Jump to content

Mazda 626'nın Arkasındaki Baştan Sona Uzanan Lamba

bm5742
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

selamun aleykum, aracımın araksında bulunan boydanboya uzanan lamba yanmıyor. ampulüne baktım sağlam, fakat birtürlü anlayamadım. bu lambanın amacını ve nasıl çalıştığını bilen var mı? yardımcı olursanız çok sevinirim.

(resimde siyah çerçeve içinde ki lamba)

post-9947-141695296802_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geri vites lambaları iyi aydınlatmıyor diye o bölümü komple söktüm içini sildim, orta kısımda beyaz lambalar geri vites lambası, üst kısmında ise kırmızı bölümün sadece bir tarafına ampul takmışlar. o ampul yansa orayı aydınlatacak gibi ama yanmıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abilerim çok sağolun, aynen dediğiniz gibi. koskoca lambanın sol tarafına sadece bir ampul koymuşlar o da sis lambasına basıldığında yanıyor tamamını aydınlatmıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sol tarafta tek arka sis farı vardır sağ taraf reflektördür o parça tamamen ışıklı değildir ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sizin lamba dediğiniz arka ferlektördür bu reflektörün sadece  geri vites vede arka sis bölümü yanar diğer tafraftan içinde fren veya herhangi bir aydınlatma tertibatını ilk kes duydum ben,  lakin sonradan takmaya uğraşılmış olabilir,  normalde orası yanmaz diye biliyorum , bildiğim hem 323 hemde 626 hiçbirindede yanmıyor sadece 89*94 323 sedanların fren lambaları bu reflektröün içindedir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...