Jump to content

Ön ve Arka Farlar

pele001
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

1994 model sedan aracıma ön farları komple ver alçağım üzerindekiler mercekli ve çok da iyi aydınlattığı sayılamaz ve arka sol far kırık oda lazım. Bilen veya daha önce ilgilenmiş birileri vardır umarım daha spor far var mı bunların acaba takım olarak önerisi olan lütfen paylaşım yapsın teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnternetteki parçacıların çoğunda var ama ne kalitede bilmiyorum, bir dönem bende senin gibi aydınlatmıyor derdine düşmüştüm, fiyatları içimi kararttıktan sonra ampulleri değiştirince birden aydınlanarak  :P vazgeçtim.

Arka stop olayına hiç rastlamadım, ama muhtemelen çıkmacılarda vardır, sıkı pazarlık yapmanı tavsiye ediyorum.

Kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

parçalar da sıkıntı yok benim keyfe keder ama daha sporunu bulursam kıyacağım paraya Bulunduğum yerde çok çıkma ve tayvan malı da çok ama 100 tl arka stop far ( çıkma) sol ön sinyaller 50 tl farlar da 300 tl Diyorlar Bunlarda mercekli tayvan malı Aslında merak ettiğim de merceksiz olsa daha iyimi olur?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

parçalar da sıkıntı yok benim keyfe keder ama daha sporunu bulursam kıyacağım paraya Bulunduğum yerde çok çıkma ve tayvan malı da çok ama 100 tl arka stop far ( çıkma) sol ön sinyaller 50 tl farlar da 300 tl Diyorlar Bunlarda mercekli tayvan malı Aslında merak ettiğim de merceksiz olsa daha iyimi olur?

Mercek konusunda bilgim yok, onu far konusunda bilgisi olan üyelerimiz yanıtlayabilir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tyc yada depo marka mallar fena değildir. tyc çok az daha iyidir. aldığınız fiyatlar biraz yüksek bilginiz olsun

Araştırmalarım da daha ucuzu da var. şu an araştırmaya devam ediyorum Daha spor far bulabilirsem iyi paylaşımınız için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi aracı kople makanik bakıma soktum Çoğu şeyini kendim söküm taktım 10 numara oldu ön arka yenilenmedik yer kalmadı şimdi daha önce söktüğüm ses sistemi var onu takacagım su an onlarla uğraşıyorum ve karlık, ön arka tampon döktüreceğim  karlıkcı Halil var Ankara da ölçü alacak  ona göre bi sistem uygulayacağım ondan Far Arıyorum Şu an.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...