Jump to content

2014 Yeni Mazda3 Donanım ve Fiyat Listesi

Fotifoti
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ama şu mazdayı deliler gibi seviyorum ama başımı taşlara vurdugum tek konu TURBO yaaa :'( :'( :'( Atmosferik olcağına Fındık kadar Turbo  koysalar ohh tadından yenmez yaaa ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 921
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Fotifoti

91

• domestos

64

• Onur

77

• Bikes44

58

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Hocam biraz açarmısın, nasıl yani her bayiye 6 araba. Sonrası icin paketler mi değişecek?

Ilk partide 6 araç gelecekmiş ve her ay 6 adetlik araç şeklinde devam edecekmiş yani bayilere fazla araç verilmeyecekmiş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

biz burada vay fiyat yüksekti vay şu da olaydı diyelim, adamlar binip satışa bile koymuşlar.

Avusturyadan bir ilan 18480 Euro.

http://www.autoscout24.com.tr/Details.aspx?id=246598258&cd=635309792350000000&asrc=fa|fs

bu da Almanya´dan 18.830 Euro.

http://www.autoscout24.com.tr/Details.aspx?id=247256800&cd=635309692020000000&asrc=st|fs

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ege açıkçası ben mesela karşılaştırmayı esasen aracın turbosuzda en az turbolu kadar başarılı olabileceğini göstermek adında yaptım ki katalog verilerinde turbolu araçların ne kadar sapma yaşandığını herkes biliyor. Mazda sky-activ ile gerçekten Vw'nin turbo ile senelerdir uğraştığını atmosferik yapmayı başardı. Ayrıca tork-hp grafiği atmosferiklerde daha homojen olduğu için kanımca 122lik tsi ile kafa kafaya gidebilir yeni Mazda 3

Evet yakit degerleri falan oldukca iyi skyactiv' in ama performans olarak 105 lik 1.2 tsi' i bile gecmesi cok zor. Duz yolda 210 lari cok rahat goruyor.

Fakat cok saglikli bir motor degil yarim saat full performansli kullanimda EPC isigi yaniyor ve turbo kendisini korumaya aliyor. Uzun mesafede mazda gecer :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet yakit degerleri falan oldukca iyi skyactiv' in ama performans olarak 105 lik 1.2 tsi' i bile gecmesi cok zor. Duz yolda 210 lari cok rahat goruyor.

Fakat cok saglikli bir motor degil yarim saat full performansli kullanimda EPC isigi yaniyor ve turbo kendisini korumaya aliyor. Uzun mesafede mazda gecer :D

zaten otoparktan ciktiktan sonra surekli 210la gidiyoruz biz.

yahu nispet ettiginiz seye bakin. biz saglamlik, performans, guvenlik, konfor diyoruz siz tsi diyorsunu 210 diyorsunuz. allah askina ya.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

zaten otoparktan ciktiktan sonra surekli 210la gidiyoruz biz.

yahu nispet ettiginiz seye bakin. biz saglamlik, performans, guvenlik, konfor diyoruz siz tsi diyorsunu 210 diyorsunuz. allah askina ya.

Performans olarak kiyasliyoruz niye bu kadar tepki gosteriyorsun ki hacim. Sirf performansa baksam 2006 dan beri mazda3 e binmez ve suanda da yeni mazda 3 dusunmezdim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyat beklentimin biraz ustunde yakindan incelemek gerek hayirli olsun (mazda ise incelemeye gerek yok mazda ise al )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Performans olarak kiyasliyoruz niye bu kadar tepki gosteriyorsun ki hacim. Sirf performansa baksam 2006 dan beri mazda3 e binmez ve suanda da yeni mazda 3 dusunmezdim.

etmeeeee :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda demek performans demek arkadaşlar , Alfa Romeo haricinde diğer markaların böyle bir iddiası var mı  ki  ? Hasbelkader orta sınıfa bir araç yapıyorlar, vatandaşımız sportif yada sportif değil diye yorumluyor, işin proje aşamasında sportif araç olsun diye bir uğraşları yok bu markaların demek istiyorum ancak Mazda tasarıma bütünsel yaklaşarak bunun için uğraşıyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda demek performans demek arkadaşlar , Alfa Romeo haricinde diğer markaların böyle bir iddiası var mı  ki  ? Hasbelkader orta sınıfa bir araç yapıyorlar, vatandaşımız sportif yada sportif değil diye yorumluyor, işin proje aşamasında sportif araç olsun diye bir uğraşları yok bu markaların demek istiyorum ancak Mazda tasarıma bütünsel yaklaşarak bunun için uğraşıyor...

Türkiye deki mazdalarda performanstan bahsedemiyoruz maalesef.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araçlar bayilere gelsin görsel incelemeler yapılsın o zaman görelim bakalım o parayı hak edip etmediğini

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Türkiye deki mazdalarda performanstan bahsedemiyoruz maalesef.

Ne demek bahsedemiyoruz, teessüf ederim. Dünya gadar akçe sayıp aldığımız MPS performans arabası deel mi? :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiyatlar, baz donanımlarda makul gibi görünse de Türkiye'de 80 milyara full donanımlı bir mazda3 alıyorsunuz; içerikte i-eloop yok, sunroof yok, deri koltuk yok! Full almayı düşünen biri için bu donanımlarda C sınıfı bir araca 80 milyar vermek için çok aşık olmak gerekiyor. (Golf için o kadar parayı gözden çıkaranları anlayamadığım gibi) Benim mantığım aklımı çelmeye başladı ve bu aracı almayı şimdilik erteliyorum. 2. el temiz bir cx5 sanki daha mantıklı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu arabayı daha Türkiye'de veya yurtdışında  test eden olmamış mı yahu?Lansmanda olsun yurtdışında yaşayan bizden biri olsun:)Bir arkadaşın çok kısa bir testi var Rusya'da sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu arabayı daha Türkiye'de veya yurtdışında  test eden olmamış mı yahu?Lansmanda olsun yurtdışında yaşayan bizden biri olsun:)Bir arkadaşın çok kısa bir testi var Rusya'da sanırım.

Youtube kanalı olan araç tester'larına mail attım ama hiç ses yok.

8.etap * Otomobildünyam/ErenTekin * Carviser/Fahir bey'e yazdım şu Mazda3 ü bir teste alın, avrupaya da giden adamlarsınız yani, araç bir yıldır yollarda. Bekle ki bayilere gelsin de teste çıkalım :(

Gördüğüm kadarıyla Mazda TR distribütörü çok zayıf. Ya değiştirsinler ya da bi adam etsinler yavv. Reklam yok, tanıtım yok, araba da yok :) İnsanların beklentisini kırmak müşteri kaçırıyor sevgili MAZDAAAA !!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...