Jump to content

2009 Subaru Forester Aldım..

erolkan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Fazlasıyla aydınlatıcı bilgiler oldu... Sonsuz teşekkürler...

Siz Subaru alacak olun Ben bilgim dahılınde aydınlatırım :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 109
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

10

• emregc

6

• mtutun

10

• erolkan

61

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Forester Erol abiden sorulur :) bu arada subarular çok yakıyor diye korkmanıza gerek yok bizde 2006 model 2.0 Forester var 12.5 litre lpg de sert kullanımda yakıyor 90-100 giderseniz 9 litre yakıyor.Bence normal.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Forester Erol abiden sorulur :) bu arada subarular çok yakıyor diye korkmanıza gerek yok bizde 2006 model 2.0 Forester var 12.5 litre lpg de sert kullanımda yakıyor 90-100 giderseniz 9 litre yakıyor.Bence normal.

benım 2009 şehıriçi sakin kullanım 10lt cıvarı benzın,agresif kullanım 11-12lt arası benzın yakıyor ...1600kg yakın agırlık,otomatık vıtes.süreklı 4 çeker bı araca göre gayet normal :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yakıt konusunda sıkıntı yok demektir, hem sakin kullanırım hem de az kullanırım... Verdiğiniz bilgiler için her ikinize de çok teşekkür ederim... Subaru konusunda niyetlenecek olursam daha çok sizleri meşgul edebilirim.

:)

Tekrar teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yakıt konusunda sıkıntı yok demektir, hem sakin kullanırım hem de az kullanırım... Verdiğiniz bilgiler için her ikinize de çok teşekkür ederim... Subaru konusunda niyetlenecek olursam daha çok sizleri meşgul edebilirim.

Tekrar teşekkürler.

severek yardimci olurum...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Veli abi aklını mı çeliyor yukarıdaki abiler yoksa  :geyik:

Sana mazda yakışır abi...  ;)

İnşallah yakında seni bi Mazda 3 (tahmini) le sahalarda göreceğiz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda piyasası haddini aşınca bende peşinden koşmanın anlamsız olacağını düşündüğüm için alternatif araçlara bakıyorum... Hiç bir şey vazgeçilmez değildir benim için...

Mazda, Honda, Suzuki, Subaru araçları kaliteli gerçekten, o yüzden marka takıntım yok... Şu anda tek sıkıntım vergisinin yüksek olması...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda piyasası haddini aşınca bende peşinden koşmanın anlamsız olacağını düşündüğüm için alternatif araçlara bakıyorum... Hiç bir şey vazgeçilmez değildir benim için...

Mazda, Honda, Suzuki, Subaru araçları kaliteli gerçekten, o yüzden marka takıntım yok... Şu anda tek sıkıntım vergisinin yüksek olması...

Onunda çözümü var eger arazi merakınız yoksa 1.5 ımprezalar var onlarda symmetrıcal awd :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onunda çözümü var eger arazi merakınız yoksa 1.5 ımprezalar var onlarda symmetrıcal awd :)

Onlara baktım ama Forester kadar cezbetmedi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onlara baktım ama Forester kadar cezbetmedi...

Forester'ın yeri başka tabıkıde :) Pıyasayı ben bu aracları almadan önce çok arastırdım.Fıyat,donanım ve özellıkle kendıne has özellıkler(boxer motor,symmetrıcal awd) özellıklerı olan bu sınıfta ben Forester aldım ve gayet memnunum :)

Özellıkle youtube da rusların Forester araclarla yaptıklarını izledıkçe daha çok netleşmişti görüşlerim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Dün Girdev yaylasına(1950m) ufak bi gezinti yaptık..Gayet serin ve süper bi havası var.

Hatta gölün kenarında ağaçların altında 34 plaka 2004 kasa turbolu bordo Forester vardı.2 adet çadır kurmuşlar Doğanın keyfini çıkarıyorlardı  :)

ong56o.jpg

1jybJD.jpg

AZmV1X.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Bugün fırsattan istifade koylar keşfine çıkmıştık , gayet sakin ve güzel bir koy bulduk Fethiye nin 20-25 km yakınlarında..

1jvZkA.jpg

rYMNR7.jpg

Y3kEb2.jpg

AZ7XJv.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...