Jump to content

Hevesle Aldığım 626'ımı 929 Almak İçin Satmak İstiyorum

hakanemre23

Tavsiye Edilen Mesajlar

İnş. bakacağın aracı beğenir alırsın abi. Hakkında hayırlısı olsun

inşaallah kardeşim. sağol.. sen de gönlüne göre bulursun inşaallah..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 61
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

aracınız cok güzelmiş hayırlısı olsun inşallah istediğiniz gibi olur.gönlünüzü 929 çaldı ise gönlünüzün sesini dinlemek lazım :) benimde subaru legacy çaldı ama şu anlık çok kulak asmıyorum  ;)

Allah sevenleri birbirine kavuştursun diyelim abicim  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracınız cok güzelmiş hayırlısı olsun inşallah istediğiniz gibi olur.gönlünüzü 929 çaldı ise gönlünüzün sesini dinlemek lazım :) benimde subaru legacy çaldı ama şu anlık çok kulak asmıyorum  ;)

O hırsız bana da uğradı ama cesaret edemiyorum...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-2005-model-subaru-legacy-full-otomatik-156731875/detay/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hedefinde bir araç varmı yoksa para cebimde dursunmu diyorsun

şuan 2 tane var

biri bursada 1993 15.000 diyo araç başında pazarlık yaparız diyo

birde ankarada var 1992 ben keyfe keder satıcıyım diyo açıkca, fiyatı biraz yüksek sahibinden.com a ilan vermiş 20.000 diyo ama 18.000 sinyali verdi ama yine çok diye düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şuan 2 tane var

biri bursada 1993 15.000 diyo araç başında pazarlık yaparız diyo

birde ankarada var 1992 ben keyfe keder satıcıyım diyo açıkca, fiyatı biraz yüksek sahibinden.com a ilan vermiş 20.000 diyo ama 18.000 sinyali verdi ama yine çok diye düşünüyorum

aynen sahibinmdenki çok,bursadaki ile pazarlık yapılabilir,ama olmazsa sabırlı olman lazım.İnşallah kısa sürede alırsında forumda bir sentia mız olur rabayı daha iyi tanırız :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynen sahibinmdenki çok,bursadaki ile pazarlık yapılabilir,ama olmazsa sabırlı olman lazım.İnşallah kısa sürede alırsında forumda bir sentia mız olur rabayı daha iyi tanırız :)

evet abi fiyatı çok ve jantları falan değişmiş ben bu arabalarının herşeyiyle orjinal olmasını isterim, ayrıca koltuklar falan kumaş

bursadaki telefonda 15.000 dedi takas yapmıyor ve araştırdığım kadarıyla 1993 lerde fonksiyonlar farklı gibi kapılarda 1992 lerden farklı düğmelerin olduğunu farkettim

Eğer nasip olursa dediğiniz gibi forumda bir SENTİA'mız olur aracın fotolarını bilgilerini herşeyini  paylaşırım, hatta alsam da kendim fazla binemicem işim gereği has bir Mazdacı işi olduğu zaman alsın binsin  ;D ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben olsam şu arabayı satıp 929 almam. Nedeni de gelince zaten arabanız çiçek gibi 929 un temizi denk gelmezse gerçekten çok sıkıntı çekersiniz. Uzun süredir mazda kullanan biri olarak bunu söylüyorum. Mazdanın sorunlusu ile uğraşmak insanı arabadan soğutur. Usta sıkıntısı parça maliyeti falan...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben olsam şu arabayı satıp 929 almam. Nedeni de gelince zaten arabanız çiçek gibi 929 un temizi denk gelmezse gerçekten çok sıkıntı çekersiniz. Uzun süredir mazda kullanan biri olarak bunu söylüyorum. Mazdanın sorunlusu ile uğraşmak insanı arabadan soğutur. Usta sıkıntısı parça maliyeti falan...

haklısınız abi bende ilk bulduğum 929 u almayı düşünmüyorum araç içime sinerse alırım, birde şuan iki tane hurda ve çekme belgeli buldum araçların birçok parcası üzerinde fiyatlarıda iyi sorunsuz ve uygun fiyata bir 929 sentia bulursam diğerlerinden birinide yedek parça amaçlı almayı düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

haklısınız abi bende ilk bulduğum 929 u almayı düşünmüyorum araç içime sinerse alırım, birde şuan iki tane hurda ve çekme belgeli buldum araçların birçok parcası üzerinde fiyatlarıda iyi sorunsuz ve uygun fiyata bir 929 sentia bulursam diğerlerinden birinide yedek parça amaçlı almayı düşünüyorum

yaw dostum herkes garantici boşver,al bi tane bizde yardımcı oluruz :) parça marça tamirci konusunda forumda değişik bir araba olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yaw dostum herkes garantici boşver,al bi tane bizde yardımcı oluruz :) parça marça tamirci konusunda forumda değişik bir araba olsun.

abi senin gibi veli abi gibi insanlar olunca güven geliyo bana  :)

valla almak nasip olursa mazdacı biri isterse kullansın diye veririm tadına baksın zaten işim gereği çok fazla binemicem

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tamamen katılıyorum, İstanbul haricinde bire bir parça bulabilmek sorun, kaldı ki; böyle ekstrem bir model için taşrada hepten sıkıntı olacaktır...

Ancak; gönül ferman dinlemez bilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracımın güncel fotosu (16.03.2014 - 19.00)

Aracım haftanın 5-6 günü bu kapalı garajda duruyo sadece kardeşim pazar günü kullanıyor.

Akşam saatlerinde kapalı garajda çekilmiş bir foto en kısa zamanda foruma yeni resim koyacağım

Saygılarımla  :hi:

post-10147-141695298146_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracımın güncel fotosu (16.03.2014 - 19.00)

Aracım haftanın 5-6 günü bu kapalı garajda duruyo sadece kardeşim pazar günü kullanıyor.

Akşam saatlerinde kapalı garajda çekilmiş bir foto en kısa zamanda foruma yeni resim koyacağım

Saygılarımla  :hi:

post-10147-141695298152_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...