Jump to content

Nowet Otomobil Yıkama Derdine Çare Olur mu Acaba?

kuzey55
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bu günlerde böyle bir ürün gözüme çarptı.. www.nowet.com.tr buna benzer bişey kullanıp fayda göreb varmı merak ettim. adam ayakkabıyı çamura sokup çıkarıyor ayakkabı tertemiz.. tem etki için 1 gün beklemesi gerekiyormuş sonrasında 9ay ile 1 yıl arası dayanıyormuş . bunu alıp güzel bi yıkamadan sonra kuru araca tatbik edip 1 gün bekletsek acaba 1 yıl yıkama derdinden kurtarırmı bizi? 1 yılı geç 3 ay yıkama derdinden kurtarsa her 3 ayda bir alırım. bezdim arabayı yıkatıp 2 saat sonra yine çamur içinde görmekten. :/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hakikaten faydalı bir ürüne benziyor fakat kullanıcı yorumlarında alıp kullanıp yorum yapana rastlamadım. Bir kutu sprey fiyatı 50 lira ise aracı komple kaplamak için herhalde 10 kutu sprey gider ??

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kutunun kaç mililitre olduğuna bakmak lazım.. duvara sıktığı bi görüntü var videolarda bayaa bi yüzeye sıkmış.. hem boya derdinden kurtarsında 3-4 kutuya yani 200e kadar kabulüm abi nefret ederim kirli araba sürmekten hani herkesin bi takıntısı var ya benimkide bu. benim araba lpgli sırf yıkamadan dolayı alınca 30 liralık gaz alıyorum. her aldığımda yıkatıyorum. 30 liralık gaz 5 gün gidiyor yani 5 günde bir yıkatıyorum en az. bezdim artık :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bi video daha buldum adam iphone u kaplamış bu malzemeyle. iphon a yani boyasına felan zarar vermiyorsa bizim arabayada zarar vermez heralde. 1 kutu alıp metal bi yüzeyde denemek uyarsa 4 kutuluk sipariş vermek lazım (arabaya nekadar gideceğinide hesapladıktan sonra tabi) hatta yerse bu bir iş fikri bile olur yani amerikadaki üreticiyle iletişime geççen büyük tüplerle getiricen arabalara uygulucan var ya paraya para demezsin :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

düşünmek başka hayata geçirmek başka. kaldı ki ben samsundayım samsunda bu işe girecek birini bulmak ap ayrı bi mevzu :D ticaret başka şey hocam insanların ne kadar tembel olduğunu hayal dahi edemezsin.

bide hocam yanlış anlama ukalalık olarak düşünme ileri derecede ingilizcem var. youtubedaki bu ürünle ilgili hemen hemen tüm videoları izledim. kötüleyen hiçbir videoya raslamadım hatta iki dangalağın yaptığı gırgır bi video var en kötü sonucu orda görüyorsun orda bile kıyafetlerde ne kadar etkili olduğu belli yarın bi konuşup 1 kutu sipariş edicem.. ürünün sağlam olduğu belli ama türkiyede satılanı orjianalmi o başka bir durum tabi.. adam 3 liralık deodorant kutusuna neverwet yazıp satıyor olabilir. 

iki dangalak dediğimin videosu bu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hikaye.

bu ürün, en fazla bir ciladır. mobilyayı verniklemek gibidir.

üzerine daha çok şey yazılabilir de, değmez. bir ara geyiğine sohbet edeceksek, üzerinde lak lak edebiliriz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...