Jump to content

2014 Yeni Mazda3 Donanım ve Fiyat Listesi

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

start stop dugmesi ile istop ayni sey degil. anahtarsiz calistirma power'da var. istop yok.

lan expert oldum yemin ediyorum. bayi mi acsam?

benim oraya yazdığım START-STOP i-stop teknolojisini kontrol eden(yanılıyor da olabilirim) tuş.Anahtarsız çalıştırma ile karıştırdın sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 921
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

91

• domestos

64

• Onur

77

• Bikes44

58

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Valla fiyatlar rakiplere göre iyi ama paket kombinasyonları olmamış pek..kimi özellikler opsiyonelde olsa sunulmalıydı..he adamlar buraya vergiden dolayı pek önem vermiyorlar netice böyle oldu lakin söz konusu mazda olunca bir önceki 3 kasa nasıl geldiyse öyle bir beklenti oluşuyordu insanda..sene sonuna doğru anca alırım nasipse ama yeni kasa 3 mü yoksa ikinci el 2009-2011 mazda 6 mı kararsız kaldım..hee bunların hiçbiride olmayabilir evlilik ve ev muhabbetine girersem  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim oraya yazdığım START-STOP i-stop teknolojisini kontrol eden(yanılıyor da olabilirim) tuş.Anahtarsız çalıştırma ile karıştırdın sanırım.

neyse hocam kisaca soyleyeyim:

i-stop davasi normaldeki start-stop davasidir. yani idle modda motorun stop etmesi.

m6 ve cx5'de var. az once yazilan i-eloop ve istop su anki paketlerde gorunmuyor.

anahtarsiz giris ve calistirma olayi var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bütün modellerde anahtarsız çalıştırma var. Ancak anahtarsız giriş sadece power da var farkı nedir?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bütün modellerde anahtarsız çalıştırma var. Ancak anahtarsız giriş sadece power da var farkı nedir?

anahtarsiz giris davasi, arabaya yaklastiginiz zaman anahtari cebinizden cikartmadan dugmesine basmadan deligine sokmadan kapilara dokundugunuz zaman slakkk diye acilmasi davasidir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

anahtarsiz giris davasi, arabaya yaklastiginiz zaman anahtari cebinizden cikartmadan dugmesine basmadan deligine sokmadan kapilara dokundugunuz zaman slakkk diye acilmasi davasidir.

Hmmm bizim arkadaşın Megan ında vardı 2010 model şimdi çaktım davayı. Cevabınız için sağolun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hmmm bizim arkadaşın Megan ında vardı 2010 model şimdi çaktım davayı. Cevabınız için sağolun.

simdi cok bilmisin teki ekleme yapar ben yapiim, kapi kollarinda anahtar deliginin orlarda minicik dugmeler vardir. cx5'de de vardi test edenler bilir. o dugmelere dokunu dokunu veriyorsunuz sonra kapilar aciliyor. ardinda koltuga oturup start engine basiyorsunuz. engin kim onu cozemedim daha.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında o da opsiyonlar arasında olmalı bence. Start engin, start emre, start onur vs. :)

coca cola mi la bu?

sticker yapistir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

coca cola mi la bu?

sticker yapistir.

aç bir bayi. ama sen müşterileri döversin diye korkuyorum ben :D

- efendim bakın audi standart donanıma arka far yazarken ( http://www.audi.com.tr/etc/medialib/ngw/tr/upload_57.Par.0011.File.pdf/a3_s3_sportback_2013.pdf ) bizde scbs,ebd, eba var.

- ama sunroof yok

:boks: :boks:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yok bayi açsa başarılı olur bence gerginliği azalsın diye geyik yaptım ona da ciddi cevap verdi valla .. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sunroof'u çok seven biri olarak yakıştıramadım.  :nea:

Birileri alsın şu araçları da 3-4 sene sonra biz de onlardan alalım. 1. nesil 3'üm bana yeter en az 3-4 sene daha :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sedan ve hatchbackler arasında bir kaç fark gördüm sanki.

Reflex mt karşılaştırması:

Sedan          Hatchback

Siyah yan çıtalar

Standart      Mevcut değil

Yan aynalar (gövde rengi, elektrikli ve ısıtmalı, katlanabilir)

Standart      Standart

Yan aynalar (siyah)

Standart        Mevcut değil

60/40 katlanabilen arka koltuklar

Standart        Mevcut değil

60:40 katlanabilen arka koltuklar

Mevcut değil  Standart

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya varya ben cidden anlamiyorum,

ya fiyat begenilmiyor, ya doseme, ya geri gorus kamerasi, ya vitesi falan filan...

hayir bir ben mi begendim anlamadim ki. 75 milyarlik sense power paketindeki ozellikleri herhangi bir aracla karsilastirin bakalim ne cikiyor? volvo v40 bile 90 milyar arkadas. bedava mi istiyorsunuz anlamadim ki? 55 milyara da var 75 milyara da, 75ligin donanimi 55likde olsun diyorsaniz varsa oyle bir marka model hic durmam gidip alirim siz soyleyin yeter.

1 tanede benim için sipariş verebiliriz. Belki 2 tane alınca daha çok indirim yaparlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Power'daki şu özellik güzelmiş :)

Direksiyonda vites kulakçıkları (otomatik vitesli araçlarda)

Beğendin mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk, sorry for typos.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...