Jump to content

Mazda3 - Karda Test

reallaz61
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

aslındas çok basit olduğunuz yerden veya yokuşta kalkamazsanız dsc off yapıp kalkmayı deneyin ama kalkış gerçekleşirse dsc yi yine on konumuna alın yok böylede kalkmazsa teker altı pasapas veya bunun gibi yöntemlere başvurun :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 48
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• NoooFearrrr

7

• İlhan

4

• domestos

4

• reallaz61

5

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

şöyle bişey söyliyim eger otomatık vites bi araba varsa kışın o rabayı cıkartmıcaz abi ben bunu biliyorum:D  manuelde ne kadar guzel karda kalınca arabayı bı ılerı bı gerı yapa yapa kardan kurtarabalıyoruz ama otomatıkte ımkansız araba hep ılerı gıtmek ıstedıgı ıcın bı ılerı bı gerıyı yapmak sıkıntı oluyo :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben yıllarca TR nin en çok kar alan bölgelerinde büyüdüm vede şu an yaşıyorum vede son arabam olan mazdayı alıncaya kadar manuel kullandım, şöförlüğüde manuelde öğrendim, ister yaz , ister kış, ister yoğun trafik, ister şahir içi her açıdan oto vites bir harikadır, manuelden kat kat daha kullanışlıdır,  kış içinde şimdiye kadar ben en ufak bir sıkıntı yaşamadım vede oto vites aracımdan çok memnunum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tabiki ben de cok memnunum iyiki MAZDA yi almisiz hic pisman degilim otomatik icin oylesine dedim su 2014 ciksada alsak diye yolunu bekliyorum  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 adet kar lastiği alındı, tüm sorunlar çözüldü. Savunduğum ve herkese tavsiyemde budur, ben sadece normal lastiklerle olan performansından bahsetmiek istemiştim, yoksa aklın yolu tabiki bir. Ama yokuşlarda halen DSC kapatmak zorunda kalıyorum, ilk mazdam ve çok memnunum, Allah herkese gönlündeki aracı nasip etsin. Herkese yorumları ve verdiği öneriler için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 adet kar lastiği alındı, tüm sorunlar çözüldü. Savunduğum ve herkese tavsiyemde budur, ben sadece normal lastiklerle olan performansından bahsetmiek istemiştim, yoksa aklın yolu tabiki bir. Ama yokuşlarda halen DSC kapatmak zorunda kalıyorum, ilk mazdam ve çok memnunum, Allah herkese gönlündeki aracı nasip etsin. Herkese yorumları ve verdiği öneriler için teşekkürler.

çok mantıklı bir iş yapmışsınız, allah kaza bela vermesin , iyi günlerde kullanın....
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun , çok doğru bir karar, güle güle kullanınız, kazasız belasız inşAllah.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende yaklaşık 2 senedir lantis var. Ankarada yaşıyorum ve Kar deneyimim 3 cm kar üzerinde oldu. önde iki tane kışlık lastik ile birlikte, daha donmamış karın üzerinde normal hızda ilerledim.

lantisden önceki aracım accord 96 modeldi. ASR özelliği vardı, donmuş karın üzerinde, 20 derece eğimli bir yokuşta önce 2 saniye patinaj çekiyor sonra toparlayıp tam gaz gidiyordum. en ufak kayma yaşamammıştım accordda...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...