Jump to content

1. Nesil Mazda3 Jant Lastik Bilgisi

slymn.ertugrul
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 45
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• domestos

8

• ezmocesteri

9

• hakanemre23

16

• nilsu07

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

ŞEMDINLI YUKSEKOVA  ÇUKURCA..... :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

BENDE ŞIRNAK' TA CALISTIM 3 YILLL >:D >:D>:D

İkiside zor şehir. Siz paçayı kurtadınız  :) ben 4 sene sonra yine buralardayım  :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hakan sizde Urfa Şark olarak kabul edilmiyormu da, Hakkari'den sonra Urfa oldu ??

Bizim bi tayin dairemiz var abi tayin daire değil hain daire  :sopa:

Malesef abi Şırnak'tan sonrası şark bize  :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim bi tayin dairemiz var abi tayin daire değil hain daire  :sopa:

Malesef abi Şırnak'tan sonrası şark bize  :(

Bizde de var öyle dallamaların sallama tayin yaptığı bi daire ama, bizde en azından şark olabilecek yerler gerçekten şark olarak geçiyor...

Urfa şark olmazsa neresi olacak, bu nasıl mantık... Hadi Maraş tamam, Kilis tamam ne bileyim, Elazığ tamam ama Urfa da şark olmazsa böyle hainlikler ortaya çıkar... Hakkari'de dağ başında çalış, sonra git Urfa'ya... Yanlış !!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

YOK BE VELI BEY....ZOR GUNLERDI O ZAMANLARR...KURTULDUK YAA

Allah oralarda çalışanlara yardım etsin... Benim bir daha gitme ihtimalim var... Bakalım hayırlısı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah oralarda çalışanlara yardım etsin... Benim bir daha gitme ihtimalim var... Bakalım hayırlısı...

Emekliliğe kadar 3. şark kesin 4. şark muhtemel. Size urfa şark ise beklerim abi  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

her seyın hayırlısı...ama umarım aydın germencik çıkar sansınızaaa:)

Ben merkezdeyim zaten hocam...

Emekliliğe kadar 3. şark kesin 4. şark muhtemel. Size urfa şark ise beklerim abi  :)

Kızın okulundan dolayı 3 yıl kesin buradayım, sonrası için Allah neyi nasip eder bilemem... Fakat 2 yıllık bir yer düşünüyorum, bekar gidip dönmek için... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizde de var öyle dallamaların sallama tayin yaptığı bi daire ama, bizde en azından şark olabilecek yerler gerçekten şark olarak geçiyor...

Urfa şark olmazsa neresi olacak, bu nasıl mantık... Hadi Maraş tamam, Kilis tamam ne bileyim, Elazığ tamam ama Urfa da şark olmazsa böyle hainlikler ortaya çıkar... Hakkari'de dağ başında çalış, sonra git Urfa'ya... Yanlış !!

Abi bizim sistemde yanlışlık çok. Emniyet bize göre iyi. Emniyet mensubu arkadaşlar yine iyi Şemdinli'nin ilçe merkezinde. Benim bulunduğum yere ulaşım genelde helikopterle o derece yani

Şark olarak; Bitlis, Mardin, Batman, Siirt, Tunceli, Van, Hakkari ve yukarılarda Ağrı, Kars ve Ardahan şark sayılıyor.

Urfa'ya tayin edilmekle elime koz geçti, Urfa sonrası şarka gideceğim kesin ama oradan dönüşüm muhteşem olacak, Antalya, İzmir Balıkesir vs vs  :tey: :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi bizim sistemde yanlışlık çok. Emniyet bize göre iyi. Emniyet mensubu arkadaşlar yine iyi Şemdinli'nin ilçe merkezinde. Benim bulunduğum yere ulaşım genelde helikopterle o derece yani

Şark olarak; Bitlis, Mardin, Batman, Siirt, Tunceli, Van, Hakkari ve yukarılarda Ağrı, Kars ve Ardahan şark sayılıyor.

Urfa'ya tayin edilmekle elime koz geçti, Urfa sonrası şarka gideceğim kesin ama oradan dönüşüm muhteşem olacak, Antalya, İzmir Balıkesir vs vs  :tey: :tey:

Ha birde Urfa sonrası yine şark var yani... Of Of Of... Bırak gel len, ikimiz ortak bi tükan açalım, çalıştırırız... :D

Yaş 45 olduktan sonra ben İzmir, Aydın, Ankara göreceksem yemişim o tayin sistemini... Bırak bırak, gerçekten bırak, ben de bırakayım... Tükan işine girelim biz... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben merkezdeyim zaten hocam...

Kızın okulundan dolayı 3 yıl kesin buradayım, sonrası için Allah neyi nasip eder bilemem... Fakat 2 yıllık bir yer düşünüyorum, bekar gidip dönmek için... ;)

Rize ye alalım sizi. Belki dönmek istemezsiniz  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...