Jump to content

Satılık 2010 RX-8, mtutun dan...

mtutun

Tavsiye Edilen Mesajlar

Tospaya sıraya girenler Mazda forumuna hiç uğramamış olanlar zaten abi :)

isler gercekten yogun galiba :D

Ben sıraya girebilirim ayrıca bana belli olmaz. Bir kere citroen aldım tosbaga neden almayayım :P

Mizah bölümüne acacağım konu bile geldi gözümün önüne :D

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 66
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Para vereceğim mal için sıraya girmek bana her zaman ters gelmiştir... Kantinde bile aç kalmak pahasına sıraya girmezdim... Kasım 2015 nedir yahu... Bedava verseler o kadar zaman insanı çatlatır be...

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi hayırlı olsun, inşallah seri devam ederse başka bir wankel'e daha sahip olursun ilerde. Bu arada bir hafta foruma uğrayamadım ne ara ilana çıktı da satıldı anlamadım:) Halbuki etrafın yorumuna göre bunların son sahibi olmamız gerekiyordu :D

Tekrardan alana da satana da hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağol kardeşim. MX-5 için de, RX-8 için de aynı şeyleri söylediler bana. İkisini de tek bir siteye ilan vererek, 24 saat için de sattım.

Seni ilgilendirir diye yazayım. 24 saat içinde 300 civarında görüntülenme aldı ilanım, 17 kişi de favorilerine aldı. Yine ilk gün 4 kişi aradı, 2 kişi gelmek için randevu aldı, diğer 2 kişi araçlarını satabilirlerse tekrar arayacaklarını söylediler, çünkü araçlarını RX-8 almak için satıyorlarmış. İlk görmeye gelen hiç pazarlık yapmadığım halde aldı ve gitti.

Biraz pazarlık yapınca, aynısının beyazı var bir arkadaşımda istersen ona soralım satar mı? diyerek, senin kulaklarını da çınlatmış oldum...

Bu arada benim RX-8 için almış olduğum Bosch Air Blade tipi silecek süpürgeleri, bir miktar yağ ve yanılmıyorsam (depoya koyduğumu hatırlıyorum) halı paspaslar da sana kaldı. Ben daha önce orijinal kauçuk paspasa geçmiştim. Hiç aklıma gelmedi ki, bu kauçukları sana saklayayım!

Abi hayırlı olsun, inşallah seri devam ederse başka bir wankel'e daha sahip olursun ilerde. Bu arada bir hafta foruma uğrayamadım ne ara ilana çıktı da satıldı anlamadım:) Halbuki etrafın yorumuna göre bunların son sahibi olmamız gerekiyordu :D

Tekrardan alana da satana da hayırlı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi aldığım aracın ilanına 25,000 kişi bakmıştı nasıl yani demiştim:) Arkadaş biraz inatçı biriydi zerre indirim yapmadığından araç uzun süre ilanda kalmıştı. Noterde bile birileri arıyordu adamı:) Ben gittim bagajında yağını, hunisini görünce tamam dedim, kendisi de mühendis bir arkadaştı ve yarım saat kadar rotary motoru birbirimize anlattıktan sonra güzel bir indirimle aldım aracı:) İlgi konusunda şüphesiz rx8'in sorunu yok.

Bizim buralar karışık abi  medyadan gözünüze çarpmıştır  :) Sağolsunlar bunlar birbirini yerken olan bize oluyo niyeyse  :( Bi fırsatını bulduğumda çayını içerim abi müsait olursan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Durumun farkındayım, her haberi duyduğumda da aklıma geliyorsun.

Her zaman beklerim, dostum...

Abi aldığım aracın ilanına 25,000 kişi bakmıştı nasıl yani demiştim:) Arkadaş biraz inatçı biriydi zerre indirim yapmadığından araç uzun süre ilanda kalmıştı. Noterde bile birileri arıyordu adamı:) Ben gittim bagajında yağını, hunisini görünce tamam dedim, kendisi de mühendis bir arkadaştı ve yarım saat kadar rotary motoru birbirimize anlattıktan sonra güzel bir indirimle aldım aracı:) İlgi konusunda şüphesiz rx8'in sorunu yok.

Bizim buralar karışık abi  medyadan gözünüze çarpmıştır  :) Sağolsunlar bunlar birbirini yerken olan bize oluyo niyeyse  :( Bi fırsatını bulduğumda çayını içerim abi müsait olursan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...