Jump to content

99 Mazda Familia GT Kaça Satsam Arkadaşlar!

dincer3283
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadalar, istemeyerek aracımı satmak zorunda kalacak gibiyim. Fakat nete baktım 99 modeller için 14-19 a kadar fiyat var. ne yazsam bilemedim. Tavsiye Lütfen

Araç 98 bin km

Motor compitest yüzde 92

Klima yok

Atiker lpg Tavan güneşten dolayı boyalı

4 hava yastığı(faal)

Abs Tcs,)faal)

Çelikjant

Rds (direksiyondan müzik kontrol)

Hasar kaydı yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu modellerin piyasasını takip etmiyorum ama verdiğin rakama ve aracın diriliğine göre 16-17 etmesi gerekir... Durumun aciliyeti de önemli tabi.

Allah daha iyilerini almayı nasip etsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu modellerin piyasasını takip etmiyorum ama verdiğin rakama ve aracın diriliğine göre 16-17 etmesi gerekir... Durumun aciliyeti de önemli tabi.

Allah daha iyilerini almayı nasip etsin.

Hayırlısı abii, belki ileride daha iyisi olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Senin gözünde arabanın ederi kaçsa üzerine biraz pazarlık payı koy abi.

Benim gözümde 16-16,5 . 17 yazsam nasıl olur acaba. Sahibinden de bizim gt lerden giç bulunmuyor ki, fiyat baz alalım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Gerçekten satıcıysanız 16-17 uçuk rakamlar bence.

"Ben bu araca kaç lira verirdim" diye düşünerek bir fiyat koymak mantıklı.

4 hava yastığı olan bir araçta klima olmaması da ayrı bir gariplik.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben zaten kredi kullanarak aracı satmaktan vazgeçtim.Araç burda lpgsiz 16250 yi gördü. Benim araçta klima yok etmez o ayrı mesele ama yazın benim aracın aynısı klimalı falimia gt 1999 model 142 binde yeşili yazın 17 900 gitti. Yani benim aracımda klima yok etmez ayrı konu bu araçlar bu fiyatlara satıldı. Yine 1 ay önce 2000 model golf sattı öğretmen arkadaş 20 küsura. Benim arabadan tek farkı kliması idi.

Bana gelince ben 2000 model 1.8 familia  eğer gerçkten km düşükse çarpık falan değilse kliması da var ise 17.5 veririm.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 hafta sonra ...

Bende 98 lantis var 145.000 de diri araç motor şanzıman bakımlı otomatik.. bu araç zamlarından sonra ne eder bende bilemedim ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende 98 lantis var 145.000 de diri araç motor şanzıman bakımlı otomatik.. bu araç zamlarından sonra ne eder bende bilemedim ...

Araç zamları derken belirli bir kesim araca gelen zamlar desek daha doğru olur... Piyasası olan araçlar rahatlıkla 3-4 bin lira artmış durumda, fakat piyasası olmayan araçların bu rakamlarda fiyatlanması çok zor, zaten satılmıyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben zam falan görmedim satarken, 14.750 ye 1999 323 ümü ancak sattım. Mazda satılmıyor diye o kadar ilginç teklifler geliyorki peşin 11 bin lira bile veren bile oldu :) Biz almaya geldimide 3-5 bin lira zamlı olarak alacağız :(

Tamamen katılıyorum... 12 bin yazmışım fiyata; adam hiç bakmadan 8 bin veririm diyor... Fakat her şey sırayla, çok uçuk fiyat verenlere mesaj atarak olmayacak fiyat veriyorum... "aracı yakarım daha iyi" diyen oluyor... :)

Aracını yakılmaya değer buluyorsan sana çok fiyat bile vermişim diyorum... Çıldırıyor...

:D

Etme bulma dünyası diye boşuna dememişler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ara sıra spor olsun diye satılık ilanına koyarım, Benim araca 17.000 yazdım. 14000 veren oldu git astra al dedim. Sen Mazda nın nasıl bir araba olduğunu bilmiyorsun. Rahatlık seni yorar dedim. 14.000 veren adamla bu kadar makara yapılır. Kardeş kardeş geçinip gidiyoruz. Digital klimalı 2 airbag abs el kadar boya da yok. Yalnız yolda biri rast geldi  2000 mod 136 bg ye 18000 vermiş ama araba da değişen, güneş yanığı.plastik parçaları eksik bildiğin talaştı. Birazda kısmet lazım. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim anladığım kadarıyla satıcı faktörü çok önemli. Mesela gerçekten binmek amacıyla aracımı almak isteyen bir adam geldiğinde mazdayı tanımıyor olsa bile güzel bir anlatımla istediğim fiyatı alabiliyorum. Daha önce fazlaca araç almış satmış kişilerle uğraşmayın zaten adam doğrudan yarısını kırarak fiyat veriyor, moral bozuyor küfredesim geliyor.  Daha da önemlisi aracı istediğiniz fiyata satacaksanız temiz olması çok önemli. Şimdiye kadar bir aracım hariç yaklaşık 6,7 aracı istediğim fiyata satabildim ama hepsi muadillerine göre çok çok temiz idi. Yaptığım şeye gelince: ilanı kısa  ve kesin cümlelerle oluşturuyorum. İfadeler kendinden emin olmalı. Yazı büyük punto ile ve gözü yormayacak şekilde olmalı. Araç özellikleri ve nitelikleri maddeler olarak yazılmalı. Seçeneklerden de işaretlenebilir ama ilan notu bölümüne mutlaka yazılmalı. Telefon geldiğinde ölücülere itibar edilmemeli. Karşıdaki kişide güven oluşturacak bir şekilde resmi ve kibar ifadeler kullanılmalı. ( olur abicim, araba on numara tarzından çakalların ifadeleri kesinlikle tercih edilmemeli.) Aracın eksikleri fazlaları samimi bir şekilde ifade edilmeli.Az daha unutuyordum, fiyat aynı araçlara göre birazcık yüksek yazılmalı ki alıcı aracın temiz olduğunu anlasın. Pazarlık konusuna gelince: onu herkes kendince yapıyor zaten.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Bizim insanımız malesef mazdayı ve kalitesini tanımıyor. Teneke arabalara 20-25 tl ödeyen yurdum insanı, böyle sorunsuz ve kaliteli bi arabaya ağız burun büker. benim gözümde ederinin çok çok altında fiyatlar bu araba için.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün buraya 3 km mesafedeki bir köye(Türkali) bir 626 bakmaya gittik.Hacı abi arabaya ilan vermemiş. Biz sadece bir ara satmayı düşünüyordu diye bir duyumla gittik.Araç 94 sedan kırmızı abs ve klima var daha km side oldukça düşük.Neyse adamı bir türlü satmaya ikna edemedik.Napacam bunu satıp tenekelere para mı verecem dedi.O kadar kararlı görmesem fiyat teklif edecektim ama adam satmam arkadaş dedi.Yanisi kıymetini bilen arayıp bulamıyor bulan da satmıyor mazda nın temizini.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda'yı alan, kullanan ve anlayan ihtiyacı olmadıktan sonra satmıyor, satmak istemiyor... Muadil fiyata daha iyisi yok çünki...

Besili guzumu aldığım arkadaş durumunu düzelttikten sonra (borcunu kapatmak için satmıştı) beni aradı, abi arabayı satmayı düşünüyorsan ben araba arıyorum talip olabilirim, fiyat önemli değil demişti...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün buraya 3 km mesafedeki bir köye(Türkali) bir 626 bakmaya gittik.Hacı abi arabaya ilan vermemiş. Biz sadece bir ara satmayı düşünüyordu diye bir duyumla gittik.Araç 94 sedan kırmızı abs ve klima var daha km side oldukça düşük.Neyse adamı bir türlü satmaya ikna edemedik.Napacam bunu satıp tenekelere para mı verecem dedi.O kadar kararlı görmesem fiyat teklif edecektim ama adam satmam arkadaş dedi.Yanisi kıymetini bilen arayıp bulamıyor bulan da satmıyor mazda nın temizini.

Hacı amcam çok doğru demiş. Benim aracıma 12.100 verdiler. Verilen para ile elimdeki para düşündüğüm aracı almaya yetmiyor.

Düşündüm 2-3.000 daha koysam acaba ne alabilirim diye; Mazda 626'dan daha mantıklı bir araç yok piyasada gerçekten.

Kaportası sağlam, motoru olmasada olur çekme belgeli falan uygun bir 626 bulursam almayı düşünüyorum yedek parça amaçlı. Alırsam kendi aracıma ömürlük binerim. Şu haliyle bile 10 yıl gideri var...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...