Jump to content

Mazda'mı Satmayı Düşünüyorum Fakat...

olgunnn

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 269
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

İyi güldüm amma varya Veli abi. 31. kişiyi bekliyordum sen yazdın  :2funny: 32 olsa da uğursuzluk kalksa ilandan  :2funny:

Niye uğursuzluk olsun canım, belki de bereket gelir, nasibi açılır... Hemen olumsuz düşünmeyelim...

Sana özelden bi taktik vereyim ben.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Her türlü fikre açığım aracım artık zamanla yarışıyor abim ya. Bakalım o noterdeki günü sayısalda başrol numaram yapacağım  :tey:

Nasipse araban yakında satılır Olgun, taktiğin karşılığını da daha sonra tahsil ederim... :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nasipse araban yakında satılır Olgun, taktiğin karşılığını da daha sonra tahsil ederim... :P

Tahsil demişken abi,  ;D  ben sana biraz fındık göndereceğim... Dişlerin iyi midir? Eğer sıkıntı yaşarım kırarken diyorsan iç fındık göndereceğim Vakumlu pakette kavrulmuş olarak  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende sayıyı artırdım Olgun  :D

Bu arada özelden verdiğim taktiklerin bende bedelini tahsil etmek isterim. Fındıkla olabilir  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tahsil demişken abi,  ;D  ben sana biraz fındık göndereceğim... Dişlerin iyi midir? Eğer sıkıntı yaşarım kırarken diyorsan iç fındık göndereceğim Vakumlu pakette kavrulmuş olarak  ;)

Len oğlum işin şakasındayız, bir gün yolumuz oralara düşerse eşek değilsin ya,  ;D ikram edersin yeriz... Gönderme zahmetine girme sakın...  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Len oğlum işin şakasındayız, bir gün yolumuz oralara düşerse eşek değilsin ya,  ;D ikram edersin yeriz... Gönderme zahmetine girme sakın...  :tey:

Abi Ciddiyim bak göndereceğim.

İş çıkışı ilk işim o. Malum ayın da 15 i iken bunu değerlendir derim abi  :2funny:

Ardes aklımda: Efeler Polis Merkezi/AYDIN

Veli AZAK.

Tel?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi Ciddiyim bak göndereceğim.

İş çıkışı ilk işim o. Malum ayın da 15 i iken bunu değerlendir derim abi  :2funny:

Ardes aklımda: Efeler Polis Merkezi/AYDIN

Veli AZAK.

Tel?

Göndermeeee... Nasip neredeyse oralarda yeriz... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi inadın var senin galiba biraz diyeceğim ama galiba bunu zaten öğrendik onca zamanda... İstemiyorsan göndermem tabi ama fındık CANDIR  :2funny:  ;)

Ben bir Giresun Uşağı olarak Topal Osman Ağa'yı iyi anlıyorum  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Neyse abi ...  8:)

Veli abi ufak ufak çıkıyorum ben şimdi. Malum mesai bitiyor. Hayırlısı ile İnşallah satılır bakalım... Hadi iyi haftasonları... Sağlıcakla... Pazartesi görüşmek üzere iyi haberlerle...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Seni serbest kürsüye davet ediyorum abi  ;) geçmişine bak  :)

Hımm hemşehrilerimin ziyarette bulunması Olgunu haftasonu moduna sokmuş  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...