Jump to content

Mazda'mı Satmayı Düşünüyorum Fakat...

olgunnn

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 269
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

O araba otomatik olaydı, sırf seni bu dertten hanımı da guzuma ortak olmaktan kurtarmak adına alırdım Olgun... Çok pis ciddiyim, ama sana faydası yok... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim arac bile pert halde 6450 ye 3 haftada satıldı. bence sorun arabada değil sende. alımlı çek fotoları bide şu triger fotolarıyla aldığın parçaların fotolarını kaldır içini falan çek çok az fotoları korkutuyor alıcıyı.

Alan kişi ne maksatla aldı, toplayıp kullanmak için mi? Parça için mi? Merak ettim bak... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O araba otomatik olaydı, sırf seni bu dertten hanımı da guzuma ortak olmaktan kurtarmak adına alırdım Olgun... Çok pis ciddiyim, ama sana faydası yok... :D

Abi vallahi süper olurdu ama işte otomatik değil ...

:o Senin araba otomatik mi Veli abi, Onu yengeme ver sana benim araç yeter de artar bile  :D Polis te çeviremez  :egy:  :egy:  :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saate yeni fotolarla ilanda hocam  ;)

Alıcı gözüyle yorum yapıyorm iç döşeme fotoları anlaşılır değil, dış fotoların çoğu uzaktan çekilmiş, sağ taraftan hiç foto yok. Bunların hepsi ciddi alıcıda kuşku uyandırır. Giresuna yankın bir yerden gelmiyor ise uzak deymez der gelmez. Giresuna gelip foto çekecem az kaldı 5 günde gider araba:-)

EMY & MZD

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alıcı gözüyle yorum yapıyorm iç döşeme fotoları anlaşılır değil, dış fotoların çoğu uzaktan çekilmiş, sağ taraftan hiç foto yok. Bunların hepsi ciddi alıcıda kuşku uyandırır. Giresuna yankın bir yerden gelmiyor ise uzak deymez der gelmez. Giresuna gelip foto çekecem az kaldı 5 günde gider araba:-)

EMY & MZD

telefondan bakmıştım şimdi bilgisayardan baktım fikrimi değiştiriyorum fotolar eskisine göre iyi ama sağ tarafın fotosunun olmaması kuşku uyandırır...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kapora verirse alma sakın haa  :D

Bence alsın, ancak arabayı böyle satabilir... Daha doğrusu ihtiyacı olan parayı ancak denkleştirebilir... Hem de aracı elinde kalarak... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence alsın, ancak arabayı böyle satabilir... Daha doğrusu ihtiyacı olan parayı ancak denkleştirebilir... Hem de aracı elinde kalarak... :D

Hakikaten oraya doğru gidiyor iş karlı valla ;) Ya da satış politikası uygula pempe pazarlamacı hileleri yap. Kapora alamam aracı her an alabilecek potansiyel 2-3 müşteri var her an satabilirim de  :D O zaman belki tamam tamam yarın gelip alıyorum der

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hakikaten oraya doğru gidiyor iş karlı valla ;) Ya da satış politikası uygula pempe pazarlamacı hileleri yap. Kapora alamam aracı her an alabilecek potansiyel 2-3 müşteri var her an satabilirim de  :D O zaman belki tamam tamam yarın gelip alıyorum der

Güzel taktik, ben de araç satarken kapora almıyordum ama düşüncem Pempe renkli değildi... :D Sadece etik bulmadığım için almıyordum... Sözün ilk planda olduğuna inanıyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Keşke herkes sözünün eri olsa da bizi pembe duygular içine sokmasa  :D

Sözünün eri olmayan düşünsün Bülent, biz kaybediyor gibi görünsek de, temelde kazanan sözünün eri olanlardır... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Elbetteki toplum da bir itibar ve saygınlık kazandırdığı muhakkak ama bu şekilde ben bu yaşımda olmama rağmen çok fırsat teptim kazanan olamadım henüz. Manevi kazancım oldu ama maddi kazancım "0". Maneviyatla devam anlayacağın abi  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu dünyaya kazık çakan olmadığına göre, benim için önemli olan öbür tarafa ne ile gidebildiğin... Maddiyat ile gidilmediği bir gerçek... Geriye senin, benim kazandıklarım kalıyor o da bize yeter.

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar gelsin bi, anında kaporamı alırım Vallahi başka şansım yok. Pembe taktikler yemiyor. Dürüstlük de bir şey kazandırmıyor (bu dünya için)... Biz delikanlı gibi işimize bakıyoruz... Ama adamlar zorla adamı alavera dalaveracı yapıyorlar...  :kafa:  :sopa:  :jedi:  :nea:  :nea:  :nea:  :nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar Trabzonlu bir arkadaş (Öğrenci imiş, abisi polislik için mülakata girecek bugün  :fiuw: ) 100 tl kapora gönderdi. 8.500 e bağladık. O da mutlu bende. Yarın nasipse geliyor arkadaşlar...  :nazar:  :dua:  :dua:  :dua:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar Trabzonlu bir arkadaş (Öğrenci imiş, abisi polislik için mülakata girecek bugün  :fiuw: ) 100 tl kapora gönderdi. 8.500 e bağladık. O da mutlu bende. Yarın nasipse geliyor arkadaşlar...  :nazar:  :dua:  :dua:  :dua:

Haydi hayırlısı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...