Jump to content

2014 Yeni Mazda3 Donanım ve Fiyat Listesi

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mazda 3 içinden oluştur dediğimde flash yok diye uyarı veriyor ipad dan giriyorum ama ana sayfada konfiguratorda mazda 3 çıkmıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 921
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

91

• domestos

64

• Onur

77

• Bikes44

58

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Mazda 3 içinden oluştur dediğimde flash yok diye uyarı veriyor ipad dan giriyorum ama ana sayfada konfiguratorda mazda 3 çıkmıyor

hocam bir kere ipad flash desteklemez. flash plug-in yuklu bir pc'den deneyiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dericilikte maşallahımız var :nazar: Mazda6 yı model gösterip aynısını yaparlar, hatta daha iyisini belki...1500 tl de ona gider, yalnız kırmızı renk niye 1500 de diğerleri 1100 tl anlamadım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dericilikte maşallahımız var :nazar: Mazda6 yı model gösterip aynısını yaparlar, hatta daha iyisini belki...1500 tl de ona gider, yalnız kırmızı renk niye 1500 de diğerleri 1100 tl anlamadım..

lansman renkleri diğerlerinden pahalı oluyor genelde, çok tercihten dolayı sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yalnız kırmızı renk niye 1500 de diğerleri 1100 tl anlamadım..

japon atasözü der ki "Anata ga aka no kōkana 3-sento o shutoku suru ka dō ka"
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yarın bende bir pc bulup bakayım kaça mal olacak

afedersiniz nereden bakıyorsunuz bilmiyorum ama ana sayfadaki konfigüratörde mazda 3 yok, modellerden seçtikten sonra aşağı kısımda mazad nızı oluşturun diye mavi bir kısım var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Deri demişken o konuya da bir açıklık getireyim, babam deri mühendisi...

Gerçek deri koltuk, kumaşa göre daha az terletir. Ama sahte deri koltuk tam bir işkencedir diyebilirim. Bej kumaş döşemeli mazda3ten sonra deri koltuklu mazda6ya binince bu farkı iyice anladım.

Avrupada mazdaları ya deri ya kumaş olarak alıyorsunuz ancak www.mazdausa.com dan baktığınızda orada döşeme seçenekleri olduğunu görebilirsiniz.

Mazda6 ve mazda3ün donanım listesine bakın ve orta paketlerde " leatherette" diye birşey yazıyor. Bu mesela suni deridir ve terletir. Bu seçenekler avrupaya gelmiyor.

Ama avrupaya gelen mazdaların deri koltukları orijinal deri. Bu yüzden kumaşa göre daha az terletiyor. Lakin hiç tahmin edemeyeceğiniz araçlarda bile suni deri kullanılıyor ve aklıma her zaman ilk gelen örnek bmw 5 serisi.

Veyahut standart donanımlı mercedes c kasalardaki kumaş deri koltukların deri kısımları suni deri ama asıl terlemeyi yapan kısmı kumaş. Opsiyon olarak deri seçilmiş bir mercedes görüp inceleme fırsatı bulursanız ele gelişinin bile farklı olduğunu anlarsınız.

Başka bir örnek vereyim skoda superb'in deri koltuk opsiyonunde mesela sadece sürekli temas halinde olunan kısımlarda orijinal deri varken öbür taraflarda sahte deri var.

Broşür alıntısı,

2ynjupu.jpg

Lafın özü orijinal deri, kumaşa göre daha az terletiyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geri görüş kamerası yok sanırım, bir önceki kasalarda varmıydı?Bir de youtube videolarında navigasyonlu ve sunrooflu bir çok araç incelemesi izledim ancak bunları da kırpmışlar galiba.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ha bir de led far olayı var en yüksek donanıma koymuşlar sadece ve en üst donanıma da manuel vites koymamışlar, tam bir komedi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...