Jump to content

Mazda'mı Satmayı Düşünüyorum Fakat...

olgunnn

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 269
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bülent rahat ol; bizim oralarda, "eşeğin yoksa, enişten demi yok" derler...

:D

:) bizim hanım tarafı da benim için öyle diyor abi iyi bilirim  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Of'a kadar gitmen bile hata, Havaalanını geçme derim...:D

sorun olmaz abi ürkütme adamı :) alışsın bi ondan sonra :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sorun olmaz abi ürkütme adamı :) alışsın bi ondan sonra :)

Ben Karadeniz ailesinde misafirperver olmayan psikopat bile görmedim  :hi:

Vallahi sözün forumdan içeri... Hepsinin ağzında vardır ama yürekleri mangal gibidir...  :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, araç müşterisine tanıdığım 2.ek süre de doldu ve ses soluk çıkmadı... Ayıp etmekle birlikte beni maddi manevi zarara sokan arkadaşa teşekkürü borç bilirim...

Siz siz olun sözünüze yalan katmayın arkadaşlar...

Araç tekrar ilandadır. Full bakımlı  ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar, araç müşterisine tanıdığım 2.ek süre de doldu ve ses soluk çıkmadı... Ayıp etmekle birlikte beni maddi manevi zarara sokan arkadaşa teşekkürü borç bilirim...

Hayırlı satışlar kardeşim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı satışlar kardeşim

Çok sağol abim. Araç bomba oldu. Sizlerin çevresinden de haber bekliyorum. Masraflar karşılanacaksa ciddi alıcılar olursa Türkiye'nin her yerine gelebilirim.  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok sağol abim. Araç bomba oldu. Sizlerin çevresinden de haber bekliyorum. Masraflar karşılanacaksa ciddi alıcılar olursa Türkiye'nin her yerine gelebilirim.  ;)

Taş yerinde ağırdır, buna tevessül etmeni tavsiye etmem Olgun, herkes senin gibi iyi niyetli değil kardeşim... Nasibi bir gün gelir alır gider...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Taş yerinde ağırdır, buna tevessül etmeni tavsiye etmem Olgun, herkes senin gibi iyi niyetli değil kardeşim... Nasibi bir gün gelir alır gider...

Al benden de o kadar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Veli abi sizde haklısınız, ama 2 ay içinde halletmem gerekiyor bu işi. araba süper oldu ama alıcı yok anlamadım bu işi...  ???

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kardeşim sözünde haklısın ciddi gibi görünüp sonradan arayıp sormayan, olumlu yada olumsuz bir haber vermeyen duyarsız insanlar var.

Geçen sene izinde bir Broadway alıp tekrar Hakkariye dönmüştüm. Dönerken satma niyetim yoktu ama aracı yenilemek için satışa çıkardım sahibinden'e koydum. Açıklamayada aracın şatısı hemen verilemez Boludan talip olursa iyi olur dedim. Güvenen biri olursa satışı 1 ay sonra veririm demiştim. Neyse istanbuldan biri aradı. Ben aracı almak istiyorum vekalet gönderip satış verseniz olurmu dedi. Bende merkeze uzağım ayrıca merkeze hemen gidemem dedim. 2 gün saonra amirimden izin alıp sınır karakolundan Şemdinli merkeze gittim noterden vekaleti çıkardım postaladım. Sözde alacak kişiyi aradım satışı artık hemen alabilirseniz dedim. Herif bana tamam şuan marketteyim ben sizi araıyacam dedi. Hala arayacak. Yani böyle dangalak duyarsız insanlar olabiliyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kardeşim sözünde haklısın ciddi gibi görünüp sonradan arayıp sormayan, olumlu yada olumsuz bir haber vermeyen duyarsız insanlar var.

Geçen sene izinde bir Broadway alıp tekrar Hakkariye dönmüştüm. Dönerken satma niyetim yoktu ama aracı yenilemek için satışa çıkardım sahibinden'e koydum. Açıklamayada aracın şatısı hemen verilemez Boludan talip olursa iyi olur dedim. Güvenen biri olursa satışı 1 ay sonra veririm demiştim. Neyse istanbuldan biri aradı. Ben aracı almak istiyorum vekalet gönderip satış verseniz olurmu dedi. Bende merkeze uzağım ayrıca merkeze hemen gidemem dedim. 2 gün saonra amirimden izin alıp sınır karakolundan Şemdinli merkeze gittim noterden vekaleti çıkardım postaladım. Sözde alacak kişiyi aradım satışı artık hemen alabilirseniz dedim. Herif bana tamam şuan marketteyim ben sizi araıyacam dedi. Hala arayacak. Yani böyle dangalak duyarsız insanlar olabiliyor...

Doğru diyorsun hocam, 1 ay askıya aldık ilanı da... Şimdi işin yoksa 2 ay bekledur... Stress oldum vallahi kaç gündür keyif bırakmadı adam ...  >:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kardeşim araban çok güzel olmuş. ama gel görki türkiyede tek kapı bmw ve honda dışında çok zor satılıyor. umarım kısa zamanda arabanın değerini bilecek bir mazda hastası bulup satarsın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kardeşim araban çok güzel olmuş. ama gel görki türkiyede tek kapı bmw ve honda dışında çok zor satılıyor. umarım kısa zamanda arabanın değerini bilecek bir mazda hastası bulup satarsın.

Tamamen haklısın abi. Kardeşim 4 araç değiştirdi, 3 tane tek kapı bmw 1 tane tek kapı honda almıştı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu konuya yine yazmıştım galiba, mal müsteriye satılır canını sıkma. Yalnız anladığım kadarıyla senin için süre önemli o zaman haklısın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu konuya yine yazmıştım galiba, mal müsteriye satılır canını sıkma. Yalnız anladığım kadarıyla senin için süre önemli o zaman haklısın.

Hocam araçta ses bile yok, her türlü yapıldı, ama bmw ve honda dan eksiği ne ? saçma geliyor bazen bazı şeyler... Tabi farkları var ama eksi mi artı mı tartışılır bence şu aşamada... Bekleyeceğiz ne yapalım  :nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...