Jump to content

AT Viteste Problem (2003)

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

valla Burak Abi'cim, senin o dediğin kopmalar yüksek motorlu araçlarda yaşanıyor.. 5.0cc bir otomatik şanzımanın  kopuşunu hakkaten 1.6 manuele değişmem..5.0cc olsun, otomatik olsun.. kökleyince o ne uçuş oluyor... 8)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 109
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

17

• OveRMinD

20

• Selman

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Okan sürekli yaparsan tabii sorun olabilir zaten kimse de o kadar zahmete girmez. Ben sadece sıkışık trafikte felan araç en ufak hızlanmada 4 e çıkmasın diye S veya L yi kullanıyorum. Rahatlayında da atıyorum D ye ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cx cx cx... nelerle uğraşıyosunuz..  o zarar verir mi bu zarar verir mi :)

E anlattığım şeyin manuelde 5'ten direkt 1'e atmaktan pek farkı yok, otomatikte olan sıkıntının 3 katı manuelde var...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Volkan sen hiç tiptronik'in veya kickdown'ın zevkini yaşadın mı? Şanzıman dağıtma riski olmadan vites küçültmek nedir bilir misin? Mutluluğun resmini çizebilir misin bana? :D

Okan bizim Mazda 6 otomatik vites,bilirim ne olduğunu yani  8:) ama gereksiz bişey olduğunu da biliyorum ayrıyetten  ;D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sen çık bikaç gün köprü trafiğinde veya Yıldız Yokuşu'nda düz vites kullan da sonra görüşelim... Veya benim her gün girdiğim sahil trafiğinde... Bekara karı boşamak kolay, otobanda veya bomboş yolda elbet gereksiz, manuel'i de 5'e takıp unutuyosun sonra...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

... Sicilin temiz yani :)

Valla spor bi araba olmadıktan veya çok çok beğenmedikten sonra manuel vitesin yanından bile geçmem...

Otomatik de ilgimi çekmiyo artık çok bayık olduğu için, bundan sonra yukarıdaki 2 durum haricinde kesinlikle tiptronik...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sen çık bikaç gün köprü trafiğinde veya Yıldız Yokuşu'nda düz vites kullan da sonra görüşelim... Veya benim her gün girdiğim sahil trafiğinde... Bekara karı boşamak kolay, otobanda veya bomboş yolda elbet gereksiz, manuel'i de 5'e takıp unutuyosun sonra...

Helin'e demedin değil mi ? Öyleyse ben kaçayım .. Kıyamet kopacak :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan sen kankanı halâ tanımadın mı ya :D Hala ısrar ediyon :D

O Helin'in kankası Burak Abi... Ama haklısın yine de, bu kadar inatçı adama niye laf anlatmaya çalışıyorum ki... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

At vitesi D ye dünyayı gez,dur P ye geçir in git bu kadar basidi varken manuelde sallada salla  :D bir uzun yol gidince orantısız vücut yapıyorduk ya sol bacakla sağ kol pazuları anormal gelişiyordu  :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

At vitesi D ye dünyayı gez,dur P ye geçir in git bu kadar basidi varken manuelde sallada salla  :D bir uzun yol gidince orantısız vücut yapıyorduk ya sol bacakla sağ kol pazuları anormal gelişiyordu  :D :D

Di mi ya... Büyük sözü dinleyin manuelciler :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...