Jump to content

Mazda'mı Satmayı Düşünüyorum Fakat...

olgunnn

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum öncelikle... Bilemiyorum Vallahi zaman akıp gidiyor. Agustosta bu işlem bitmiş olması gerekiyor ama nasip olursa Haziran a kadar hallederim İnşallah. Süper araba, yeni araçlar 180 e cesaret edemiyor bile, ama ben nal toplatıyorum onlara... Kastettiğim arabam hakikaten tatmin ediyor beni. Ama TEK KAPI muhabbeti milleti caydırıyor. Umarım hallolur da işime bakarım yaa...  :dua: Bunalım geldi hergün biri arar vazgeçer, biri arar doğanla takas der üstüne para ister  :2funny:  Tövbe tövbe...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 269
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Practicam daha önce vardi. Guzel arac ama piyasasi yok. Su an benim aracin satisiyla ugrasiyorum, karsi tarafin vekaletinde problem var eger problem cozulmezse seninle iletisime gececegim.

Görüşelim hocam, hayırlısı olur İnşallah.  :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nasip bu işler Olgun. Sen nasıl Pratica'yı zamanında aldıysan senin gibi bir alıcı olacaktır. Daha önceden özelden yazdığım faktörü dikkate al faydasını göreceksin.

Hocam dediğini yaptım  8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şaka değil, doğanla takas yapmak isteyen varsa ve doğanın eli yüzü düzgünse yap gitsin... Bir haftada satmazsan ben de selfiesizim... ;)

Bu ülkede kaliteli fındık değil, kaliteli kabuk rağbet görüyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne aptalca yaaa... Abi yemin ediyorum bir taraflarımla gülüyorum ben bunlara vallahi. Hiç satmam yine de İnat değil mi takas etmem doğanla moğanla... Dalga geçer gibiler yemin ederim...  :sopa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne aptalca yaaa... Abi yemin ediyorum bir taraflarımla gülüyorum ben bunlara vallahi. Hiç satmam yine de İnat değil mi takas etmem doğanla moğanla... Dalga geçer gibiler yemin ederim...  :sopa:

Maksat denizde ilerlemekse; dalgayı geçeceksin... ;)

Araç aradığım dönemde, çok uçuk rakam isteyen ilan sahiplerine istediği rakamın bir kaç bin lira üzerinde fiyat teklifi yapan mesaj atıyordum ve çok beğendim hemen anlaşalım diyordum... "şaka yapıyorsun" diye dönen oluyordu... "Sen başlattın" diye cevaplamak ayrı bir keyif veriyordu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:2funny: oda güzelmiş abi...

Abi ya ben şimdi sakat bir adım atmak istemiyorum. Arabamda da bir sıkıntı yok. Olur da satılmazsa zaten bineceğim... Tertemiz arabam abi. İlanda resimleri yeniledim tarih güncelleme dopingi de yaptım bakalım bekliyorum.  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu linkteki arkadaş bana en alttaki mesajı atmış... Adam şahin ile bmw takas ediyor  :2funny: (o da mantıklı ise)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-06-vrr-15-farkiyla-iyi-seyirler-164321791/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true

164321791 ilan nolu aracimla tks dusunurmusunuz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Niyetim; tek kapılı mazdayı satmaksa bu takası yapardım... Burada püf nokta "tek kapı" olması ve  satılmaması...

Ağustos'a çok var diyorsan, ilana koyduğun tarihi hatırla, Ağustos ta çabuk gelecektir... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Veli abi 8.000 tl ye bekleyen arkadaş var son çare ona vereceğim. Bunu alıp başıma hiç bela edemem. Şahin 96 model abi... Sen bilirsin bu işleri sonuçta... Doğan olsa belkiiiii düşünürdüm . Temizini zor bulurum ama en az 98 slx olması kaydıyla doğan olabilir.  :krrsz:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-masrafsiz-vizeli-lpg-li-1998-model-dogan-slx-1.6-ie-164593499/detay/ 

buna yazdım takas...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olgun ben de Veli abi gibi düşünüyorum. Malum piyasada tek kapılı Honda ve Bmw haricindeki araçlar pek gitmiyor.

Yerinde olsam piyasada tutulan sana takas gönderen 4 kapılı araçları değerlendiririm. Hatta takasa gelen Doğan'ların fiyatı sana uyarsa hiç düşünme derim  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Veli abi 8.000 tl ye bekleyen arkadaş var son çare ona vereceğim. Bunu alıp başıma hiç bela edemem. Şahin 96 model abi... Sen bilirsin bu işleri sonuçta... Doğan olsa belkiiiii düşünürdüm . Temizini zor bulurum ama en az 98 slx olması kaydıyla doğan olabilir.  :krrsz:

96 Şahin temizse onlada yap. 96 Şahinler bildiğim kadarıyla Tempra motorlu. Elinde kalmaz Şahin'de.

Doğan olayına gelince 93 SLX olsa bile değerlendir derim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyat bence iyi 10-11 isteyen var 98 Doğan'lara. Bu araç sende yani binicide olursa daha çabuk satılır.

Seni aracını kaça sayar bilmiyorum ama; üste istediği rakam sana uyarsa kabul et.

Buna biraz binersin; satmak istediğinde de satılır hemen

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyat bence iyi 10-11 isteyen var 98 Doğan'lara. Bu araç sende yani binicide olursa daha çabuk satılır.

Seni aracını kaça sayar bilmiyorum ama; üste istediği rakam sana uyarsa kabul et.

Buna biraz binersin; satmak istediğinde de satılır hemen

Bu ülkede; kuş serisi, fransız tenekesi her türlü gider... Mazohist bir toplumuz biz, acı çekmeyi severiz... :)

Arkadaşlar doğanla takas edip üste para vermem Vallahi. Uyku girmez gözüme  :jedi:

Japon arabası Mazda dan bahsediyoruz. Tank ...

Allah izin verirse bu işi çözeceğim bu konu başlığı kapanacak İnşallah. Bu doğan ı değerlendireceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar doğanla takas edip üste para vermem Vallahi. Uyku girmez gözüme  :jedi:

Japon arabası Mazda dan bahsediyoruz. Tank ...

Allah izin verirse bu işi çözeceğim bu konu başlığı kapanacak İnşallah. Bu doğan ı değerlendireceğim.

Doğan düzgünse kazası belası yoksa üste para ver kardeşim. Benim kardeşim geçen sene 2000 yada 2001 Doğan'ı 11.500'a sattı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam doğrudur. Aracı senin linkte gördüğün kadar gördüm bende... Şimdi konuştuk. İlanımı inceleyip dönecek. Yüksek gelir bana diyor. Kafa kafaya düşünmüyorum ama bir bakayım diyor.  :dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam doğrudur. Aracı senin linkte gördüğün kadar gördüm bende... Şimdi konuştuk. İlanımı inceleyip dönecek. Yüksek gelir bana diyor. Kafa kafaya düşünmüyorum ama bir bakayım diyor.  :dua:

Galeri başa baş takas yapacağını sanmıyorum kardeşim. Ama üste 500 falan isterse takas yap. Bu aracı yine 9.500-10.000'e satarsın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...