Jump to content

2009 Subaru Forester Aldım..

erolkan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 109
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

10

• emregc

6

• mtutun

10

• erolkan

61

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Sizin araç subaru forumunda daha yakisikli durur, orda konularınıza ilgilenen fikir veren daha çok olur  , hayırlı olsun aracınız ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sizin araç subaru forumunda daha yakisikli durur, orda konularınıza ilgilenen fikir veren daha çok olur  , hayırlı olsun aracınız ...

Orada da duruyor  ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayırlı olsun Erol Bey, 2. eller uçtu bu ara. kaça aldınız ?

tesekkurler.  Ben 48'e aldim. 88 k de. Ceki demiri,necvox navigasyon,arka spoiler,on tampon koruma gibi aksesuarlarda iaracın ustundeydi...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Erol hoş geldin. Bakıyorum güzel videolarını da alıp, gelmişsin. Yeni aracın da hayırlı olsun bu arada...

tesekkurler.  Ben 48'e aldim. 88 k de. Ceki demiri,necvox navigasyon,arka spoiler,on tampon koruma gibi aksesuarlarda iaracın ustundeydi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

erol bey videoları izlerken başım döndü :) hayırlı olsun. caddemotor da satılan araç değil dimi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Erol hoş geldin. Bakıyorum güzel videolarını da alıp, gelmişsin. Yeni aracın da hayırlı olsun bu arada...

Sağolasın Mustafa abi..

Bu araclada vdc'ye güvenerek bıraz daha kararlı vıdeolar çekmeyı düşünüyorum :)

Amma kumda sankı Lsd aracım daha avantajlı gibiydi..Bi video çektım gerçi kum çok gevşektı..1-2 gaz verınce hemen batma egılımıne gırıyordu arac.. Burada arac sadece lsd 'lı olsaydı durumda bi değişiklik olurmuydu?

http://youtu.be/kg_JP-L_C_0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

LSD kumda her zaman VDC'den daha iyidir. Hatırlarsan hep asfaltta VDC, kumda, çamurda LSD prensibini savunurum...

Sağolasın Mustafa abi..

Bu araclada vdc'ye güvenerek bıraz daha kararlı vıdeolar çekmeyı düşünüyorum :)

Amma kumda sankı Lsd aracım daha avantajlı gibiydi..Bi video çektım gerçi kum çok gevşektı..1-2 gaz verınce hemen batma egılımıne gırıyordu arac.. Burada arac sadece lsd 'lı olsaydı durumda bi değişiklik olurmuydu?

http://youtu.be/kg_JP-L_C_0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu kasa Foresterlarda hem lsd hemde vdc li olan hiç üretıldımı acaba?

Yada neden ıksını bırden bu araca koymuyorlar?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Seninkini bilmem, benimkinde var.

Şaka bir yana neden artık ikisi bir arada yok? Üretim maliyeti, ağırlık, tüketim vb...

Bu kasa Foresterlarda hem lsd hemde vdc li olan hiç üretıldımı acaba?

Yada neden ıksını bırden bu araca koymuyorlar?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

erol bey videoları izlerken başım döndü :) hayırlı olsun. caddemotor da satılan araç değil dimi?

Teşekkurler..Evet Caddeden aldıgım 2.subarum bu araç  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...