Jump to content

2014 Yeni Mazda3 Donanım ve Fiyat Listesi

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 921
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

91

• domestos

64

• Onur

77

• Bikes44

58

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Ankarra'dan bir alıcı da benim.. 2011 İmp. HB takaslamak istiyorum. Aracımı kaça alacaklaraına ve yeni fiyatlara göre bir donanım seçerim ama İmp'de olanlardan vazgeçmek de istemiyorum. Sunroof yoksa olmayıversin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence fiyatlar bir C segmente göre fazla gözükebilir ancak günümüz şartlarında, rakip fiyatlara göre gayet makul seviyede. Şahsen ben tam muadili bir Golf alacağıma aynı paraya Mazda3 alırım.

Tasarıma bakınca da yahuu Reflex'e binmek gerek diyor insan :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sitede yayınlansın da oturup detaylıca bir inceleyelim teknik verileri. Tüm detaylar yarın ortaya çıkar. O zaman oturup kararımızı veririz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben alsam da şimdi almayı düşünmüyorum yeni mazda 3 cezbetmiyor değil şeytan kanıma girmiyor değil ama aracım daha 6000 km de. Bir de alacak arkadaşlar bir alsınlar yorumlarınu duyalım ona göre davranmak istiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@fotifoti arkadaşım; Mazda3 C segmentinde Mercedes C serisi ise D segmentinde araçlar.yani Mercedes C serisinin karşılığı Mazda6.

@rüzgar23 arkadaşım;bende Eskişehir bayisi ile görüşürüm. senin istediğin donanım kombinasyonu nedir?olmadı bir başlık açılsın ve Nisan 15 e kadar alıcı listesini iyi kötü oluşturalım donanım ve renk belirterek.mesela ben power+kırmızı+AT düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2009 model AT impressive HP var bende, şimdi benim arabayı kaça alırlar da üzerine fark ödeyip modeli yenileyeyim. Bir araba parası daha vereceksem kimse kusura bakmasın ama benim Mazda aşkım en fazla elimdeki araba ile 1-2 yıl daha gider.

Bu arada yukarıdaki fiyatlara aldanmayın, adamlar 117 TL'ye BMW 3.20D veriyorlar.

117000tl ye sıfır 320D kim veriyor?listesinde bile TR paketli 2013 model yılına sahip olanı 159000tl yazıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

117000tl ye sıfır 320D kim veriyor?listesinde bile TR paketli 2013 model yılına sahip olanı 159000tl yazıyor.

Milletin piyasadan haberi yok. yazıyoruz okuyan yok :)

Merso c hakkitan d segmentmiş. Saçma olmuş, adını c koy d segment olsun :P BMW 3 ve Merso D olurken Audi A3 değil de A4 D segmentte.  Benim gözümde C kasa Mazda 6'nın ayarı olamaz. E kasa Mazda 6 ile denk olabilir. C180 mi Mazda 6'mı sorusu komik kaçar 10 kere sorsan 10 kere Mazda 6 alırım.

http://en.wikipedia.org/wiki/D-segment

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence bu fiyata bu kalite çok iyi , umarım lansman fiyatlarında biraz daha indirim yaparlarda millet araba görür :)

Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@fotifoti arkadaşım; Mazda3 C segmentinde Mercedes C serisi ise D segmentinde araçlar.yani Mercedes C serisinin karşılığı Mazda6.

@rüzgar23 arkadaşım;bende Eskişehir bayisi ile görüşürüm. senin istediğin donanım kombinasyonu nedir?olmadı bir başlık açılsın ve Nisan 15 e kadar alıcı listesini iyi kötü oluşturalım donanım ve renk belirterek.mesela ben power+kırmızı+AT düşünüyorum.

Segmentler burada

http://en.wikipedia.org/wiki/Euro_Car_Segment

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende reflex standart paket, manuel şanzuman, sedan, lansman rengi düşünüyorum. Ama ben bayi arayışı içine girmiyorum; benim bayim belli. En iyi imkanlar dahilinde teklif vereceğine eminim.Eylül -ekim gibi niyetliyim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şimdi birkaç bayii ile görüştüm sadece giriş paketinin fiyatı belli dediler diğerleri daha açıklanmadığını söylediler. umarım full paket söylenenden daha ucuz olur. en azından burdan takip ediyorlarsa 70000 civarı müşteri sayısının artacağını görürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

MSCC değil MRCC = mazda radar hız kontrol sistemi .. öndeki araç ile belli bir mesafe korumasını sağlar ..

SBS değil SCBS = akıllı şehiriçi fren desteği .. 30 km/h altında çalışır ..

LDW değil LDWS = şerit değiştirme uyarı sistemi ..

HBC = uzun far kontrol sistemi .. uzun farlar yanıkken karşıdaki aracı algıladığında farları otomatik kısaya çevirir .. yol açıldığında otomatik uzun farlara geçer ..

AFSI değil AFLS = adaptif ön far sistemi .. dönüş açılarına göre farlar dönerek yolunuzu daha iyi aydınlatır ..

Paylaş 

Bu 4200 TL lik paketi sadece en üst donanım seçeneğindemi alabiliyoruz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:D

Güzeldi...

Sis farının etrafı mat siyah abi. Ön ızgara ise piano black. Uyumsuz yani makyajda bu kusur kapatılır diye düşünüyorum :D

Hemde sunroof eklerler, benimde param olur o zamana inşallah :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...