Jump to content

Hevesle Aldığım 626'ımı 929 Almak İçin Satmak İstiyorum

hakanemre23

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 61
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Tüplü olduğunu bu kadar belli etmeyeydin iyiydi... :D

TÜPLÜ değil abi SU'LU bagajda stepneler duruyo bak, (Lastik ve Yedek Su)  ;D ;D ;D

post-10147-141695298156_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hakan aracının nasip olduğu kişi çok rahat edecektir, buradan reklam yapmış gibi olmayayım ama gerçekten de çok temiz aracın var... Benim eski guzu kadar olmasa diyeyim de kendime pay çıkartayım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hakan aracının nasip olduğu kişi çok rahat edecektir, buradan reklam yapmış gibi olmayayım ama gerçekten de çok temiz aracın var... Benim eski guzu kadar olmasa diyeyim de kendime pay çıkartayım...

Sen temiz diyosan temizdir amirim. İnşallah gönlünüzdeki araç nasip olur. Artık guzu değil dana görelim sizde  ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sen temiz diyosan temizdir amirim. İnşallah gönlünüzdeki araç nasip olur. Artık guzu değil dana görelim sizde  ;D

İyi dileklerin için teşekkürler... Danayı çocukluğumda köyde, büyüdüğümde Kurban bayramlarında görebildim ancak... Bir de trafikte olanları var onların konumuzla ilgisi yok... :D

Nasip bir yerlerden çıkıp gelecektir hayırlısıyla.

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

maşallah arabanız çok güzel görünüyor..babama alsam mı ne yapsam :)

Teşekkür ederim abi 2 ay aradım temiz bulabilmek için, ama bi 929 Sentia aşkı sardı onun için niyetlendim  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir kez daha naçizane tavsiyede bulunuyorum... Aracını lütfen satma... ;)

Abi şuan ilgilendiğim bursa'da bi sentia var, sahibi 15.000 diyo pazarlık yaparız diyo 1993 model birde sahibinden.com da var o zaten hoşuma gitmedi zaten fiyatıda uçmuş 17-18 bin sinyali verdi hatta bugün mesaj atmış sahibinden.com dan dükkan açacam sen ne kadar verirsin araca demiş. Bursadaki araç içime sinirse onu almak için satarım yoksa satmam abi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anladığım kadarıyla yaş olarak benden küçüksün. Abim satma arabayı. İlla satacaksan biraz bekle durumum düzelince bana sat. Gerçekten canım kaldı. Bu arada aklından geçen fiyatı lütfen bana yaz. İster buradan ister özelden yaz lütfen. Kendim almasam bile bi arkadaşıma bu arabayı aldırmam lazım gibi hissediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anladığım kadarıyla yaş olarak benden küçüksün. Abim satma arabayı. İlla satacaksan biraz bekle durumum düzelince bana sat. Gerçekten canım kaldı. Bu arada aklından geçen fiyatı lütfen bana yaz. İster buradan ister özelden yaz lütfen. Kendim almasam bile bi arkadaşıma bu arabayı aldırmam lazım gibi hissediyorum.

Abi fiyat vermek istemiyorum yanlış anlşamalışın diye sahibinden.com da piyasasına bakabilirsin 9000'e hatta 8500' bile var motor yaptırıp 13.000 isteyen de var yani piyasası az çok belli. Bana maliyetini ben size söyliyeyim

-11.000'e aracı aldım (biraz fazla pazarlık yaptım ocak vergisini ben ödedim 127 aracı ocağın 20'sinde almıştım).

-1150'ye triger, rot, yağ filtreler vs gibi bakıma ödedim.

-200'e LPG enjektörleri değiştirdim

-30'a balans yaptrımıştım alınca

cebimden çıkan para bu abi 12.500.

Galerici, al-satcı değilim karla satma gibi bi niyetim yok çok fazla zarar etmeden vermeyi düşünüyorum.  0 masraflı araba. En ufak bir lambası yanmasın fiyattan düşerim. Ne diyim ciddi alıcı arasın veya mesajdan teklifini yapsın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anladım kardeşim teşekkür ederim. Madem ki satacaksın fiyatı düşürme artık. Gerçekten aracın temiz. Buradan arkadaşlara söyleyeceğim. İnş. bi alan çıkar burdan. Yabana gitmesin araç en azından :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anladım kardeşim teşekkür ederim. Madem ki satacaksın fiyatı düşürme artık. Gerçekten aracın temiz. Buradan arkadaşlara söyleyeceğim. İnş. bi alan çıkar burdan. Yabana gitmesin araç en azından :)

Buradan bir şey beklemek hayal olur, tecrübeyle sabit... Sebebini çözemedim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnşallah burdan birine nasip olur, yabancıya gitmesini istemediğim için sahibinden.com veya arabam.com a bile ilana koymadım istesem koyardım.

Çok büyük bir hevesle almıştım ve 2 ay kadar yakın çevremden aramıştım temiz ve orjinalini bulmak için, nihayetinde buldum ve uzun süre kullanmayı düşünüyodum. Aradığım 929 Sentiayı bulursam üzülerek aracımdan ayrılacağım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Buradan bir şey beklemek hayal olur, tecrübeyle sabit... Sebebini çözemedim...

Nasip kısmet Veli abi temiz ve masrafsız olunca talibi oluyo her aracın.

Daha önce benden yaşlı bi Brodway'ım vardı 86 model hemde DIESEL herkes bu arabanın son sahibi sen olursun diyolardı. Çok temiz çok bakımlıydı motor falan yeniydi geçen sene 5250 ye almıştım 3-5 ay bindim sonra satılığa çıkardım aldığım paraya 10 gün içinde satıldı birde ta İstanbuldan almaya geldiler hatta Şemdinliden biri almayı çok istedi ben bu araba Boludan Hakkariye sağ salim gider ama sen gidermisin bilemiyorum demiştim

;D ;D ;D

post-10147-141695298189_thumb.jpg

post-10147-141695298195_thumb.jpg

post-10147-141695298199_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...