Jump to content

Mazda3 Dizelden Lantise geçiş

Badilcan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar araçla ilgili işlemleri bitirdim.

Daha öncede dediğim gibi amacım modifiye değil , aracın temiz bir görüntüye kavuşmasıdır.

Önceki hali

https://drive.google.com/folderview?id=0B7PdNAiRTJ_NYUpMZ2paeDBoYVk&usp=sharing

Sonraki Hali

https://drive.google.com/folderview?id=0B7PdNAiRTJ_NMGZIY1NuYmV3ekU&usp=sharing

Aracın 4 lastiği değişti ve jantlar yenilendi.

Mekanik bakımı Triger değişimi dahil yapıldı. Mekanik bakımda liste epey bir uzuyor.

Ön , arka tampon boyandı ve aracın tümüne  pasta cila yapıldı.

Arka taraftaki Beyaz rüzgarlık düzeltildi.Siyah rüzgarlık kırıktı usta onu kaynatma yöntemi ile yapmış.

Belki ilerde kılıflarını değiştiririm ve teyip değişimi olabilir.

Kılıf ve teyip konusundada önerilierinizi alabilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İçeriyi boğmayacak şekilde camlara film yaptırabilirsin Onur... Gerçekten harika olmuş. Allah kaza bela vermesin.

:)

Sağol Veli abi ,

Şu masrafları biraz sindireyim sırada dediğin gibi içeriyi boğmayacak filmde var .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncesi ve sonrasıı :D çok güzel olmuş elinize sağlık. Sağlıkla kullanın...

Çok sağolun teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onur'cum tekrar hayırlı uğurlu olsun. Güzel toparlamışsın guzuyu. Güle güle kazası belasız kullanman dileği ile inşallah. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok güzel olmuş maşallah..film de süper olur..

Aslında sağ ön cam ve sol ön camda çizikler var , filmler bu çizikleri kapatır mı?

İyi dilekleriniz için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onur'cum tekrar hayırlı uğurlu olsun. Güzel toparlamışsın guzuyu. Güle güle kazası belasız kullanman dileği ile inşallah. :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Sağol İlhan çok teşekkürler.

MazDa3  den sonra alışmaya çalışıyorum :) .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında sağ ön cam ve sol ön camda çizikler var , filmler bu çizikleri kapatır mı?

tahminim kapatır çok detay incelersen anca görebilirsin diye tahmin ediyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu durumu ustaya sor, tam tersine çok belli de edebilir... Kaş yapalım derken göz çıkıp gitmesin yerinden... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende lantise ilerde tavanı siyah, kalan yerleride beyaz kaplama yaptırmayı düşünüyorum.

adam gibi fırın boya için minimum 2bin lira istiyorlar. Kaplamaya 800 tl. 10 yılda garantisi varmış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende lantise ilerde tavanı siyah, kalan yerleride beyaz kaplama yaptırmayı düşünüyorum.

adam gibi fırın boya için minimum 2bin lira istiyorlar. Kaplamaya 800 tl. 10 yılda garantisi varmış.

Beşiktaş aşkına yapılabilir abi neden olmasın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Masallah. Gule gule kullanin gayet guzel olmus. Benimde beyaz lantis var , ne tesaduf benimde her iki on camda dikiz aynasina dogru yukari dikey yonlu cizikler var, acaba bu kronik bir sorun mu .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Masallah. Gule gule kullanin gayet guzel olmus. Benimde beyaz lantis var , ne tesaduf benimde her iki on camda dikiz aynasina dogru yukari dikey yonlu cizikler var, acaba bu kronik bir sorun mu

Kronik bendede var camdaki aynı çizikler cam filmi kapatmıyor yani çok esprisi olmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beşiktaş aşkına yapılabilir abi neden olmasın.

mercedeslerin spor kasalarında çok görüyorum. benim eski accord da da öyleydi.

şu ana boya istiyor ama aciliyeti yok. şöyle 10 metreden bakınca boya istediği felan belli olmuyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...