Jump to content

Bir depoyla 1580 km?

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bu şekşilde Antalyaya gittin diyelim ki ,5 günlüğüne gittin.2,5 günde gidersin,2,5 günde dönersin,tatil bitmiş olur.Yani aslanlar gibi pejo 1,4 hdi tatili yapmış olursun. O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bu şekşilde Antalyaya gittin diyelim ki ,5 günlüğüne gittin.2,5 günde gidersin,2,5 günde dönersin,tatil bitmiş olur.Yani aslanlar gibi pejo 1,4 hdi tatili yapmış olursun. O0

:D :D O0 demkki hdi uzun tatiller için ideal bi araba
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D :D O0 demkki hdi uzun tatiller için ideal bi araba

He İstanbul - İzmir git gel için ideal.Yani beş günlük tailden 1,5 günü değerlendirirsin.Ama İst.-Ant.bozar  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ali link için teşekkürler.. Çok iyi bilgiler var dizel arabayı verimli kullanma konusunda..

Yaw biz infiniti ile istanbuldan kayseriye 2.5 depo benzinle anca geliyoz  :tey: bir depoyla 350 km gibi birşey yapıyor.. Direkman incir ağacı gibi birşey  :geyik:

Allahtan arabayı ucuza aldık.. Tek tesellimiz..  :tey:

walla piyasadaki araçlara bakıyorumda .. yeni dizel motorlar oldukça çekici.. Mazda bu konuda birşey yapmazsa yani dizel mazdalar gelmezse ben mazda dan dışarı kayabilirim  :fiuw:

Bu arada 207 GT (benzinli turbolu 150 HP) de hoşuma gitti.. 8lt mi ne yakıyormuş 100km de  ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet. Daha öğrenmem gereken çok şey var.

Ya 2 haftadır bizim infinitiyi kullanıyorum da . arabanın motor iyi olmasına rağmen otomatik vitesin performansı vasat durumda. canı nasıl isterse araba öyle gidiyor.. çok bas yada az bas. tiptronik olsa çok iyi olacaktı. Klasik türbünlü otomatik vitesler ölüm ya yok böyle rezalet. 4 vites bide araba. yazık o motora.

bu arada 6 ay içerisinde inş. Allahtan bi mani olmazsa FX35 veya FX45 alıyoruz  :) FX45 alırsak performans ihtiyacımı iyi bi derecede görecek. 6 saniyede çıkıyor makine 100 km hıza. Birçok araca kafa tutar yani  :tey: O araca bindikten sonra benim kendime alınacak araç öyle birşey olamıyacana göre ne kadar performanslı olursa olsun beni tatmin etmeyecektir. Ekonomi yolunu tercih edeceğim galiba..  :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...