Jump to content

2014 Yeni Mazda3 Donanım ve Fiyat Listesi

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

"Arka kampana fren" umarım yazım hatasıdır !! C segmentte kampana mı kaldı yaa :D

80 bin TL lik araba ve kampana biraz komik değil mi yav? C sınıfında Tempra da vardı en son hatırladığım. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 921
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

91

• domestos

64

• Onur

77

• Bikes44

58

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Valla ben bir anlam veremedim. C segmentte kampana kalmadı. Rakiplerin tamamı baz modelde dahi 4 teker disk üretiyor artık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda Türkiye lütfedip hala yayınlamadı listeyi, böylece piyasada dolaşan listelerde eksik ve yanlış bilgiler olabilir.Ben ihtimal dahi vermiyorum arkanın kampana olacağına.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Birde en bazında cd mp3 çalar yok kasetçalar mı var anlamadım. Ya da sadece usb den mi çalabiliyorsun? Atmosferik motoru anladık da Kampana, kasetçalar mazda gelenek olayını abartmış mı biraz  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

80 bin TL lik araba ve kampana biraz komik değil mi yav? C sınıfında Tempra da vardı en son hatırladığım. :)

Mazda' nın ülkemize 3. sınıf muamele yaptığının resmidir öyleyse... Rusyadaki versiyonu 4 teker disk fren;

http://www.mazda3russia.ru/forum/album.php?albumid=4&attachmentid=210

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vardır bir hata, TR için özellikle disksiz üretmiş olabilirlermi hakkatende ?  sanmam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ceviri hatasidir o ya

Öyle olmasını ümit ediyorum :D

Detaylara bakınca istemeyerek şu fikre kapıldım. "Böyle eşsiz bir otomobil küçük detaylarla batırılmamalı"...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Donanım ve teknik özellikleri galeriye atıp. Konu sahibi Fatih'in ilk mesajına ekledim. Değişiklik yada ilaveler olduğunda gerekli düzeltmeleri yaparız.

Paylaşım içinde Mehmet (m_a_s) beye teşekkürler.

Donanım ve teknik özellikler.

[smg id=9155]

[smg id=9154]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2009-2010 yılında üretilen araçlardaki cömertliği arıyoruz..2010 impressivler gerçektenden impresivdi..f/p olarak zamanının en iyis arabasıydı..ancak şimdi çok kırpmışlar gibi geldi..umarım mazda VW gibi yapmaz..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Otomatik sanziman 4.5 civarinda yakaydi iyidi :) yakit tuketimleri gayet iyi gibi deneyip gormek lazim.

Mümkünse sen deneme, 6 bin devirde vites değişimi için hangi motor az yakabilir ??

:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda kendi sitesinde detaylı bir şekilde özellikleri açıklasa iyi olacak herkes bişeyler yazıp çiziyor. Arka tekerler kampana olmaz benim 99 aracım bile disk fren.

Aynı şeyleri düşünüyordum Oğuzhan, yazıp yazmama konusunda kararsız kalmıştım... Yazayım da içimde kalmasın... :D

Böyle bir araç getiriyorsun ve ne tanıtım var ne reklam ne organizasyon. Bu markaya gönül verenler zaten çoğu şeyi biliyor ama 70 milyon nüfus içinde göz önünde olmak gerekmiyor mu?

Fiyatlar için hiç bir yorumum ve eleştirim yok, olamaz da !! Fakat tanıtım ve satış politikası berbat yürüyor.

Resmi site var ama hiç bir bilgi yok, millet sağdan soldan duyduklarını bir birine iletmeye çalışıyor, kulaktan dolma bilgiler var vs.vs.

Bir yıl öncesinden boğaza nazır tanıtım yapıp, kokteyl yudumlamak ile bu ülkede araba satılmayacağını yaşayarak görmek istiyorlarsa doğru yoldalar... Kendilerini her bakımdan tebrik ediyorum...

Gelen gideni bir şekilde aratıyor... Maalesef !!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...