Jump to content

1. Nesil Mazda3 Jant Lastik Bilgisi

slymn.ertugrul
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ha birde Urfa sonrası yine şark var yani... Of Of Of... Bırak gel len, ikimiz ortak bi tükan açalım, çalıştırırız... :D

Yaş 45 olduktan sonra ben İzmir, Aydın, Ankara göreceksem yemişim o tayin sistemini... Bırak bırak, gerçekten bırak, ben de bırakayım... Tükan işine girelim biz... :D

4 yıl Urfa 2 yılda 2. şark abi 6 yıl sonra Akdeniz veya Ege sahillerindeyim  :D

Tükan işi bana valla  uyar abi zaten ortak arayışı içindeydim. Babamın yanında bakkal dükkanında da 9 yıl çalıştım az buçuk tecrübede var yani :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 45
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• domestos

8

• ezmocesteri

9

• hakanemre23

16

• nilsu07

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

4 yıl Urfa 2 yılda 2. şark abi 6 yıl sonra Akdeniz veya Ege sahillerindeyim  :D

Tükan işi bana valla bana uyar abi zaten ortak arayışı içindeydim. Babamın yanında bakkal dükkanında da 9 yıl çalıştım az buçuk tecrübede var yani :)

Tamamdır, ben yarın istifamı basıyorum... Sen de Urfa'ya değil, Aydın'a gel... Bitti gitti... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tamamdır, ben yarın istifamı basıyorum... Sen de Urfa'ya değil, Aydın'a gel... Bitti gitti... :)

Bari jant lastikçi açında başlıkla alakamız olsun kovacaklar bizi  :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi ben Aydın tercih etseydim gelebilirdim belki, niye daha önce ortaklık teklif etmedin  :)

Ara bölgeyi kendim istedim ama ara bölgeninde en kötüsü geldi  :P

Abi bir durum daha var; mecburi hizmetin bitmesine 5 yıl daha var malesef. Ama 5 yıl sonunda güzel projelerim var abi sen üj bej yıl daha sabret nolur  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bari jant lastikçi açında başlıkla alakamız olsun kovacaklar bizi  :D :D

Abi zaten Veli abiyle jant lastik işine girecez onun için bu başlık altında yazışıyoruz  :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi ben Aydın tercih etseydim gelebilirdim belki, niye daha önce ortaklık teklif etmedin  :)

Ara bölgeyi kendim istedim ama ara bölgeninde en kötüsü geldi  :P

Abi bir durum daha var; mecburi hizmetin bitmesine 5 yıl daha var malesef. Ama 5 yıl sonunda güzel projelerim var abi sen üj bej yıl daha sabret nolur  :D

Üç bej yıl sabredersem zaten emekli oluyorum... :P O zaman istifa etmeme gerek kalmaz, emeklilikte kim uğraşacak tükanla, keyfime bakarım. Mazda yetkisiz servis açarsak olur... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...