Jump to content

2014 Yeni Mazda3 Donanım ve Fiyat Listesi

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 921
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

91

• domestos

64

• Onur

77

• Bikes44

58

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

abi her segmentte bulunması gereken bir takım özellikler var. Ben bmwnin sahte derili 5 kasa satmasını da eleştirirdim mesela. Ben işin maddi boyutuna bakmıyorum.

Kampanayı hadi geçtim piyasada kampanalı araçlar hala var.

Ama günümüzde cd çaları olmayan hiçbir araba kalmamışken c segmentinde bir otomobile cd çalar koymamak bence saçmalıktan başka birşey değil.

İsterse 30 milyar olsun cd çalar artık airbag gibi bir standart oldu. Cd çalar da artık standart bir özellik.

Yanılmıyorsam satıldığı andan itibaren piyasadaki tek cd.çalarsız araba olacak...

Değişir ileride. Zaten baz model çoğumuzu kesmez. Motion güzel olmuş. Ayrıca cd yoksa usb var :) kaç tane cd var arabanda? at usb'ye mp3'leri bitsin. Niye bu kadar dert ettin gözüm?

Baz modelde üst modeldeki kadar hava yastığı var, esp-tcs var. Güvenlik olarak hiç bir eksiği yok. Start-stop var, lastik basınç takip var.

Donanım zayıf değil, iyi bence. Şirketler bile alabilir bu haliyle.

Kampana'yı sordum. dediğim gibi 4 teker disk fren var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fatih canla başla mücadele ediyorsun takdir ediyorum :D

Bu arada Beğen seçeneği sadece bende var sanırım :D Gücün gözünü seveyim :D

Benim üst mesajda beğendiğimi görebiliyor musunuz ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gözlerimizi şaşı yapıp bakınca gözüküyor. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Seni beğenmeyen ne olsun büyük abi :)

ama görünürde beğeni falan yok.

Evet bu lansmanı üzerime aldım :D  citroene binince aklım başıma geldi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Beğen seçeneğimiz mevcuttur lütfen yanlış bilgilendirmeyelim :D

hocam bazı başlıklarda çıkıyor bazılarında çıkmıyor..mesela bu başlıkta yok :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ana sayfada / bülten haberlerinde yer alan hiç bir konuda beğen butonu yok. Daha öncede dile getirmiştim. Ama sen teknik bir sebep belirtmiştin sanki.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

amman abi şirketler bulaşmasın sakın..arabayı mundar eder atarlar..mümkünse şirketlerin bulaşamayacağı bir politika izlensin..yollarda yığınla gördüğüm reno-ford gına getirdi..mazdayı o halde görmeye dayanamam ağlarım :'(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

SEDAN-HB (Soul sadece sedan olarak geliyor)

Soul 55.500

Motion 60.600

Motion AT 64.000

Reflex 63.600

Reflex AT 67.000

Power AT 72.000

Power Sense AT 76.200

METALİK RENK

Mazda3

Mika/metalik boya

1.100

Mazda3

Ateş Kırmızısı (41V)

1.500

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kaynak?

Soul 55.500

Motion 60.600

Motion AT 64.000

Reflex 63.600

Reflex AT 67.000

Power AT 72.000

Power Sense AT 76.200

METALİK RENK

Mazda3

Mika/metalik boya

1.100

Mazda3

Ateş Kırmızısı (41V)

1.500

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Değişir ileride. Zaten baz model çoğumuzu kesmez. Motion güzel olmuş. Ayrıca cd yoksa usb var :) kaç tane cd var arabanda? at usb'ye mp3'leri bitsin. Niye bu kadar dert ettin gözüm?

Baz modelde üst modeldeki kadar hava yastığı var, esp-tcs var. Güvenlik olarak hiç bir eksiği yok. Start-stop var, lastik basınç takip var.

Kampana'yı sordum. dediğim gibi 4 teker disk fren var.

abi şu kadarını söyleyeyim arabada 2 kutu cd var..  hadi ben aktardım herkes bu usb işlerini kullanmak zorunda değil ki.. ayrıyetten  tüm cdleri usbye aktarmakla uğraşmam şahsen :D  hatta fmden çok cd dinliyorum ben. bu yüzden isterse 25 milyar olsun cd çaları olmayan bir arabayı asla tercih etmem.. :D

yanlış bilmiyorsam tofaşlarda da teyp sonradan taktırılıyormuş :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi şu kadarını söyleyeyim arabada 2 kutu cd var..  hadi ben aktardım herkes bu usb işlerini kullanmak zorunda değil ki.. ayrıyetten  tüm cdleri usbye aktarmakla uğraşmam şahsen :D  hatta fmden çok cd dinliyorum ben. bu yüzden isterse 25 milyar olsun cd çaları olmayan bir arabayı asla tercih etmem.. :D

reflex al o zaman Allah Allah zorla mı soul veriyorlar ruhsuz çocuk :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanırım Soul versiyonunda kullanılacak radyo aşağıdaki videoda mevcut. Malum Cd girişide 2.53 dakikada gösteriliyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bugün bayi görüşmemde müdür bey "Metin bey zaten ilk etapta 9'ar araç gelecek ortalama olarak tüm bayilere ve sevkiyatlarda 2-3 ay arayla devam edecek.bizde talebe göre sonra ki siparişleri ilk talebe göre vereceğiz peyderpdey.Sizin anlayacağınız bir indirim söz konusu olmaz, zaten fiyatlarda da lansman fiyatı gibi bir durum yok,direk satış fiyatı" dedi.

henüz aracı ne gördüm ne inceledim ne de test ettim ve halen 77700tl nin sedan+power+sense+at+kırmızı için çookkk pahalı olduğunu düşünüyorum ve şimdiki şartlarda bahsettiğim donanıma asla bu paraları vermem,hatta yanına bile yaklaşmam.ama yukarıda verdiğim bilgiler doğru ise zaten MazdaTr'nin bir satış başarısı vs. gibi bir derdi yok.Fakat makul fiyatlara inmesi halinde halen ve Haziran ayına kadar belkide forumun en ciddi alıcısıyım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sanırım koltuklar deri olmayacak.ancak en azından power versiyonda alkantara-deri gibi bir opsiyon olsalardı,kalite algısını hem 1 tık üste çıkarır,hem daha hoş görünür,hemde araca değer katardı.zaten en büyük handikapı bu ve sunroof power in.belki deri döşeme,sunroof gibi konfor donanımlar olsa idi bende bazı arkadaşların donanımı ve kalitesi ile PİYASADA BULUNAN RAKİPLERİ İLEDE KARŞILAŞTIRINCA makul sözüne bir nebze katılabilirdim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arka diz mesafesini eski modele gore cok degistirmediler sanirim, bence bu bir handikap coralla civic gibi duz zemin de degil bu handikap harici  bir mazda kullanicisi olarak seve seve kendi arabami yenisiyle aldatabilirim;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Soul 55.500

Motion 60.600

Motion AT 64.000

Reflex 63.600

Reflex AT 67.000

Power AT 72.000

Power Sense AT 76.200

METALİK RENK

Mazda3

Mika/metalik boya

1.100

Mazda3

Ateş Kırmızısı (41V)

1.500

parasıyla full donanımlı manuel şanzımanlı araç alamıyormuyuz yani :'( Bu fiyatlarla piyasaya girerse satışları geçen yıldan çokta farklı olmaz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...