Jump to content

2014 Yeni Mazda3 Donanım ve Fiyat Listesi

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Az önce 44 44  693  ten bir bayanla konuştum muhtemel donanım listesini atacak bakalım neymiş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 921
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

91

• domestos

64

• Onur

77

• Bikes44

58

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

fiyatlar belli degilmis mi?

belli ama mail almadım sadece iki paketi sordum  power sense kırmızı metalik boya ile sedan 77500, refleks manuel kırmızı metalik sedan 65500

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yalniz cok net konusuyorum:

power sende denen alet hani metalik 77500 demis ya arkadas.

o ozelliklere sahip bana ayni sinif veya bir sinif ustu bu fiyata araba bulun ben mazdayi bir daha araba diye anmayacagim.

1.5 motor 120hp 150nm gibi teknik motor ozellikleri cok doyurucu degil ama sonucta performans mi guvenlik mi? bence guvenlik bir tik one cikar konforla birlikte.

o ozelliklere o fiyat bence mukemmel. rakibi kesinlikle yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teknik özelliklerde arka fren kampana diyor. Yanlış mı biliyorum güncel kasanın ve öncesinin disk idi? Yoksa bunlar aynı şey mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

belli ama mail almadım sadece iki paketi sordum  power sense kırmızı metalik boya ile sedan 77500, refleks manuel kırmızı metalik sedan 65500

ilk sayfada 67 bin olan refleks model artı kırmızı rengine rağmen 65.5 bin ise bu fark manuelden mi yoksa bir miktar indirim yaptıklarından mı acaba  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yakıt değerleri çok iyiymiş , bu arada 16 vede 18 jant seçenekleride mevcut lakin sky D  motorlar ne zaman açıklanır, sanırım Dizel motor kullanılmayacak mazda 3 lerde.

Kampana mevzusu tüm seçenekler için geçerli, galiba arka frenler kampana çıkacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...