Jump to content

Mazda'mı Satmayı Düşünüyorum Fakat...

olgunnn

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar bugün bir mail aldım sahibinden.com dan. Bakalım , Ankaradan. Son fiyak söyle gelip alayım diyor müşteri...  :dua:

Umarım gönlüne göre olur hemşerim. Galiba modeli yenileyeceksin. Giresunda epey mazda görmüştüm. Yılda iki kez gelirim. Eşim oralı, hatta Girişte bir servis vardı bir zamanlar oraya da uğramıştım. Hala duruyo mu bilmem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 269
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Umarım gönlüne göre olur hemşerim. Galiba modeli yenileyeceksin. Giresunda epey mazda görmüştüm. Yılda iki kez gelirim. Eşim oralı, hatta Girişte bir servis vardı bir zamanlar oraya da uğramıştım. Hala duruyo mu bilmem.

Teşekkür ederim hocam. Şimdilik nakit lazım, 2 yıla ancak alırım nasip olursa araç... Malum evlilik işleri geldi çattı  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim hocam. Şimdilik nakit lazım, 2 yıla ancak alırım nasip olursa araç... Malum evlilik işleri geldi çattı  :fiuw:

Hakkında hayırlısı olsun kardeş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bugün bir mail aldım sahibinden.com dan. Bakalım , Ankaradan. Son fiyak söyle gelip alayım diyor müşteri...  :dua:

kardeşim hakkında hayırlısı neyse o olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyatı ver, alıp gitsinler Olgun.

Malesef Türk kullancısı profiline bizim arabalar uymuyor. Bir arkadaşımda Honda´nın tek kapı Civic´i var. İnan ki senin araban daha güzel duruyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kardeşim hakkında hayırlısı neyse o olsun.

Fiyatı ver, alıp gitsinler Olgun.

Malesef Türk kullancısı profiline bizim arabalar uymuyor. Bir arkadaşımda Honda´nın tek kapı Civic´i var. İnan ki senin araban daha güzel duruyor.

Hakkında hayırlısı olsun kardeş.

Arkadaşlar teşekkürler... Ya satmak hiç içimden hiç gelmedi, başlıkta da belli zaten... Ama işte ... Bakalım sonuç ne olacak bende çok merak ediyorum.  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar teşekkürler... Ya satmak hiç içimden hiç gelmedi, başlıkta da belli zaten... Ama işte ... Bakalım sonuç ne olacak bende çok merak ediyorum.  :fiuw:

Niyetinde satmak yoksa, zaten satılmaz Olgun... En kötü karar bile kararsızlıktan iyiymiş derler... ;) Aynı şeyleri geçen yaz yaşadım, aracımı keyfe keder satılığa koydum ve içimden hiç satmak geçmiyordu, hatta arayan olduğunda "almasa bari" diye düşünüyordum, satılmadı...

Şubat ayında niyetlenip, istekli olarak satışa koyduğumda en güzel insanlardan birisine nasip oldu.

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Niyetinde satmak yoksa, zaten satılmaz Olgun... En kötü karar bile kararsızlıktan iyiymiş derler... ;) Aynı şeyleri geçen yaz yaşadım, aracımı keyfe keder satılığa koydum ve içimden hiç satmak geçmiyordu, hatta arayan olduğunda "almasa bari" diye düşünüyordum, satılmadı...

Şubat ayında niyetlenip, istekli olarak satışa koyduğumda en güzel insanlardan birisine nasip oldu.

;)

Doğru söze ne denir. Hele bir cidden satmaya niyetlen Olgun. Mutla vardır bir müstresi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

;)

Bende 7-8 kere pazarlık bozdum yüz yüze görüşmelerde sırf satmayayım diye , fiyatı abartı yükselttim.Aramızda kesin bir bağ var satamıyorum , yenisini alacak gücüm olmasına rağmen Lantisle gittiği yere kadar gideceğim, hayırlısı artık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Emin değilseniz macera aramayın bence.

Şu anda bu yazınla konuyu baştan okumadığını anladım hocam... Maceralık bir hal mi kalmış daha... Veli abi diyeni "Yumurta gelmiş artık" yapacak bir şey yok... Bekliyorum artık. Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende 7-8 kere pazarlık bozdum yüz yüze görüşmelerde sırf satmayayım diye , fiyatı abartı yükselttim.Aramızda kesin bir bağ var satamıyorum , yenisini alacak gücüm olmasına rağmen Lantisle gittiği yere kadar gideceğim, hayırlısı artık.

Ben mecburiyetten satıyorum vallahi... Aynı şeyi bende yapmak isterdim hele de şu anda tam bakımlıyken yani... Hayırlısı...  :dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Arkadaşlar fiyatı bir kez daha çektim ve 9,750 son fiyatımı yazdım. Umarım bu aciliyeti değerlendirecek şanslı bir Mazdacı gelir alır gider.  :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tekrardan hayırlı satışlar kardeşim, ilan tarihini de güncellesen faydası olabilir

Tarih güncelleme nasıl yapılıyor bulamadığımdan ...  :)

Teşekkür ederim ayrıca hocam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tarih güncelleme nasıl yapılıyor bulamadığımdan ...  :)

Teşekkür ederim ayrıca hocam.

İlan süresi bitince yeni ilan vererek güncellemiş olabilirdin ama sitede 19 TL karşılığı tarihin yenilenebiliyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlan süresi bitince yeni ilan vererek güncellemiş olabilirdin ama sitede 19 TL karşılığı tarihin yenilenebiliyor...

:D Anladım hocam. Yani ödeme yapmam gerekiyor... Soğolasın yardım için ama bakalım duruma göre ayar çekeceğim artık ne yapalım...  :dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...