Jump to content

22000 TL'ye Sıfır Araba, Chevrolet Şok Fiyatlarla Avrupa'dan Çekiliyor

kml_77
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Durum kullanıcılar açısından çok vahim, aşağıdaki linke biraz göz gezdirdim, yukarıda alıntısı yaptığım kişi gibi çok mağdur var.

http://www.chevroletclubtr.com/chevrolet-avrupadan-cekiliyor-t7483.0.html

Geçmiş olsun. Mazda'ya şükranlarımı sunuyorum :) Forumdaki bazı arkadaşları dinleyip "biz bu işi yapamıyoruz,iyisi mi çıkalım bu ülkeden" deselerdi ne halde olurduk. Benim arabayı yine bir sürttüm mesela :D marşbiyel ara, kapı kolu ara işin yoksa.

Chevynin satış rakamları aklında olan  var mı ? Mazda ile kıyaslayalım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla eğri oturup doğru konuşalım Mazda da çekilse kimse şaşırmaz hatta chevrolet'ten önce Mazda'nın çekilmesi daha mantıklı olur dışarıdan bakan birisi için. Hala 2012 model araba satan bir satış politikasına yorum getiremiyorum adamlar sanki satılmasın demiş gibi bir tutum sergiliyolar. Kullanıcıların tamamına yakını memnun ama satışlara bakıyosun şaka gibi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla eğri oturup doğru konuşalım Mazda da çekilse kimse şaşırmaz hatta chevrolet'ten önce Mazda'nın çekilmesi daha mantıklı olur dışarıdan bakan birisi için. Hala 2012 model araba satan bir satış politikasına yorum getiremiyorum adamlar sanki satılmasın demiş gibi bir tutum sergiliyolar. Kullanıcıların tamamına yakını memnun ama satışlara bakıyosun şaka gibi.

Bu önyargıyı kıramadık gitti

Mazda Türkiye'den çıkmayacak, öyle bir planı yok . 2012 model satışları yeni kasa geleceği için devam ediyor. Chevy 10bin satıyordu neden çıktı peki ? 10binde mi şaka geliyor sana ? Satış rakamları bir şey ifade etmiyor. Yeni gelecek modelleri ve Mazda'nın gelecek planlarını takip etmenizi öneririm :) Mazda çıksın da vosvosa mı kalalım ? Allah korusun .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onu diyorum işte o kadar satan bir marka çıkıyosa Mazda'nın çıkması sürpriz olmaz sanırım. Yanlış anlaşılmasın çıkar veya çıksın demiyorum ama Mazda Türkiye'den çekiliyo dense mazda sahipleri dışında pek gündem yaratacağını sanmıyorum. Fiyat makul kalite sorunsuzluk almış başını gidiyo ama satış yok pazar yok Mazdanın farkında olan yok ilginç gerçekten. Bu konuda çok dertliyim.

Çevremdekilere mazda 3 almak istiyorum diyemiyorum her türlü saçma sapan yorum geliyo megane önerenleri mi ararsınız şöyle adı duyulmuş bir şey al diyenleri mi ve daha kötüsü Çin malı mı diyenler bile var. Şüphesiz ki bunda en önemli pay pazarlama ve reklam yapamayanların..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onu diyorum işte o kadar satan bir marka çıkıyosa Mazda'nın çıkması sürpriz olmaz sanırım. Yanlış anlaşılmasın çıkar veya çıksın demiyorum ama Mazda Türkiye'den çekiliyo dense mazda sahipleri dışında pek gündem yaratacağını sanmıyorum. Fiyat makul kalite sorunsuzluk almış başını gidiyo ama satış yok pazar yok Mazdanın farkında olan yok ilginç gerçekten. Bu konuda çok dertliyim.

Çevremdekilere mazda 3 almak istiyorum diyemiyorum her türlü saçma sapan yorum geliyo megane önerenleri mi ararsınız şöyle adı duyulmuş bir şey al diyenleri mi ve daha kötüsü Çin malı mı diyenler bile var. Şüphesiz ki bunda en önemli pay pazarlama ve reklam yapamayanların..

Slogan ne;

"Alışılmışa meydan oku"

Her şey bunun içinde gizli bence...

Mazda'nın Türkiye'den çekilme ihtimali, Röno'nun kaliteli araba üretme ihtimali kadar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Az kaldı merak etmeyin, premiuma oynayacak Mazda :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

f/p olarak bence çok cazip, oldukca donanımlı araçlar özellikle bir ara cruze da düşündüm tipi ön konsol görüntüsü hoşuma gidiyor eski tip tork konvertörlü şanzuman olması benim için artısı, ama lpg ustama danıştığımda sakın alama hem yakıtı fazla hem çekmiyor motoru dedi, yokuşta yığılır kalırsın dedi ve bu beni saoğuttu ama fiyat çok çazip gerçekten , bu arada bugün ankara smb de 2012 0 km impresiv otomatik için 47 bin tl fiyat verdiler aslında 45 falan deseler direk alırım ama daha düşmüyorlar....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sonra ? :)

yedek parça desteği bitene kadar tepe tepe binilir :D  2.0 163 hp dizel otm ne keyiflidir ama :D captivanın motorundansa nasıl olur tahmin bile edemiyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi yakıyor onu biliyorum :) bizim hocada var. 10lt yakıyor araç . tepe tepe binersin de nasıl satarsın onu bilmem :)

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

aynen çok yakıyormuş ama bir o kadar da tatlı gidiyor :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Slogan ne;

"Alışılmışa meydan oku"

Her şey bunun içinde gizli bence...

Mazda'nın Türkiye'den çekilme ihtimali, Röno'nun kaliteli araba üretme ihtimali kadar...

Aynen katılıyorum. Mazda kendisiyle ve binicisi ile çok farklı!  Onun ruhundan anlamayanlar ona sahip olamaz!

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...