Jump to content

2009 Subaru Forester Aldım..

erolkan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hımm ,  peki araca nasıl bağlanıyor, usb den mi ?

ilk önce elm27 diye obd cıhazı aldım.Onu aracınızın obd girişine bağlyıp telefondan bluetooth la torque programıyla baglantı kurdunuzmu işlem tamam :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 109
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

10

• emregc

6

• mtutun

10

• erolkan

61

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

ipad'le çok güzel oluyor emre. dashcommand diye bir program var her şeyi gösteriyor.

ama bu torque da güzelmiş. Bizde video olayı yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Forester aracıma kaş taktım ;D

hayırlı olsun..btişik kaş takmışsın yalnız  :D yakışıklı olmuş..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yekpare kaş modeli :) güzel araç forester. güzele her şey yakışır. bakınız Mazda 3 :D

Güzele güzel demem güzel benim olmayınca  :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Erol, ben aşağıdaki linkteki araç hakkında genel bilgi alabilir miyim?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-acil-satilik-subaru-forester-turbo-xt-bursa-fiyat-dustu-154102577/detay/

Servis durumu nasıldır, dışarıda Subaru'dan anlayan usta bulunur mu? Yakıt beni üzer mi? Kronik sorunları var mıdır?

Alırken dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir?

Şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Erol, ben aşağıdaki linkteki araç hakkında genel bilgi alabilir miyim?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-subaru-acil-satilik-subaru-forester-turbo-xt-bursa-fiyat-dustu-154102577/detay/

Servis durumu nasıldır, dışarıda Subaru'dan anlayan usta bulunur mu? Yakıt beni üzer mi? Kronik sorunları var mıdır?

Alırken dikkat edilmesi gereken hususlar nelerdir?

Şimdiden teşekkürler.

Bu arac benım daha önce kullandıgım Forester aracın turbolusu..Km si gayet iiyi duruyor.Genel görunumude iyi gibi aracın.ben aldıgım 2 aracıda yetkılı servısten almıştım..Bu aracların bence orjınal halıyle kronık bı sıkıntısı yoktur.Yol tutuş gayet iyidir,konforuda güzeldır..Servıslık bı işi olmadıgı için ben servıs işine takılmıyorum Çunku servise yolum perıyodık bakım dışında düşmüyor :)

arka amortısorler selflevelıng(kendınden ayarlı) oldugu için dıkkat etmenız gereken noktalardan bırı olmalı..Motor ve şanzımanda da sıkıntı yoksa boyaya fazla takılmayın derım..bu araclar 177hp bildigim kadarıyla ama yazılımla oynayarak bayagı bir güç artışı elde edıyorsunuz..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arac benım daha önce kullandıgım Forester aracın turbolusu..Km si gayet iiyi duruyor.Genel görunumude iyi gibi aracın.ben aldıgım 2 aracıda yetkılı servısten almıştım..Bu aracların bence orjınal halıyle kronık bı sıkıntısı yoktur.Yol tutuş gayet iyidir,konforuda güzeldır..Servıslık bı işi olmadıgı için ben servıs işine takılmıyorum Çunku servise yolum perıyodık bakım dışında düşmüyor :)

arka amortısorler selflevelıng(kendınden ayarlı) oldugu için dıkkat etmenız gereken noktalardan bırı olmalı..Motor ve şanzımanda da sıkıntı yoksa boyaya fazla takılmayın derım..bu araclar 177hp bildigim kadarıyla ama yazılımla oynayarak bayagı bir güç artışı elde edıyorsunuz..

Teşekkürler... 177'yi yazılımla düşürtebilirsin desen olurdu, ben o kadar beygiri besleyemem çünki... :) Donanım olarak en üstü hangi modeli, Premium, Active, XT vs. vs. bir çok donanım ismi var benim kafam karıştı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Subarudan anlayan usta illakı bulunur.. ama orjınal halıyle ve araca gösterdıgınız ılgıye baglı olarak bu araclar kullanıcısını kolay kolay üzmeyen araclardandır..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler... 177'yi yazılımla düşürtebilirsin desen olurdu, ben o kadar beygiri besleyemem çünki... :) Donanım olarak en üstü hangi modeli, Premium, Active, XT vs. vs. bir çok donanım ismi var benim kafam karıştı...

daha düşük beygır istiyorsanız atmosferıklerıde var 125hp(denılıyor ulkemızde ama yurtdışı forumlarda yaptıgım arastırmalara netıcesınde ben bu aracşarın 136hp oldugunu düşünüyorum)..

en us donanımla arasında en belırgın farklar deri koltuk ve hız sabıtlemenın olmasıdır..Ilanlarda yazılanlara bakmayın pek.Baktıgınız aracta deri koltuk orjınalse ve hız sabıtleme varsa buyuk ıhtımalle en ust donanımlı versıyonudur  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada deneyımle sabıttır ;

eger aracı tanıdıgınız bırınden almıyorsanız lpg'siz alıp lpg'yi kendınız taktırın :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...