Jump to content

Yeni yaz lastiklerim Nokian H 205x55xR16 94 H XL

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 61
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

19

• Mücahit

6

• SWeeT6six6

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Muhabbetinizi bölüyorum ama hayırlı olsun Burak Abi :) Kazasız belasız inşallah..

Sağolasın Helin. Bu hafta bir şehirdışım var inşallah deneyip sizlerle paylaşacağım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bırak o hızlarda foto çekmeyi falan, can taşıyorsun....

Abi kendimi niye tehlikeye atayım hem hız yapmak hem de resim çekmek için. Onun 2 çözümü var ;

1- Bülocanı yanıma alırım resmi o çeker

2- Hiç uğraşmam Mücahit Abiye bir fotoğraf gönderirim o hızın kralını yapar benim için :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar,

Bugün servisteki Cihan Usta ve Halil Usta, lastikleri, sessizliğini ve yol tutuşunu çok beğendi ve bugün serviste bir arkadaşıma tavsiye etmişler.

Bilginiz olsun..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi senin zaten lastiğe uzun süre ihtiyacın olmaz lastiği bitirme şansın yok senin.

Yalnız lastiğin de bir ömrü var 4 seneden sonra hiç yol yapmasan da çatlamaya başlıyor diyorlar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Haklısın benim Zafira 30 000 km de lastikleri 6 yıllık orjinalleriydi lastikler iyi durumdaydı ama servis çatlama var hiç binmesende 5 yılda çürüme başlar metalin bile bir ömrü var demişti

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet lastiklerin yol ve yıl ömrü var.. 4 yıldan sonra özelliğini kaybeder.. Kabaklaşırken de değişmek iyidir  :)

Bülent abi senin lastik niye patlamıştı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

evet lastiklerin yol ve yıl ömrü var.. 4 yıldan sonra özelliğini kaybeder.. Kabaklaşırken de değişmek iyidir  :)

Bülent abi senin lastik niye patlamıştı ?

eceli gelmiş takdiri ilahi işte :D ne bilim yolda çivi cam vs bişe girmiştir
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...