Jump to content

Mazda2 Eksik Özellikler

sümer
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yurtdışını bırak, o ilanı yurtiçinde de görebilirsin :)

Benim kayınçoya aldığım Mazda 2'de koltuk ısıtma var. Acayip şaşırmıştım vallahi. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sektörün içinde biri olarak ;

Bir tek 'civata' bile bir üreticiye nelere mal oluyor bilseydiniz burda onu niye koymadın bu kaç kuruş ki bundan niye kaçtın vs gibi cümleleri kurmazdınız emin olun...

Şunu da bilin ki siz 'birader onu da öyle yapsaydın ya' ile başlayan cümleleri kurmadan yıllar önce o adamlar o ve onun gibi onlarca fikri zaten düşünmüştü.

Bir havayolu şirketi uçuşlarda ikram ettiği kahvaltılardan sadece 1 zeytin tanesi azaltarak 1 yılda yüzbinlerce dolar kar elde etmişti, küçük örnek ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir tek 'civata' bile bir üreticiye nelere mal oluyor bilseydiniz burda onu niye koymadın bu kaç kuruş ki bundan niye kaçtın vs gibi cümleleri kurmazdınız emin olun...

Şunu da bilin ki siz 'birader onu da öyle yapsaydın ya' ile başlayan cümleleri kurmadan yıllar önce o adamlar o ve onun gibi onlarca fikri zaten düşünmüştü.

Bir havayolu şirketi uçuşlarda ikram ettiği kahvaltılardan sadece 1 zeytin tanesi azaltarak 1 yılda yüzbinlerce dolar kar elde etmişti, küçük örnek ;)

Mesleğim ve çalıştığım şirket gereği, maliyet muhasebesi yapıyorum. Minicik oynamalarla yıllık bazda ne rakamlara ulaşılıyor. Dediklerinizin tamamına katılıyor ve ilavede bulunuyorum. Bu tip söylenmeler, hayıflanmalar. Sadece ve sadece çenemiz yorar. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...

Bir tek civata bile elbette üreticiye büyük paralara mal olabilir.

Ancak konu biraz kaymış anladığım kadarıyla.

Başlık açılırken, asıl belirtilen sıkıntı "şu şu özellikler var denilip" türkiye'de satışa sunulan araçlarda olmaması, yani tüketicinin yanıltılması.

Bu genel sıkıntıyı umarım mazda türkiye yetkilileri dikkate alır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...