Jump to content

Mazda'mı Satmayı Düşünüyorum Fakat...

olgunnn

Tavsiye Edilen Mesajlar

Vallahi doğru diyorsunuz hocam. Haber bekliyorum. Sanırım olmaz ama bakalım. Vijdan yaptım en son müşteriyi aradım, abi paranı araba satılınca göndereceğim. Yiyemem ben o parayı dedim. Adam da kusura bakma mağduriyetini anlıyorum. Eğer aracın satılmazsa haziran 15 e kadar, ben gelip alacağım yemin ederim dedi. Ama satmaya çalış ben fayans ustasıyım, tek kapı gelmez dedi. Durumu anlattım, herşey açıktı abi dedim. Farkedemedim dedi. Bakalım ne olacak...  :nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 269
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

üst 2500 tl olursa buyrun gelin goruselim

diyor arkadaş  :tey:

hem 2500 verecekmişim doğana, hem mazdamdan olacakmışım, hem ben gidecekmişim...  :boks:

Gerçekten sağol hocam. mantıklı bir teklif değil benim için. İlanda aracınız 9,999 benim araç 9.500... Üste 2500 nasıl olacak hocam. Yaman çelişki var. Yine de sağolun ilginize, zamanınıza...dedim ben de

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

üst 2500 tl olursa buyrun gelin goruselim

diyor arkadaş  :tey:

hem 2500 verecekmişim doğana, hem mazdamdan olacakmışım, hem ben gidecekmişim...  :boks:

Gerçekten sağol hocam. mantıklı bir teklif değil benim için. İlanda aracınız 9,999 benim araç 9.500... Üste 2500 nasıl olacak hocam. Yaman çelişki var. Yine de sağolun ilginize, zamanınıza...dedim ben de

Esnaf olduğu için normal buluyorum, diyecek çok şey var ama neyse  :fiuw: :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Doğan düzgünse kazası belası yoksa üste para ver kardeşim. Benim kardeşim geçen sene 2000 yada 2001 Doğan'ı 11.500'a sattı...

2 yıl önce besili guzuyu 9 bin liraya aldığımda, mesai arkadaşım gözümün önünde 2001 doğanı 12 bin liraya sattı ve 11 bin liraya 94 corolla aldı (1,3 en alt donanım) ne güzel araba bu, şimdiye kadar ben kağnıya binmişim dediğinde, benim araçla birlikte şehir turu yapınca ağzı açık kalmıştı, hele hele fiyatını duyunca beni kıskandırmak için yalan söylüyorsun demişti... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ilan.linki alabiliiyim

Edit:buldum

Geometri candir

:) Sen de kapora gönderecek misin hocam...

Şaka bir yana niyetiniz varsa görüşelim , güzellik yapacağım. Durum acil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 yıl önce besili guzuyu 9 bin liraya aldığımda, mesai arkadaşım gözümün önünde 2001 doğanı 12 bin liraya sattı ve 11 bin liraya 94 corolla aldı (1,3 en alt donanım) ne güzel araba bu, şimdiye kadar ben kağnıya binmişim dediğinde, benim araçla birlikte şehir turu yapınca ağzı açık kalmıştı, hele hele fiyatını duyunca beni kıskandırmak için yalan söylüyorsun demişti... :D

Abi Mazda başka bir dünya yaa... Doğan nedir, şahin nedir Mazda nın yanında da bu piyasa böyle anlamadım ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben Mazda piyasasının böyle olmasında memnunum valla, yoksa şuan 92 93 otomatik camı bile olmayan Corollaya biniyor olurdum  :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben Mazda piyasasının böyle olmasında memnunum valla, yoksa şuan 92 93 otomatik camı bile olmayan Corollaya biniyor olurdum  :D :D :D

Türkiye'de Mazda'yı sıfır almadığın sürece sorun yok... Durmak yok yola devam...:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9.sayfayı devirecek kadar zaman geçti vallahi...  :2funny:

Abinin biri var iş yerimde muhasebeye bakıyor. Her gördüğünde, "Olgun nbr, ya şu arabayı bana 3000 e ver de oğlan oynar evde. Eli alışsın" diyor. Kafa yapıyor piyasa yok buralarda diye.  :boks:

Asfalta gel al anahtarı arabayı da diyorum  ;D

Arazi oluyor.

Bu arada 6114 kişi aracıma bakmış, 29 kişi favoriye eklemiş...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olgun sana bir tavsiyemde şu olabilir;

Kendi aracınla orta kasa veya ilk kasa Broadway'lara takas teklif et. Belki senin aracın gibi arayan bir Broadway sahibi olur. Anlaşabilirsen takas yaparsın.

Broadway'da piyasada çok giden bir araba. Hele birde eli ayağı düzgün olsun yoldan çevirirler bana sat diye... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9.sayfayı devirecek kadar zaman geçti vallahi...  :2funny:

Abinin biri var iş yerimde muhasebeye bakıyor. Her gördüğünde, "Olgun nbr, ya şu arabayı bana 3000 e ver de oğlan oynar evde. Eli alışsın" diyor. Kafa yapıyor piyasa yok buralarda diye.  :boks:

Asfalta gel al anahtarı arabayı da diyorum  ;D

Arazi oluyor.

Bu arada 6114 kişi aracıma bakmış, 29 kişi favoriye eklemiş...

favoriye ekleyenlerden biri benim:) almak için değil araba arayan olunca aramadan direk favorilere girip hızlı bir şekilde senin aracı göstermek için:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah razı olsun hocam. İnşallah senin gibi duyarlı arkadaşlar değildir onlar da... Almak için eklemişlerdir.  :dua: Sağolasın vallahi duygulandım.  :clap:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olgun sana bir tavsiyemde şu olabilir;

Kendi aracınla orta kasa veya ilk kasa Broadway'lara takas teklif et. Belki senin aracın gibi arayan bir Broadway sahibi olur. Anlaşabilirsen takas yaparsın.

Broadway'da piyasada çok giden bir araba. Hele birde eli ayağı düzgün olsun yoldan çevirirler bana sat diye... :D

Şaşılacak durum bu yemin ediyorum yaa  :krrsz:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

favoriye ekleyenlerden biri benim:) almak için değil araba arayan olunca aramadan direk favorilere girip hızlı bir şekilde senin aracı göstermek için:)

Demek ki bunu yapan tek ben değilmişim.Araç gerçekten güzel bekarlık zamanımda olsa bu fiyata kaçırmazdım kesinlikle.Hayırlısı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olgun'un aracını ben hiç kimseye göstermedim... Gösteremem... Mazda kelimesini yumuşatıp söyleyene kadar dilimde tüy biterken, tek kapılı spor bir Mazda'yı kimseye göstermemem gerekir ki; Mazda'yı gerektiği gibi çevreme anlatabileyim...

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olgun'un aracını ben hiç kimseye göstermedim... Gösteremem... Mazda kelimesini yumuşatıp söyleyene kadar dilimde tüy biterken, tek kapılı spor bir Mazda'yı kimseye göstermemem gerekir ki; Mazda'yı gerektiği gibi çevreme anlatabileyim...

:D

Öyle olsun Veli abi  :'(

Veli abi ben "Mazda" derken hissettiğim şey "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" derken hissettiğim duyguya benziyor. Parçası pahalı, tek kapılı, spor görünümlü, parçası bulunmuyor...diyen herkesi alt ettiğim zamanlarda bana verdikleri cevap "Ben aslında kartal bakıyorum" oluyor...  :2funny: At hırsızları desem yeridir.!  :jedi:

6186-31 izleme-ekleme sayıları  :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öyle olsun Veli abi  :'(

Veli abi ben "Mazda" derken hissettiğim şey "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE" derken hissettiğim duyguya benziyor. Parçası pahalı, tek kapılı, spor görünümlü, parçası bulunmuyor...diyen herkesi alt ettiğim zamanlarda bana verdikleri cevap "Ben aslında kartal bakıyorum" oluyor...  :2funny: At hırsızları desem yeridir.!  :jedi:

Bir tane tek kapılı spor mazda'nın satılma ihtimali var diye işyerindeki araç arayan arkadaşları; "bak işte mazda, dedikleri kadar var, tutulmuyor, küçük, tek kapı, parçası da yoktur bunun Allah biliyor" tarzında düşüncelere sevk edemem... :D

Öncelikle içinde bulunduğum 110 kişiye Mazda felsefesini anlatmam gerekir ki; sonra tek kapısına, sporuna, Suv'una muvuna geçeyim... Emeklemeden yürümeye çalışırsak, düşeriz...

626 guzum varken de potansiyel mazdacı vardı, şimdi yeni guzu ile ikiye üçe katlandı diyebilrim... Temiz mazda bulabilsek üç adet müşteri hazır... ;) Bir tane de yeni kasa 3 bekleyen var... Hayırlısı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...