Jump to content

Kapıların Otomatik Kilitlenmesi

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

aracın delinen deişen bi yeri varmı bu işlem için???

Rotla, çekme ile uğraşırken hiç onu sormadım ama sanmıyorum. Göz ile görünmeyen biryerde duruyor olsa gerek o röle..

Birara sorarım şimdi çok rahatsız ettim adamları 3 gün boyunca :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 72
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

18

• okkko

8

• honuuu

9

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

Rotla çekme ile uğraşırken hiç onu sormadım ama sanmıyorum. Göz ile görünmeyen biryerde duruyor olsa gerek o röle..

Birara sorarım şimdi çok rahatsız ettim adamları 3 gün boyunca :)

müşteri velinimettir rahatsız etmiş deilsin korkma atıllllllll :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

...ama anahtara basınca camları ve sunroof u kapatacak bi sistem bulunursa,ilk ben yaptırırım heralde  8:)

Hiç sorma ya en büyük eksiklerinden biri bizim guzuların,uyduruk 2000 model opelde bile vardı
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hiç sorma ya en büyük eksiklerinden biri bizim guzuların,uyduruk 2000 model opelde bile vardı

vallaha Stiloda da vardı,basınca hep açılıyo hemde kapanıyodu...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

seninki sunroof u kapamıyo ki üçkağıtçı,kazıklıcan demi beni  :D

her an kapatabilir ama zira sunroof tilt tede olsa acıkda olsa kapama düğmesine basınca kapıyor demekki sadece kapama(kaydırarak acma kapama ) düğmesini baglatırsak cam modülüne bu iş biter :D sonra cok aglıcaksın almadın ya şimdi :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben bugüne kadar kapıyı kilitlediğimi hatırlamıyorum valla,benim için gayet gereksiz bişey...ama anahtara basınca camları ve sunroof u kapatacak bi sistem bulunursa,ilk ben yaptırırım heralde  8:)

kapı benim 10 saniye sora kitleniyo çantayı koltuğa koymam yasak yüksek sesle müzeik dinlemem yasak bak aklıma neler getirdin ^-^

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

2010 Mazda 3 te bagaj için kap kaç kilidi koymuşlar.

Kapıları kitlemeseniz bile, araç bir kez hareket ettikten sonra, lambalarda durduğunuzda biri bagaj düğmesine bassa bile açmıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2010 model araç kullananlar peki alışveriş merkezlerine girilirken bagaj kontrolü sırasında kapılar kilitli olmadığı halde saltuğ arkadaşımızın dediği gibi kapkaç kilidi nedeniyle bagaj kilitli olduğundan dolayı bagajı nasıl açacağız diye sorabilirler, kapıları kilitleyip tekrar açmaya, veya arabayı stop ettirmeye gerek yok, el frenini çektiğinizde kilit açılıyor :)

bilginize.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2010 model araç kullananlar peki alışveriş merkezlerine girilirken bagaj kontrolü sırasında kapılar kilitli olmadığı halde saltuğ arkadaşımızın dediği gibi kapkaç kilidi nedeniyle bagaj kilitli olduğundan dolayı bagajı nasıl açacağız diye sorabilirler, kapıları kilitleyip tekrar açmaya, veya arabayı stop ettirmeye gerek yok, el frenini çektiğinizde kilit açılıyor :)

bilginize.

Peki uzun süreli trafik ışıklarında benim gibi el frenini kullananlar ne olacak? Bu Türk milletini memnun etmek de ne zormuş arkadaş :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

arkadaşlar meraba. otamatik kilitileme sıstemı su sekılde çalışması bence daha iyii... aracı çalıştırdık tan 10 sanıye sonra fren petalına basılınca kapatan kılıt sıtemlerı vardır hem kılıt sıstemlerı kapı kılıtlı ıken  acıldıktan sonrada tekrar kılıtler fren petalına basıldığı zaman..unutmadan mazda 3 mazda 6 ve mazda 2 araçlar. araç çalışık vazıyette kapılar kapalı ıken bağaj açılmaz bu araçın kendı özelliğinde mevcuttur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

hayırlı olsun Burak,iyi günlerde kullan.bu sistem devreye kontağı çevrildiğinde değilde,sürücü emniyet kemeri takıldığında devreye girse nasıl olur?emniyet kemerinin önemine binahen bir düşünce idi....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sagolasin :) Ben hiza bagli olmasini tercih ederdim ama olmadi, en azindan o zaman yoktu. Mazda3 icin sonradan ebayde birseyler gormustum (hiza bagli kilit sistemi)  ama Mazda6 icin hic rastlamadim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bunun eksikliği benide aracı aldığımdan beri rahatsız etmekte. bazen aklıma geldikçe kapıları kilitliyorum ama unuttuğumda oluyor. parça teminini nasıl yaptığınız hakkında da bilgi verirseniz sevinirim yada servis hallediyormu ??

(2010 mazda 3)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...