Jump to content

Satılık Mazda 626 1998 Model

suleyman_kocaman

Tavsiye Edilen Mesajlar

aracımı satmaya karar verdim cok severek kullanıyorum ama kredi kartından kurtulmak istiyorum ilandaki linkde ayrıntıları var.ciddi olan mesaj atabilir 18.30 dan sonra arayabilir 0554 299 19 70

ilan açıklamalarında belirtmedim ama bir alt kasa mazda 626 veya 323 familla araçlarla temiz olmak şartı ile takas düşünübilirim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-mazda-626-2-0-1998-genislik-ve-konfor-isteyenlere-147752600/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:nazar:güzel araç rabbim hayırlı müşteriler nasip etsin inşallah. yalnız bu araçtan sonra başka bir araç beğenmeniz sizin için çok zor olucak hakkınızda hayırlısı  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:nazar:güzel araç rabbim hayırlı müşteriler nasip etsin inşallah. yalnız bu araçtan sonra başka bir araç beğenmeniz sizin için çok zor olucak hakkınızda hayırlısı  ;)

vallaha öyle  :) ilk arabam bu nasip olmuştu makam arabası gibi kullandım  :) bakalım hayırlısı olsun hayat daha neler gösterecek  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet Süleyman bey ne olursa olsun hayat devam ediyor salık huzr olsun daha iyisine binersiniz bende çok sevdiğim araçlarım oldu hep istenmeyen nedenlerden dolayı satmak zorunda kaldım o yüzden artık mala önem vermiyorum satılcak ise satılır salık huzur olsun daha iyi sini yaparsınız  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kendi arabana alma sürecini bildiğim için şimdi üzüldüm bak, ama sağlık olsun gerisi gelir... Araban otomatik olsaydı gözüm kapalı takas yapardım, ben otomatik aradığım için aracımı satmak istiyorum, düşünürsen arabanı sattıktan sonra görüşebiliriz... Aklında olsun.

Aracım seni üzmez, hayırlı satışlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet Süleyman bey ne olursa olsun hayat devam ediyor salık huzr olsun daha iyisine binersiniz bende çok sevdiğim araçlarım oldu hep istenmeyen nedenlerden dolayı satmak zorunda kaldım o yüzden artık mala önem vermiyorum satılcak ise satılır salık huzur olsun daha iyi sini yaparsınız  ;)

teşekkürler abi aynen öyle hayat devam ediyor ALLAH herkesin gönlüne göre versin :) daha modelli Mazdalara binmek nasip etsin :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kendi arabana alma sürecini bildiğim için şimdi üzüldüm bak, ama sağlık olsun gerisi gelir... Araban otomatik olsaydı gözüm kapalı takas yapardım, ben otomatik aradığım için aracımı satmak istiyorum, düşünürsen arabanı sattıktan sonra görüşebiliriz... Aklında olsun.

Aracım seni üzmez, hayırlı satışlar.

veli abi inşallah hayırlısı olur teşekkürler.evet beğenerek severek almıştım. sizin aracınız aklımın bir köşesinde bakalım ne olacak nasıl ilerleyecek süreç.ben önceden hiç otomatik sevmezdim bir kez bindim baya hoşuma gitti keşke otomatik alsaymışım dedim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

veli abi inşallah hayırlısı olur teşekkürler.evet beğenerek severek almıştım. sizin aracınız aklımın bir köşesinde bakalım ne olacak nasıl ilerleyecek süreç.ben önceden hiç otomatik sevmezdim bir kez bindim baya hoşuma gitti keşke otomatik alsaymışım dedim

Bende otomatik taraftarı değilimdim ama eşim daha rahat kullansın diye otomatik istiyorum, birde mazda'nın otomatik viteste sorunsuz olduğu bir gerçek... Nasip kısmet bu işler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

otomatik sorunsuz...ister sert ister normal kullan farkettirmiyor.ama sert yani s de kullanırsanız şehir içi 500 krş altına inmiyor.km 10.912 oldu şehiriçi  10 lt...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

otomatik sorunsuz...ister sert ister normal kullan farkettirmiyor.ama sert yani s de kullanırsanız şehir içi 500 krş altına inmiyor.km 10.912 oldu şehiriçi  10 lt...

"S" yani sert diye ifade ettiğin şeyi Sport kullanım seçeneği diye biliyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...