Jump to content

Satılık Mazda 323 HB - 1991 Model Otomatik Vites

carpetamam

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 41
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Estağfurullah hocama ne demek..ben de tam bilmiyorum ama tahminim şu 'aç camı serinle' :-)

Doğru demişsin hocam "Aç Camı Serinle" :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guzuya da pay çıkardın abi çaktırmadan  :D

Sunroof pay çıkartılacak kadar var ama... Özellikle sıcak iklimlerde camlarla birlikte sunroof açıldığında klimanın işi daha da kolay oluyor... Aracın içindeki sıcak hava anında sirküle edilerek atılıyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arabamı satmaktan vaz geçtim.

Sahibinden.com ilanınıda kaldırdım.

Bence oldu mu çok güzel oldu :)

Artık hurdaya çıkana kadar kullanırım.

Şimdi mazdama yapacağım işlere geldi ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alacak kişi adına seviniyordum ama bu fırsatı kaçırmış oldu. (her kimse) Buradan araç soranlara da "kaçan balık büyük olur" derim artık...

Hakkında hayırlısı, Allah gönlüne göre verir inşallah...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arabamı satmaktan vaz geçtim.

Sahibinden.com ilanınıda kaldırdım.

Bence oldu mu çok güzel oldu :)

Artık hurdaya çıkana kadar kullanırım.

Şimdi mazdama yapacağım işlere geldi ...

Dün teyzeoğluma aracı göstereyim dedim, linki buldum ama ilan yayında değil. Satıldı diye düşünmüştüm  :)

Bence satma düşüncemden tamamen vazgeçmesemde arabamı sevdiğim için  değişiklik düşünüyorum ve bazı şeyleri netten sipariş ettim bile  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün teyzeoğluma aracı göstereyim dedim, linki buldum ama ilan yayında değil. Satıldı diye düşünmüştüm  :)

Kaçan balık büyük oluyor Hakan...

Özdeyişi bu kadar erken yazacağıma ihtimal vermemiştim ama.  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kaçan balık büyük oluyor Hakan...

Özdeyişi bu kadar erken yazacağıma ihtimal vermemiştim ama.  :2funny:

Valla ne diyim abi haklısın  :)

HB araç düşünmüyodu ama piyasada elindeki paraya göre temiz düzgün araç bulamayınca artık düşünüyor  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

626'larda Sedan, 323'lerde HB 3 ve 6'larda da Sedan tercih ederdim... Bu işler zevk meselesi ama yine de piyasada satılan araçların istatistiğine bakarsak yazdıklarım çoğunlukta.

Allah gönlüne göre versin, hayırlı nasibini bulur bir yerlerden... Ama ne kadar ince eleyip sık dokursan 2. el araçlarda zaman o kadar çok çabuk geçiyor. Tecrübeyle sabit. Bazı kriterleri eleyerek araç sahibi olmak en mantıklısı... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

626'larda Sedan, 323'lerde HB 3 ve 6'larda da Sedan tercih ederdim... Bu işler zevk meselesi ama yine de piyasada satılan araçların istatistiğine bakarsak yazdıklarım çoğunlukta.

Allah gönlüne göre versin, hayırlı nasibini bulur bir yerlerden... Ama ne kadar ince eleyip sık dokursan 2. el araçlarda zaman o kadar çok çabuk geçiyor. Tecrübeyle sabit. Bazı kriterleri eleyerek araç sahibi olmak en mantıklısı... ;)

İlk yazdıklarınla aynı düşüncedeyim abi...

Birkaç araç gözümüze kestirdik bakalım haftaya beraber bakcaz abi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Temennileriniz için teşekkürler :)

Beni en çok alıcılar soğuttu, ön yargı ile gelenler, yalancı muamelesi yapanlar, 9000 TL yazdığım fiyata 6 binde pazarlık açamaya çalışanlar (resmen 30binlik yazan arabaya 20bin teklif etmek gibi bişey) vs...

Yaşadıklarımı anlatsan kitap olur, fıkra kitabı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Temennileriniz için teşekkürler :)

Beni en çok alıcılar soğuttu, ön yargı ile gelenler, yalancı muamelesi yapanlar, 9000 TL yazdığım fiyata 6 binde pazarlık açamaya çalışanlar (resmen 30binlik yazan arabaya 20bin teklif etmek gibi bişey) vs...

Yaşadıklarımı anlatsan kitap olur, fıkra kitabı :)

Bu sebepten vazgeçtiğini tahmin etmiştim... Aynı şeyleri bende yaşadım, insana mı diken di yoksa deveye mi dikmeyen di, Ankara'nın Dikmeni'miydi işte ondan... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu sebepten vazgeçtiğini tahmin etmiştim... Aynı şeyleri bende yaşadım, insana mı diken di yoksa deveye mi dikmeyen di, Ankara'nın Dikmeni'miydi işte ondan... :D

Perfect tabir abi  :D

Bende aracıma piyasa fiyatını yazmıştım ve aklımdan 12.000 geçiyodu, tanıdık olursa 11.750'ye verecektim. İlana bakıp arayıp; 10 olurmu 11 olurmu diyen çok oldu. Hatta o 11 verenlere gel desem belki yan yattı çamura battı deyip gelmezler.

Birde saçma sapan takas teklifleri var; elinde kaldığı 75-80 model Mercedeslerle takas istiyolar. Arabalarına yazdıkları rakamda 15-16.000  :D

Bu sebepten dolayı kızdım fiyatı 13.626 yaptım. Arayanlarada direk olur fiyatı söylüyorum; bana aracın maliyeti 12.800 alıyorsanız bu fiyat diyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...