Jump to content

Yeni Mazda2 - Hazumi Concept

EgeG
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 77
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• BMW 528

10

• domestos

13

• EgeG

12

• ezmocesteri

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

45 binin altinda olsa dizel olsa manuel olsa fitim ben. surmem yaninda yatarim:)

eski kasası 44,700 den başlıyor bu zor olur bence 45 bin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eski kasası 44,700 den başlıyor bu zor olur bence 45 bin

ama o zaman sanslari olur. yoksa boyle devam ederler. gerci ben sikayetci degilim durumdan. neredeyse bir bucuk aydir 3 tane falan mazda 2 gormusumdur. mazda 3 yine neyse de 2 pek az. tabi buna karsilik hicbir aksesuar ya da benzeri bir sey de bulamiyorsunuz o ayri.

yilmak yok aramaya devam:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gönlüm mazda almak istiyor ama zaman daralıyor ve hanım zorluyor araç için :D Hiç istemeden başka marka araç alabilirim melesef  :nea: Clio Fabia Colt vs ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gönlüm mazda almak istiyor ama zaman daralıyor ve hanım zorluyor araç için :D Hiç istemeden başka marka araç alabilirim melesef  :nea: Clio Fabia Colt vs ..

Belirlediğin kriterlerde Mazda bulman çok zor gibi... Allah gönlüne göre versin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Belirlediğin kriterlerde Mazda bulman çok zor gibi... Allah gönlüne göre versin.

Amim.Bir tane yakın gibi inşallah bu hafga içinde netleşir sanırım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada Japonca'da "Hazumi", ufak enerji kaynağı anlamına geliyormuş. İsmi de iyi seçmişler.

Anlamı manidarmış... :D

Bizde ona; mesir macunu diyolla !!

:P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Senin işin hakikaten zor... Umarım beni yanıltırsın... ;)

Veli abi seni yanıltacağım emin ol :=) ama mutlu bir yönde zira mazda 3 sahibi olacağım inşallah :=)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Veli abi seni yanıltacağım emin ol :=) ama mutlu bir yönde zira mazda 3 sahibi olacağım inşallah :=)

Benim de isteğim bu yönde ama, senin tavrın öyle değil gibi geliyor... Aradığın kriterlerdeki aracı bulmuşken Mistubishi'ye göz kırpman, bendeki tüm umutları bitirdi... Mitsubishi kötü araba değil ama aradığın kriterler ile tamamen ters...

Hadi hayırlısı... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

""Benim de isteğim bu yönde ama, senin tavrın öyle değil gibi geliyor... Aradığın kriterlerdeki aracı bulmuşken Mistubishi'ye göz kırpman, bendeki tüm umutları bitirdi... Mitsubishi kötü araba değil ama aradığın kriterler ile tamamen ters...""

Hadi hayırlısı... ;)

Veli abi göz kıprmadım yahu sadece baktım bir an :=) Korkma mazda dan sapma yok :=)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

""Benim de isteğim bu yönde ama, senin tavrın öyle değil gibi geliyor... Aradığın kriterlerdeki aracı bulmuşken Mistubishi'ye göz kırpman, bendeki tüm umutları bitirdi... Mitsubishi kötü araba değil ama aradığın kriterler ile tamamen ters...""

Hadi hayırlısı... ;)

Veli abi göz kıprmadım yahu sadece baktım bir an :=) Korkma mazda dan sapma yok :=)

Korkum mazda değil... Anam değil babam değil, bana giren yok çıkan yok... Fakat; insanın kriterlerinin çelişmesi hoş değil... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bakış açısı farklı olabiliyor tabi;

Sana göre kritelerin çelişmesi ,bana göre araştırma sorgulama  ;)

Ne diyelim hayırlısı.

Aklıma geldi bu mazda 3 için en iyi ampul hangisi? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...