Jump to content

Mazda 3 alma arefesindeyim (2004-2009)

quaresma06

Tavsiye Edilen Mesajlar

Benim alternatiflerim

2005-2006 Honda Civic Vtec ES

2006-2007 Toyota Corolla D-4D

Bu ülkede hem mazotun kalitesi hemde dizel kullanıcısının bilinçsizliği yüzünden bire bir bilmediğim 2.el dizel araç almam...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 46
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

aslında mazda almak hep niyetim ama artık nereye kadar bekle

mazda3 olmassa bütçeme uygun mazda 2 de alabilirim tabi kriterim otm vites ve benzinli olması LPG istemiyorum

eşimle 2 kişiyiz seneye çocuk olsada bizi 3-4 sene götürür  mazda 2 en azından öyle şehirlerarası yol merakım yok zati.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu ülkede hem mazotun kalitesi hemde dizel kullanıcısının bilinçsizliği yüzünden bire bir bilmediğim 2.el dizel araç almam...

al benden de o kadar abi..çevremde çok tanıdığım güzelim araçlara ucuz olsun diye tinerden farkı olmayan yakıt alıyor kıytırık istasyonlardan..yazık günah o enjektöre pompaya..ben de nitro dizel için fazladan 30 km yol yapıyorum ama söyleyemiyorum millete gülecekler diye bana :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2009 MAZDA 3 Toureng HB lpg siz otomatik viştes az km arıyorum.Sanırım bu kasada yağmur sensörü var HB lerde :tey:

Mazda 2 lere mazda 3 parası istiyorlar yahu :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bekar olsaydım çoktan almıştım bir araç ama evli olunca ortagıda hesaba katmadan olmuyor isteklerini tabi :D

3-4 ay önce mazda 2 lerin uygun olması sebebiyle ona karar kılmıştım ve finansmanı çözme işine girdim .Biz finansmanı çözdük fiyatlar 5bin attı yukarı ne iş anlamadım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...