Jump to content

Mazda'mı Satmayı Düşünüyorum Fakat...

olgunnn

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 269
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Neyse abi ...  8:)

Veli abi ufak ufak çıkıyorum ben şimdi. Malum mesai bitiyor. Hayırlısı ile İnşallah satılır bakalım... Hadi iyi haftasonları... Sağlıcakla... Pazartesi görüşmek üzere iyi haberlerle...

Pazartesi tatil, Bugün Cuma dün değildi... Yuh artık.  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-goruldugu-gibi-164279198/detay

Benim araca şu görüntüyü vermem 300 tl arkadaşlar... Sizce bende aracı mod.lamalı mıyım?

Herkesin zevki farklı Olgun. Ben bir aracın her zaman orjinal olmasından yanayım.

Senin aracını almış olsam; ilk işim orjinal direksiyon ile değiştirmek olur. Dediğim gibi herkesin zevki farklı...

Bence aracınla hiç oynama böyle kalsın. Alan kişi istediği gibi modifiye yapsın. 300 lira daha cebinden eklersin sonra istediğin paraya satamazsın olan senin 300'e olur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sana katılıyorum hocam ama görüyorsun ufak tefek farkları var ve adam 14,750 yazmış... Şimdi düşünüyorum nerede hata yapıyorum diye... Bilemiyorum. Adamın arabası dökülüyor 11.250 mesela!

???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sana katılıyorum hocam ama görüyorsun ufak tefek farkları var ve adam 14,750 yazmış... Şimdi düşünüyorum nerede hata yapıyorum diye... Bilemiyorum. Adamın arabası dökülüyor 11.250 mesela!

???

sahibinden.com'a fiyat yazmak parayla değil ki. İsteyen istediği fiyatı yazıyor  :D Satmak isteyen piyasa fiyatını yazıyor, yada ihtiyacı neyse ona göre yazıyor.

Dediğin fiyatları yazanlar keyfe keder satan kişillerdir....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sahibinden.com'a fiyat yazmak parayla değil ki. İsteyen istediği fiyatı yazıyor  :D Satmak isteyen piyasa fiyatını yazıyor, yada ihtiyacı neyse ona göre yazıyor.

Dediğin fiyatları yazanlar keyfe keder satan kişillerdir....

Ben de; 42.500 yazcam, şanım yürüsün diye... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onu da doğru diyorsun vallahi :krrsz:

Eğlence olsun diye şu ilana takas teklif etsem ne der hocam  :2funny:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-mak-grup-2013-6.40-d-xdr-gran-coupe-siyah-kahve-tam-otv-162142562/detay

86 Model dizel Broadway'ım varken sahibinden satılık 2012 Model DODGE VIPER'a takas teklif etmiştim cevap gelmedi  :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

86 Model dizel Broadway'ım varken sahibinden satılık 2012 Model DODGE VIPER'a takas teklif etmiştim cevap gelmedi  :D :D :D

Sanırım aynısı başıma gelir yada küçük bir not düşer  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gelmediğine sevinmelisin bence; içeriği iyi temenniler veya teklifler olmayabilirdi... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gelmediğine sevinmelisin bence; içeriği iyi temenniler veya teklifler olmayabilirdi... :D

Bence mumnun kalmıştır abi, hiç güleceği yokken gülmüştür adam  :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence mumnun kalmıştır abi, hiç güleceği yokken gülmüştür adam  :D :D

Bu da yüksek bir ihtimal tabi ama böyle bir araçla tam olurdu tabi espri.  :tey:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-hasarli-araclar-otomobil-suzuki-swift-1993-model-hurda-belgeli-arac-164840477/detay

Şimdi dikkatimi çekti de bu aracın hurdası bile 4500 iken 4500 daha katıp benim yer ucağı alınabiliyor  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyatı 9500 den 9000 e çektim. Onaylanacaktır 1 saat içinde  :D

Nasıl bir durumdur bu hocam anlayamadım  :egy:

benim arac bile pert halde 6450 ye 3 haftada satıldı. bence sorun arabada değil sende. alımlı çek fotoları bide şu triger fotolarıyla aldığın parçaların fotolarını kaldır içini falan çek çok az fotoları korkutuyor alıcıyı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...