Jump to content

AT Viteste Problem (2003)

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ne oldu benim konu ? :)

Bu çok klasik bir durumdur eski forumdan beri Burakcığım, bir konuda vi sesi duyuldumu iş buraya döner, bir de sedan-hb var tabii hakkını yemeyelim... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 109
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

17

• OveRMinD

20

• Selman

8

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• 2 yıl sonra ...

slm ben japonyada kamil. bende mazda 6 var. 2006 model 165000 de bikac ay once aldim. araci gecenlerde benzinciye yag degisimi icin goturdum. vites yaginda problem cikti.rengi kararmis yagin.herhalde hic degistirmemisler, makineye bagladilar, kirmizi isik yaniyor o yaninca yag degismezmis. degissede riskli diyorlar. o yuzden 2 lt 2lt degistirelim dediler. aracin vites gecislerinde hic bir problemi yok. baska bir caresi yokmu bu aracin yaginin degistirilmesinde?

herkeze saygilar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet. korkuttuklari icin degistiremedim bir kez de. bir makina var, onu vites yag cubugunun oldugu yere sokuyorlar. yagdan biraz cekiyor makina ve rengini gorebiliyorsun. normalde kirmizi olurmus o yag. makinada isiklar var. degismesine gerek yok, gerek var, degistirilemez diye 3 tane isik. bilmiyorum ne yapilmali.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Otomatik araban mı var, derdin var.

Bu ne kardeşim yaa...

Yağ değişiminiz bile ayrı bir dert :D

Muhtemelen türbin içinde kalan yağ ile alakalı bir durumdur değişilememesi. Wankel'e bi sormak lazım bu konuyu, bilse bilse o bilir sebebini :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...