Jump to content

AT Viteste Problem (2003)

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ya bırakın bu at eşek muhabbetini mt den kralı yok :D_önceden otomatik golf vardı kalkısta kendisinden belki 50 hp güçlü aracın 1-2 metre önüne fırlıyordu sonra yıgılıp kalıyordu.._gazı iyi ayarlayamadın mı biraz fazla kacırdın mı vites atmıyordu mübarek, ayagını gazdan cek ki vites atsın..zaman kaybından baska bişey degil, bi ton da yakıyodu zaten_manuelde de vites attıktan sonra hızını korumak istiyosan vitesle ugrasmıyosun ki orda da otomatikteki gibi gidiyosun, ayrıca otomatikte yolada tam anlamıyla konsantre olamıyor insan bi süre sonra bayıp sagı sol incelemeye falan baslıyosun trafikle alakan kalmıyor_manuel in tek dezavantajı yogun trafikte sağ kolun sürekli çalısması olabilir belki.._

onun dısında efendime sölim dizel muhabbetide gecmiş, babamın 407si dizel bi haftadır onu kullanıyorum ilk gün 3-4 defa istop ettirdim cok assagıda kavrıyor debriyaj bende alısık degilim tabi ama simdi bi sorun yok_ayrıetten mz3te düzlükte ayagını debriyajdan kaldırmaya baslar baslamaz yürüyodu araba ama bunda öle bişey yok azcık gazda kesmiyor direk ortalıyosun gaz pedalını öle atılıyo ileri hemen.._az gaz verince titreye titreye bi 10 mt gidiosun sonra kendine geliyor araba..gaz vermeden ayagını debriyajdan cm kaldırınca istop ediyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 109
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

17

• OveRMinD

20

• Selman

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Okan haklı burada, bu arabanın debriyaj-vites kombinasyonu iyi değil, iyi değil derken diğer özelliklerine yakışmayan bir düzeyde, ben alışamadım daha debriyajına, gereksiz gaz veriyorum ve sarsıyorum stop etmemek için....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Okan haklı burada, bu arabanın debriyaj-vites kombinasyonu iyi değil, iyi değil derken diğer özelliklerine yakışmayan bir düzeyde, ben alışamadım daha debriyajına, gereksiz gaz veriyorum ve sarsıyorum stop etmemek için....

işte duyarlı ve elindekinin ne oldugunu dogru analiz edebilen,gerçekleri tüm olgunluguyla kabullenip dile getirebilen bi MT ci

sizi tebrik ediyor ve bu tür eylemlerinizin devamını diliyoruz :clap: :clap: :geyik::D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bu söylediklerim " Keşke at alsaymışım" anlamına gelmez diyerek, tarihe bir not düşüyorum... :)

hah tam mt cilerin yapacagını yaptın hafiften kıvranmaya basladın :D :D şimdi oldu işte
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hah tam mt cilerin yapacagını yaptın hafiften kıvranmaya basladın :D :D şimdi oldu işte

"MT ciler" ne demek olm?, ülke zaten bölünmüş bu nezih toplumu da kamplara ayırmayalım... :geyik:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi arabayı daha 1500 km kullandın yaaa,nasıl alışıcan ki,malum mu olucak sana  ;D  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

bende eskiden mt ciydim;oyumu mt ye veriridim;ama bu at gerçekten iyi çalışıyor.At ye verecem oyumu :geyik:

darısı dierlerinin basına işte tövbe etmiş bir mt cinin itirafları, pişmanlık yasasından faydalandı devlet babanın şefkatli kolları altına sıgındı ve at ci oldu :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

at-mt fiyat farkını sübvanse etsin devlet, ben de alırım....

ben almam valla,ben fiyatı düşünmedim bile alırken...eğer AT isteseydim hiç beklemeyecektim,illa MT istedim 2,5 ay bekledim  8:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...