Jump to content

2014 Yılının Otomobili Seçildi: Peugeot 308

EgeG
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Evvela olay aşikar, şikeyle bazı markaların ödül aldığı kesin,  ki bir çok yerde bunlar yayınlandı. pego ya bakacak olursak, yılın otomobilini o yılın sonunda göreceğiz. Şu bir gerçek ki bizim memleketde kapış kapış gideceği kesin. ( şahin, doğan mercedes muamelesi görüyor. hala), araç anlayışımızı, ödül anlayışımızı bu milletin insanları olarak bir de böyle değerlendirin arkadaşlar. Her zaman Kemal SUNAL filmi izleriz gülüp geçeriz. Ama Filmin konusuyla hiç bir zaman ilgilenmeyiz. 40 defa aynı film oynar biz 40 defa gülmekten başka bir şey yapmayız.  Üzgünüm arkadaşlar, olayı siyasi boyuta taşımak yada sevgili halkımızı aşağılamak değil niyetim. benim söylemek istediğim manüpülatif olaylara aldanmayalım diyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iki haftadır arkadaşın dizel 207 siyle geziyorum, pejo benim için hiçbir şey ifade etmeyen fransız saçmalığıydı ama binince fikrim değişti, iki gün boyuncada başka bir arkadaşımın cıtroen ds5 aracına bindim tek kelimeyle mükemmeldi, sonra mazda3 e binince sahine binmiş gibi oldum, bence mazdayı gözünüzde fazla büyütüp diğer markaları küçümsemek lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yetkin özletiyorsun kendini ve yorumlarını... :)

Günümüzdeki rekabet şartları ve piyasa gereği zaten kötü araç üretme lüksü yok markaların... Önemli olan yıllar sürecek prestij, dayanıklılık ve sorunsuzluğu üzerinde barındırabilmeleri. 20 yıllık Mercedes, BMW, Toyota, Mazda, Ford gibi markaların araçları ile Citroen, Pejo, Reno, Fiat, gibi markaların araçlarını kıyasladığımızda benim aklımda ister istemez önyargı oluşuyor...

Satın alınabilecek Laguna'ya rastlamadım ben, 10 yıllık 407'lere bakıyorum yorgunlar, citroen zaten klasman dışı...

Her kişi sıfır veya 3-5 yaşında araç alamayacağına göre bu kriterler ister istemez devreye giriyor bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yetkin özletiyorsun kendini ve yorumlarını... :)

Günümüzdeki rekabet şartları ve piyasa gereği zaten kötü araç üretme lüksü yok markaların... Önemli olan yıllar sürecek prestij, dayanıklılık ve sorunsuzluğu üzerinde barındırabilmeleri. 20 yıllık Mercedes, BMW, Toyota, Mazda, Ford gibi markaların araçları ile Citroen, Pejo, Reno, Fiat, gibi markaların araçlarını kıyasladığımızda benim aklımda ister istemez önyargı oluşuyor...

Satın alınabilecek Laguna'ya rastlamadım ben, 10 yıllık 407'lere bakıyorum yorgunlar, citroen zaten klasman dışı...

Her kişi sıfır veya 3-5 yaşında araç alamayacağına göre bu kriterler ister istemez devreye giriyor.

O yüzden Mazda sahibiyiz zaten abi, dediğin gibi bir gurup ömürlük yapıyor bir grupta 10-15 yıl tekerlek dönsün gerisi yalan diyor, ama markaların stratejileri değişiyor, bu iki gurupta yer değiştirecek markalar olacaktır, o yüzden ben ön yargıya karşıyım, bizim memleketteki kullanıcıların büyük bir kısmının mazdaya karşı ön yargısı ne kadar yanlışsa, bizimde diğer markalara karşı olan ön yargımız o kadar yanlış bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...