Jump to content

Satılık Mazda 3 2009 82000 km

tuna.t

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 50
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Teşekkürler. Umarım öyle olur. Olmazsa da yazın İzmit'e gidince galeri bile olsa mecburen satıp mümkünse D sınıfı bir araç alacağım. Buralarda bilinen ve kullanılan bir araç olmadığı için,  yakın çevreden pek de aramıyorlar zaten. İyi temennileriniz için sağolun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugüne kadar hiç eleştiri almamış gibi konuşuyorsunuz Veli Bey. Sizin yaşınızda ve tecrübenizdeki bir büyüğüme ders vermek, ezber yaptırmak haddime değil; böyle bir amacım da yok. Ben yanlış anlamış olma ihtimalime karşı özrümü diledim, sizin de büyüğüm gibi beni hoş görmenizi diliyorum. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugüne kadar hiç eleştiri almamış gibi konuşuyorsunuz Veli Bey. Sizin yaşınızda ve tecrübenizdeki bir büyüğüme ders vermek, ezber yaptırmak haddime değil; böyle bir amacım da yok. Ben yanlış anlamış olma ihtimalime karşı özrümü diledim, sizin de büyüğüm gibi beni hoş görmenizi diliyorum. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Eleştiri almak başka; piyasayı bilmeyen birisine "piyasayı bilmiyorsun" yazdığım için "hakaret kabul ediyorum" cevabı almak başka, ve bu duruma vicdan sahibi insanların tepki koymaması başka... Kaldı ki; aracının gün itibariyle satılmamış olması da; hakaret kabul ettiğin durumun gerçek olduğunu ve haklılığımı ortaya koymakta...

Emin ol ki; sana teşekkürlerimi içtenlikle yazıyorum, senin sayende ben başka şeyleri gördüm o kadar... Benim kişilerle işim olmaz, beni tanıyan bilir az çok, kavga kin vs. bende yoktur, şimdi durduk yere kendimi anlatmak hem yakışık almaz, hemde bana ters...

Üzülmedim, kırılmadım, küsmedim, olumsuz düşüncelere yönelmedim... Sadece; fren yapmam gerektiğini anladım o kadar... Buna da sen vesile olduğun için BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR ediyorum.

Bana göre konu; senin aracına istediğin fiyat değil, benim sana yazdığım cevaplar değil...Tekrar en başa dönmeye gerek yok... Sağlıcakla, kazasız günler, hayırlı satışlar...

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler. Umarım öyle olur. Olmazsa da yazın İzmit'e gidince galeri bile olsa mecburen satıp mümkünse D sınıfı bir araç alacağım. Buralarda bilinen ve kullanılan bir araç olmadığı için,  yakın çevreden pek de aramıyorlar zaten. İyi temennileriniz için sağolun.

Rica ederim , aracınızın bakımlarını nerede yaptırıyorsunuz bu arada Erzurum bayiisinde mi?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bundan önceki bakımları hep İzmit'te yapılmış, son bakımı Erzurum'da yapıldı. Kendi servisi dışında hiçbir sanayi dükkanı veya özel servise dahi gitmemiş. Hepsinin faturaları da mevcut. Bundan sonra da Erzurum'da yapılacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Aracı satmış bulunuyorum Cuma günü itibari ile. Şu an düşündüğüm sedan araçlar Insignia, Passat ve Honda Civic. Civic konusunda çok emin değilim ama temiz olacaksa neden almayayım diyorum; bir de tüplü olursa tadından yenmez diye düşünüyorum. Ama asıl istediğim Insignia.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...