Jump to content

AT Viteste Problem (2003)

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 109
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

17

• OveRMinD

20

• Selman

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Heee :) bende dıyorum benım arabadan parçamı yuruttuler :D

Hatırlamıyormusun hani senin tesisatı yürütürken bunuda yürütmüşlerdi.. ;D Kusura bakma kötü anıyı hatırlattım tekrar. :'(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hatırlamıyormusun hani senin tesisatı yürütürken bunuda yürütmüşlerdi.. ;D Kusura bakma kötü anıyı hatırlattım tekrar. :'(

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya otomatiğe zor deyip bi de manuel kullananlara ne diim ben şimdi, takıyosunuz D'ye İstanbul'da, Antalya'ya kadar vitese dokunmuyosunuz, hedefinize vardığınız zaman da takıyosunuz geri P'ye, oldu bitti işte...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu mu yani araba kullanmak  :nea:

Sen arabayı kullanıcaksın Volkan, araba seni kullanmicak, olayın özü bu...

40 milyar para ver bi de üstüne direksiyon - gaz - fren yetmezmiş gibi debriyajla, vitesle uğraş... Ohoooooo, araba bana 40 milyar versin süreyim diye...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben arabaya zevk için biniyorum abi,kendimi kasmak için değil ki...zevk alamıcaksam otobüsle giderim gideceğim yere...

Volkan sen hiç tiptronik'in veya kickdown'ın zevkini yaşadın mı? Şanzıman dağıtma riski olmadan vites küçültmek nedir bilir misin? Mutluluğun resmini çizebilir misin bana? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben arabaya zevk için biniyorum abi,kendimi kasmak için değil ki...zevk alamıcaksam otobüsle giderim gideceğim yere...

Volkan otomatik viteste arabadan zevk alınmadığına katılmıyorum. Gaza kökledinmi hiç vitesle uğraşmadan arabanın zıplaması gayet keyifli bence :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tamam, rahat olabilir ama zavk yok, ruh yok, heyecan yok :D

Aslında ben gayet heyecanlı kullanıyorum. HOLD tuşunu kullanarak gayet rahat 1-2-3-4 yapılabiliyor onun da keyfi vites atmaktan farksız.

Sadece 5-3 veya 4-2 yok bunda :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak Abi o 1-2-3-4 olaylarını kullanmak şanzımana zararlı olabilir, abimin SEAT'ın şanzımanı büyük ihtimalle bu olaydan dolayı sakatlıklar gösteriyo...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...