Jump to content

Mazda3 Aracımla Başıma Gelenler:)

alişemet
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhaba arkadaşlar uzun süredir foruma girip bişeyler paylaşamadım ama nedenleri var tabi sizlerle paylaşmak istedim geçtiğimiz yıl haziran ayının sonunda görev yaptığım yer olan ağrı dan yola çıktım amacım izmire memleketime güzel bi tatile gitmekti ama olmadı:( balıkesir e eşimi bıraktım(o zaman nişanlıydık):) balıkesir izmir arasında manisa akhisar arasında gölmarmara var bilenler bilir gölün yakınlarına geldiğimde saat 4 civarıydı uykulu değilim hızım 130 falandı gölden fırlayan 4 tane domuzun arabanın burnunda olduğunu görebildim anca sağa sağa sağa ama kurtaramadım domuzlardan biri ön lastik ile çamurluk arasına burnunu soktu ve tabi vurunca araba savruldu domuzun gövdesi sol iki kapıyı haşat etti tabi tampon falan iptal ayrıca hava yastığı da açıldı (şoför koltuğunda olan) neyse araba yoldan çıkmadan durabildim.çektim sağa.domuzu görseniz kurbanlık dana gibi.:) kasko jandarma falan arabayı izmir alsancak otto zenite ulaştırdım..çok şükür sıkıntılı ve zor oldu ama oldu..45 gün bekledi arabam orada hava yastığı ve çeşitli parçalar için.neyse bi şekilde ben arabayı oradan aldım.ama bi türlü ısnamadım arabaya bi süre ama geçti gitti derken tam alışırken baskı diski sıyırdı bu arada okullar açıldı ben ağrıya geldim araba izmir de kaldı.babam kullanıyor arada..geçen gün muayeneye götürdü arabayı sağ ön salıncak arızalı demişler.rotiller ile beraber geçmemiş vizeden,ayrıca baskı diski değiştirirken usta vites halatı çok sağlam değil demişti.uf uf uf .... gerçekten arabamı çok severek aldım ve çok dikkatli kullanıyorum ama bu sorunlar beni çıldırtacak noktaya getiriyor bazen.inşallah başka sorunlarımız çıkmaz.zira sorun çıkarmadığı zaman arabamı daha çok seviyorum:) :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok şükür :) eğer reno falan olsa kesin takla atardım o domuza çarpınca arabalarımız gerçekten güven verici .. özlüyorum arabamı ama napalım babamız sağolsun:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun kim ne derse mazda hayat kurtarır. Ben 15 yaşındaki araca senede 250 tl vergiyi boşuna ödemiyorum. :-[

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun, aynı civarda forumda başka bir arkadaşımız da kaza yapmıştı, sanırım Kurban bayramıydı... Keşke yalıtım olayını da aradan çıkartsaydın.

;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

teşekkürler arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için dedim ya gerçekten bi reno veya ford veya başka biri yoldan takla atarak çıkardım araçlarımız gerçekten sağlam.güven veriyor.o güzergah biraz tehlikeli bu konuda aklınızda bulunsun geçerseniz dikkatli olun her zaman çıkıyo yola domuzlar,gelen jandarma astsubay siz ilk değilsiniz sürekli oluyor burada dedi.ayrıca espirisine sen devletin domuzunu niye öldürdün demişti:)fotoları bulabilirsem eklerim...burada açmayı düşündüm ama uygun olmaz diye başka konu açtım hocam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok geçmiş..bu tip şeyler üzüyor insanı tabi ama beterin beteri var şükretmek lazım..o bölgeden ben de geçtim birkaç defa iyi ki devletin domuzları çıkmamış karşıma benim de

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...