Jump to content

2014 Yeni Mazda3 Donanım ve Fiyat Listesi

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bu kasayı 5-6 yıl sonra yeniler mi acaba mazda..bir sonraki yeni kasayı almaya niyetliyim  :2funny: :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 921
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

91

• domestos

64

• Onur

77

• Bikes44

58

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Sis farının etrafı mat siyah abi. Ön ızgara ise piano black. Uyumsuz yani makyajda bu kusur kapatılır diye düşünüyorum :D

Hemde sunroof eklerler, benimde param olur o zamana inşallah :D

Evet evet, sis farı ve sunroof çok önemli... İlhan'ın kulakları çınlasın... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet evet, sis farı ve sunroof çok önemli... İlhan'ın kulakları çınlasın... :D

Abi Mazda 3 dediğin zaman sunroof şart ama. İnan benim guzuda en çok aradığım şey sunroof. Olmasın anasını satayım sis farı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sis farı candır ilhan abi deme öyle :D

Olsa tabi ki güzel olur. Ama benim öncelik sıralamam da sunroof daha önce geliyor. Yani bir şekilde sis farına sonradan çözüm bulabilirsin. Ama sunroof işi, zor iş. Maslak oto sanayi de sunroof yapan yer varda. Canım guzuya kıyılır mı ? :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de sunroof olsun olsun dedim de sor kç kere kulladım :) her yer toz, kir. açmıyorum. cabrio'a nasıl biniyorlar anlamam

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben de sunroof olsun olsun dedim de sor kç kere kulladım :) her yer toz, kir. açmıyorum. cabrio'a nasıl biniyorlar anlamam

Hacı yaz hariç diğer mevsimlerde çok güzel oluyor. Suroofun altında ki perdeyi açınca, araç içi çok aydınlık ve ferah oluyor. Hele ki birde yağmur çiseliyorsa....İnsanın içinde çay demleyip içesi geliyor. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hacı yaz hariç diğer mevsimlerde çok güzel oluyor. Suroofun altında ki perdeyi açınca, araç içi çok aydınlık ve ferah oluyor. Hele ki birde yağmur çiseliyorsa....İnsanın içinde çay demleyip içesi geliyor. :D

Çok romantiksin abi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hmm aracın içi su dolu ve yukarıdan ağacın dalları sarkıyor. arabanın içine girip çıktıkça sallama demlik poşeti hissi veriyor anladım :) Güzelim arabayı demlik yaptınız cık cık cık :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sende anladığım kadarı ile power istiyorsun.sanırım power+güvenlik paketli olanı için mazda genel müdürü 76200tl verdi ki;sanırım böylelikle 5. donanım oluşmuş oluyor.

yanlız henüz pazarlık için erken.seçim sonraki haftanın 2.günü yani 1 Nisanda bayi müdürlerine tanıtım vs. yapıldıktan sonra hafta sonu gibi opsiyon veren müşterilere geri dönüşler başlar.Açıkçası açıklanan fiyatlar maalesef cazip değil ve dünkü kadar istekli değilim. ancak en üst donanım için en fazla 65000tl veririm.

son olarak 2-3 kişi bile olsak iyi indirim için tek müşteriden daha şanslı olacağımızı düşünüyorum.

Bende 65000 üzerine çıkamam mazda sitesinde araçlar açıklansın arayacağım bayiyi ve fiyatı buraya yazarım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar taze bilgi geldi, ilk mesajda yazdığım sonradan mazda 6'ya göre düzelttiğimiz güvenlik paketindeki kısaltmaların ilk hali doğru. Sistemler farklıymış.

Sense Modelinde gelen

MRCC

SCBS

LDWS

HBC

AFLS

Sistemleri Mazda 3'de farklılık gösteriyor. Örneğin Radar kontrollü hız sistemi 140km hıza kadar çalışıyor. Diğer sistemlerde de benzer farklar olduğundan isimler farklı. Detaylar yarın www.mazda-tr.com'da yayınlanacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni bir taze bilgi daha geldi :)

Bazı arkadaşların merak ettiği konu vardı. bu fiyatlar lansman fiyatları ve ileride artacak fiyatlar. Yani iner diye bekleyen varsa beklemesin :)

Ayrıca bayiler arasında fiyat farkı olmayacakmış .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet

teşekkürler..kötü olmuş..neyse artık gömlek değiştirir gibi araba değiştiren bir mazda sevdalısı denk gelirde ikinci elini alırız :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...