Jump to content

Lastik Değişiminde Vida Kırılması

kumsaati14
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

selam arkadaşlar. geçen gün yazlıkları söküp kışlıkları taktırmak için lastikçiye gittim. sağ ön ve sağ arka lastikleri sökerken birer tane vida kırıldı ve bijonun içinde kaldı. ilk defa başıma böyle bir şey geldi. lastikçide genelde bu tarz şeylerin olduğunu, servisten veya sanayide vidayı ve bijonu temin edebileceğimi söyledi. bana kaç paraya mal olur. bilgisi olan var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

selam arkadaşlar. geçen gün yazlıkları söküp kışlıkları taktırmak için lastikçiye gittim. sağ ön ve sağ arka lastikleri sökerken birer tane vida kırıldı ve bijonun içinde kaldı. ilk defa başıma böyle bir şey geldi. lastikçide genelde bu tarz şeylerin olduğunu, servisten veya sanayide vidayı ve bijonu temin edebileceğimi söyledi. bana kaç paraya mal olur. bilgisi olan var mı?

Genelde bu tarz şeylerin olduğunu söyleyen lastikçi hanzo'su fiyatını da bilmesi gerekir, nasıl bi güç denemesidir ki ayrı ayrı lastikte iki bijonu kırabildin demezler mi adama... Birde genelde olur ne demek yahu !!

İlk defa böyle bir şey duyuyorum, senin bu acı tecrübenle nasıl işlem yapılacağını ve kaça mal olacağını öğrenmiş oluruz... Geçmiş olsun, kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bijon saplaması 10 tl gibi bir rakama her yerde bulunabilir, işçilik ustanın vicdanına kalmış ama çok birşey tutmaz merak etmeyin ;) başıma gelmişti bir kez..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bijon saplaması 10 tl gibi bir rakama her yerde bulunabilir, işçilik ustanın vicdanına kalmış ama çok birşey tutmaz merak etmeyin ;) başıma gelmişti bir kez..

Bijonu belki bedava da bulursun ama kırılıp içinde kalan yarım bijon nasıl bir işlemle çıkartılıyor acaba?? Maliyeti arttıracak etken bence bu işlem...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kırılan saplamanın ucuna bi parça kaynaklayıp yapıyorlar bildiğim kadarıyla çok bişey tutcağını zannetmiyorum ama yinede ustanın iyiniyetine kalmış bi mevzu sonuçta yaptığı işçilik var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence de bijon çok ucuzdur ama saplamayla ilgili kaygılarım vardı. çünkü bu bir düz saplama mıdır yoksa arkasında başka bir aparat var mıdır bilemiyordum. sadece saplama ve bijon değişecekse sanırım cüzi bir rakama halledilebilir. teşekkürler arkadaşlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracınızın marka ve modeli neyse , bujonuda ona göre alırsınız, yan sanayi bulunmasa bile servisin birinden temin edilebilir, kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bijonu belki bedava da bulursun ama kırılıp içinde kalan yarım bijon nasıl bir işlemle çıkartılıyor acaba?? Maliyeti arttıracak etken bence bu işlem...

Frenler kampanalı ise kampana, disk ise disk sökülerek çıkartılır.

Şu video yardımcı olabilir ;) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...