Jump to content

Led stoplar

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaslar bugün 3-4 saat öncesi itibariyle led stoplarımı kusanmıs bulunuyorum ;)_Allah tan hayırlısı diyim ben darısı sizlerin basına, ben cok memnun kaldım aracın son halinden 8)_ :)

_servise gitmeden önce hatıra amaclı cektiğim eski şeffaf stoplarım;

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 57
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Superas

4

• MuRDoC_111

28

• SWeeT6six6

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Hayırlı olsun İrfan; çok güzel durmuş. Bunları Ebay'dan veya benzer bir yerden kendin mi getirttin yoksa serviste mi satıyorlar. Kendin getirttiysen fiyatı nedir? Ayrıca gümrükte sorun çıkmadı mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun İrfan; çok güzel durmuş. Bunları Ebay'dan veya benzer bir yerden kendin mi getirttin yoksa serviste mi satıyorlar. Kendin getirttiysen fiyatı nedir? Ayrıca gümrükte sorun çıkmadı mı?

sagol abi_

_işin içinde e-bay yok abi direnk servis işi, elmaslı olanlardan yani ;D_fiyat 1.250 :o:P_bir zamanlar 1.500 deniyordu serviste ama 1.350 olan son halinden buraya cektik fiyatı_kötünün iyisi bi durum yani maliyet acısından ama görünümden cok memnunum, masallah diyelim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sagol abi_

_işin içinde e-bay yok abi direnk servis işi, elmaslı olanlardan yani ;D_fiyat 1.250 :o:P_bir zamanlar 1.500 deniyordu serviste ama 1.350 olan son halinden buraya cektik fiyatı_kötünün iyisi bi durum yani maliyet acısından ama görünümden cok memnunum, masallah diyelim :)

Ebay'da çok daha ucuz ama gümrükte sıkıntı çıkma ihtimali çok yüksek. Ama gerçekten çok yakışmış arabaya. Birkaç fotoğraf da akşam ve akşam üzeri yanarken çekip koyabilirsen süper olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ebay'da çok daha ucuz ama gümrükte sıkıntı çıkma ihtimali çok yüksek. Ama gerçekten çok yakışmış arabaya. Birkaç fotoğraf da akşam ve akşam üzeri yanarken çekip koyabilirsen süper olur.

cekerim abi o sekilde de ama yarın aksama söz verebilirim anca, hiç halim yok asagı inecek ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arada ön farlardaki park ampullerini de söktük_yerine herhangi bir ampul takılsın istemedim, xenon un o oluk gibi cıkan ışık hüzmesi bozulmasın diye ;)_

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arada ön farlardaki park ampullerini de söktük_yerine herhangi bir ampul takılsın istemedim, xenon un o oluk gibi cıkan ışık hüzmesi bozulmasın diye ;)_

Angel lazım bunlara ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yahu in aşağıya, çek gel işte :)

yavf Özhan Abi yarın cekerim simdi kim ayakkabı giyer, asansöre biner :o ,asansörün kapısını acarda iner bidaha 3-5 merdiven var orda, sonra dıs kapı agır bişey acacan onu da arabaya yürüyecen, kumandanın düümesine basacan, kapıyı acması var bilmem yakacan stoplarıda bide taş arayacan frene dayamak için :o :o :o_abi aksam aksam iş cıkarmayın basıma miskin moddayım :P_ ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...