Jump to content

Mazda3'e Takılacak Led Ampül Arıza Işığı Yaktırır mı?

gomodoejderi
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ben, parklarda ve araç içinde led ampul kullandım ve hiç birinden memnun kalmadım kısa sürede söndüler...

Ama bu ürünler daha farklı tabi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cektikleri akim cok dusuk oldugu icin ariza lambasi yakabilir direnc ile baglanti yaparsaniz sorn olmaz fakat ben bu tip ampulleri tavsiye etmiyorum , sadece park lambalarinda led kullanirsaniz daha verimli olur

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu tarz ürünler var, kullanan oldu mu aranızda?

Arıza ışığı yaktırır mı?

Ben Mazda3'te böyle bir uyarıcının olduğunu düşünmüyorum, forumda da bu uyarıyı alan hiç olmadı takip ettiğim kadarıyla. Başına böyle bir şey gelip de yazılmamış da olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben Mazda3'te böyle bir uyarıcının olduğunu düşünmüyorum, forumda da bu uyarıyı alan hiç olmadı takip ettiğim kadarıyla. Başına böyle bir şey gelip de yazılmamış da olabilir.

Vakti zamanında pejo 207 için, bagaj lambasını (dipsiz ampül) led ile değiştirmiştim. Üzerinde direnç yoktu led ampülün, ampül 3 sn yanıp sönüyordu, yanıp sönüyordu. Sistem sürekli elektrik verememişti. Sonra dirençlisinden verdi adam (dükkanın önünde idim) sürekli yandı.

Yanıp sönen ledi aküye bağlayınca sürekli yanmıştı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda 3 te ampul uyaris yok ama ornegin bu led ampulleri sinyal lambasi yerine takarsaniz sinyaller cok hizli yanip sonmeye baslar , sanki sigortasi atmis gibi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kaliteli ledler diger ampullere gore cok daha uzun omurludurler. Park icin alinan ledler 3-5 tl ye satilan kalitesiz ledlerdir ki omru kisa oluyor. Normal ampuller 50w civari. Siz 35 w lik xenon taktiginizda bir sikinti olmuyor. Bunda da gucunu tam bilmiyorum fakat bir sikinti cikarmaz bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Lambalar geldi ancak küçücük bir delik olduğu ve cam ampülün bile neredeyse sürterek geçtiği delikten led ampülü geçiremedim.

Kabloları dışarıdan taktım çalışıyorlar ama montajı yapamadım. Alacak olanlar en azından mazda 3 2012 için uzak dursun.

Bir yerlerden ulaşabilirsem sislerin delik çapına bakıp oraya gireşecem ama kısalarla aynı deliğe sahipse oraya da olmayacak ledler.

Bahsettiğim delik yüzük parmağı kadar, ledli ampül ise başparmak kadar. Soket haricinde mazdanın uydurduğu birşey olsa gerek. H11 konnektörü, kitleme sistemini ve sızdırmazlık contasını kapsıyor olsa gerek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...