Jump to content

Led stoplar

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

yavf Özhan Abi yarın cekerim simdi kim ayakkabı giyer, asansöre biner :o ,asansörün kapısını acarda iner bidaha 3-5 merdiven var orda, sonra dıs kapı agır bişey acacan onu da arabaya yürüyecen, kumandanın düümesine basacan, kapıyı acması var bilmem yakacan stoplarıda bide taş arayacan frene dayamak için :o :o :o_abi aksam aksam iş cıkarmayın basıma miskin moddayım :P_ ;D

Beni mi kırıcan?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 57
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Superas

4

• MuRDoC_111

28

• SWeeT6six6

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Angel lazım bunlara ;)

Enes Abi angel ın rengi 8000k yı tutsa yani bi bilsem o da olur da emin degilim_6000k civarıyla belki uyusur renk olarak :(???_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Enes Abi angel ın rengi 8000k yı tutsa yani bi bilsem o da olur da emin degilim_6000k civarıyla belki uyusur renk olarak :(???_

7000-7200k civarı.

Fikir versin diye renk yelpazesi ekliyorum. Bence fark olsa da rahatsız edecek bir fark olmaz. Ama tabii içine kurt düşecekse yaptırma.

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi bidaha bu yönümden yaklasmayın valaha elim ayagıma dolasıyor :P_geliyorum simdi :tey:

Wallahi ben gitmeyecektim üzerine ama Özhan abi gidince dayanamadım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzel ama pahalı geldi bana.Bizim orjinal şeffaflar kaç para servisde.Eski Lantis stopları yan sanayi 60 Ytl ye alıyordum ben.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzel ama pahalı geldi bana.Bizim orjinal şeffaflar kaç para servisde.Eski Lantis stopları yan sanayi 60 Ytl ye alıyordum ben.

şeffafların yenisi 950 civarı zaten_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya geldimde eli boş geldim olmadı düzgün foto cıkmadı cep telefonuyla karanlıkta_flaslı makine lazım o da bende yok, yani varda eski usülden var tab ettirmek lazım ki tarayıcı da yok zaten ;D_yani benim telefonla olmayacak nu iş ancak bende yeni gördüm aksam performansını ve gündüz olandan daha iyi diyim ben size ;)_dehset gösteriyormus aksamları gercekten :o :o

_ama isterseniz cekebildiğim kadarını ekleyeyim;

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fotolar stopların üstünden cekildi yalnız_karsısında durunca hiçbişey gözükmüyordu telefonda_

_sizi bi süre yalnız bırakacam ders calısmam lazım__

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun İrfanım on numara olmuş guzu bi de çuvalları yani yayları ayarladık mı tamamdır ;D

sagolasın Ouzum darısı basına işşallah ;D;) _cuval işi kolay hallederiz ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vaşşşşşşşş...

Böyle bile egzotik çıkmış.

Sağol bizi kırmadın, ayaklarına sağlık. :)

Özhan Abi bide frene basınca kör ediyor adamı :o8)_yani aynı anda pedala basıpta gecip arkaya seyremedim dogal olarak taşta bulamadım zaten ama arkadaki duvara vuran yansımaya bakarak baya güçlü ışık verdigini söyleyebilirim_cekilen yarım yamalak fotolar parklardaki stop ışığı_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlısı olsun İrfan güzel olmuş.Şimdi sıra Filim,yay ve jant galiba. ;)

sagol Biran Abi :)_evet ilk iş arka sport tampon_ondan sonrada büyük ihtimalle cift eksoz ve tesisat yaptırcam abi_yapabilirsem bide yaz gelmeden jantı degişirim 8:)_

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...