuma Rize'deyim İnşallah. Sen Çamlıhemşinli misin?

Bu arada araç alıcısına 3 gün daha süre verdim, telefona bak yada bakma, eğer gelmezsen kaporan yanar, araç satılır dedim...  :fiuw:

alıcıya bunu demek de geç bile kaldın valla :) evet Çamlıhemşinliyim ben..hayırdır Rize de napcan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

alıcıya bunu demek de geç bile kaldın valla :) evet Çamlıhemşinliyim ben..hayırdır Rize de napcan

Maksat gezmek olsun. Müstakbel nişanlımın ailesi ile gideceğim.  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maksat gezmek olsun. Müstakbel nişanlımın ailesi ile gideceğim.  ;)

hayırlısı olsun bakalım..eniştemiz mi oluyosun yani..konu amacından çıkmadan özüne dönsün yoksa fırça yiycez :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...